De PRIKPLAYLIST van hugo de jonge – CommonSenseTV


 “Jullie favoriete zomervaccinatie-hits!”

Compleet van de pot gerukt.

Eens kijken hoe hij over ongeveer een jaartje terugkijkt op zijn “prikplaylist”.

Hoe hij zijn vrolijke liedjes gaat uitleggen aan de nabestaanden van de onnodige slachtoffers die er gaan vallen door zijn prikkies. Of de mensen die chronische aandoeningen krijgen door de prikjes.

Het wordt steeds gekker en absurder. Zo onwerkelijk dat je je bijna niet meer voor kunt stellen dat dit echt is. Een complete gekte waar een groot gedeelte van de mensen zich, op onverklaarbare wijze, in mee laat zuigen.

hugo de jonge op Instagram:

“Hij is hier! Op veler verzoek: dé Prikplaylist 💉. Nu op Spotify, door jullie samengesteld. De soundtrack van al je zomervakanties van 1987 tot 2003 in één lijst. Voor als je een kwartiertje moet wachten na je prik bij de GGD of wanneer je met je vaccinatiebewijs op weg bent naar Zuid-Frankrijk of Italië. Afgelopen week stuurden jullie me massaal jullie favoriete zomervaccinatie-hits! Van gouden platen tot guilty pleasures. Zo ontstond de soundtrack van deze vaccinatiezomer waarin we met elkaar naar mooie tijden gaan.

Voor de geboortejaren van vóór 1987 moet de lijst nog afgemaakt. Dus: heb jij een zomervaccinatie-hit voor voor 1987 die écht op de lijst moet? Laat hem achter in de comments. De meest genoemde nummers voeg ik toe.”

“Alle volwassenen die dat nog niet hebben gedaan, mogen nu hun vaccinatie-afspraak maken. Wachten op je uitnodiging is niet nodig. Dus hup, naar de site en #PlanDePrik. Veel luisterplezier. Link in de bio. ⤴️”

“P.S. Mocht het besluit worden genomen dat we ook de 12-17 jarigen gaan vaccineren, dan vullen we de playlist natuurlijk verder aan. Dus denk er alvast over na. 😉”

Die laatste zin ook: “Mochten we 12 jarigen mogen prikken…”

Hij komt als een roofdier voor uw kinderen. GGD bussen worden uw buurt ingestuurd.

Het liefst prikt hugo pasgeboren babies, dat komt nog. Het is onderdeel van het plan. (bron)

Onlangs onthulde Hugo de Jonge nog zijn vakantieplannen voor de camera van RTL Boulevard. Wat hij deze zomer precies van plan is… Hij waant zich een ster. RTL hield een interview met deze man over zijn fantastische vakantieplannen.(bron)

Ondertussen worden levens verwoest door een onnodig vaccin omdat ze het vertrouwen gaven aan dit soort mensen. Diegenen die het nog niet doorhebben, zijn ondertussen druk bezig om alle kritiek in de wind te slaan om maar niet geconfronteerd te worden met de waarheid. Totdat die waarheid ook bij hen toeslaat.

Het is triest dat de mensheid er op zo´n harde manier achter zal moeten komen dat ze, dag in dag uit, belazerd worden. Waarom ze het niet zien? Hoe ze hier niet doorheen prikken? Het zal de vraag van mijn leven blijven. Hoeveel bellen moeten er nog rinkelen?

Dit is zo grof, zo fout. Het juiste woord om deze complete waanzin te omschrijven moet nog uitgevonden worden.

Zet dit naast dit artikel van de werkelijke experts op het gebied van vaccins en mRNA technologie, wat alleen al wereldnieuws zou moeten zijn vanwege de persoon die dit verklaart, namelijk de uitvinder zelf van de mRNA-technologie. En AstraZeneca doet het niet veel beter.

Het wordt VERZWEGEN voor u! Kunt u het geloven? De mensen aan die kant, de echte experts met nog enige empathie zeggen zelf dat dit een grote fout is en u mag hetr niet zien.

Niets. He-le-maal niets hierover in de media.  Alle ellende wordt genegeerd. Vragen stellen mag niet.

Ondertussen wanen dit soort losers zich God. De man heeft nergens verstand van en is dus geknipt voor z´n job. Harteloos en ijdel. En het volk buigt voor deze schoolmeester.

Maar het tij gaat keren. En we komen nog terug op jouw prikplaylist, minister. Want Kwaad zal nooit winnen van Goed. Met de waarheid in de hand.

Zit er overigens ook een liedje bij van Eric Clapton, hugo?

Eric Clapton: “Zal ik ooit nog gitaar spelen na de Corona prik?”

5
6
Stemmen

Artikelbeoordeling

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *