Grote Reset is erger dan Hitlers ‘meesterplan’


Holocaust-overlevende Vera Sharav sprak onlangs met de Duits-Amerikaanse advocaat Reiner Fuellmich over de overeenkomsten tussen nazi-Duitsland en de hedendaagse mondiale elite. Sharav zei dat de bangmakerij rondom het coronavirus erg doen denken aan de propagandacampagnes van het Duitse medische establishment.

“Ik weet hoe het is om te worden gestigmatiseerd en gedemoniseerd als een ‘verspreider van ziekte’,” zei ze. “Wij moesten een gele ster dragen. Ons huis werd in beslag genomen. We mochten niet deelnemen aan religieuze en culturele bijeenkomsten. Joden mochten niet reizen.”

Vera wees erop dat een arts en ondertekenaar van de Amerikaanse Onafhankelijkheidsverklaring genaamd Benjamin Rush in 1776 al waarschuwde voor het gevaar van het medische establishment.Angst weerhield hen ervan om het juiste te doen

Er zijn veel overeenkomsten tussen het eugeneticabeleid van de nazi’s en de moderne propaganda over mondkapjes en coronavaccins ‘om anderen te helpen’. De nazi’s wakkerden angst voor pandemieën aan om Joden te demoniseren als ziekteverspreiders, zei Sharav tegen Fuellmich. Je wordt op een soortgelijke manier gedemoniseerd als je een ‘anti-vaxxer’ bent of weigert een mondkapje te dragen.

“De nazi’s gebruikten angst en propaganda als psychologische wapens om een genocidair regime op te leggen,” benadrukte Sharav. “En nu beginnen sommigen in te zien waarom het Duitse volk niet opstond. Angst weerhield hen ervan om het juiste te doen.”

Dit gaat verder dan Hitler. Dit is mondiaal

Een andere overeenkomst tussen de agenda van de nazi’s en die van moderne globalisten is dat het in beide gevallen de mondiale elite is geweest die profiteerde. Zonder de financiële steun van Wall Street en samenwerking tussen grote Duitse en Zwitserse corporaties kon Hitler deze ongekende operatie nooit hebben uitgevoerd, zei Vera.

De Holocaust-overlevende vergeleek de Grote Reset van het World Economic Forum met het ‘meesterplan’ van Hitler. “Hitler keek alleen naar Europa en wilde Rusland overnemen, maar dacht niet mondiaal. Dit is mondiaal.”

Op de vraag welk doel de globalisten voor ogen hebben, antwoordde Vera: “Lees The Great Reset van Klaus Schwab. Dit gaat verder dan Hitler. Dit is mondiaal. Het gaat over het uitdunnen van de bevolking.”

[Infowars]

4.6
31
stemmen

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

Volgen

waarom?

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *