Wauw! Immunoloog zegt dat nanodeeltjes in coronavaccins kunnen doordringen tot het brein


Dr. Byram Bridle, een Canadese immunoloog, legt in onderstaande video uit hoe coronavaccins werken en hoe hij werd aangevallen omdat hij zich uitsprak tegen het vaccineren van kinderen.

Bridle legt ook uit waarom sommige mensen die de experimentele vaccins nemen last krijgen van bloedingen, bloedstolsels en hartproblemen. “Het eiwit kan de bloed-hersenbarrière passeren en neurologische schade veroorzaken. Dat is waarom het vaak wordt aangetroffen in het brein van mensen die zijn overleden als gevolg van bloedstolsels,” zei hij.

Het censureren van artsen en wetenschappers

De immunoloog werd aangekondigd door het Canadese parlementslid Derek Sloan, die een persconferentie had belegd over het censureren van artsen en wetenschappers, en medische informatie over vaccins. Het parlementslid is kritisch over lockdowns die zijn ingesteld vanwege de coronapandemie en initiatiefnemer van een petitie over de veiligheid van coronavaccins.

De gehele persconferentie is hier te bekijken.

Allergische reacties

Eerder verscheen er een artikel in Science over vermoedens dat nanodeeltjes in het Pfizer-vaccin allergische reacties kunnen veroorzaken.

[Infowars]

4.7
41
stemmen

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

Volgen

waarom?

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *