spike-eiwitten komen na coronavaccinatie in vrijwel elk orgaan terecht


In Duitsland is onderzoek gedaan naar een man die gevaccineerd was tegen corona en enkele weken later stierf. Uit het onderzoek blijkt dat er viraal RNA aanwezig was in vrijwel al zijn organen. Dat betekent dat het vaccin ineffectief is of dat het coronavirus zich sneller verspreidt bij gevaccineerde mensen.

De gevalsstudie is deze maand gepubliceerd in het International Journal of Infectious Disease. Het gaat om een 86-jarige man die zijn eerste vaccinatie had gekregen, maar vier weken later is gestorven nadat hij – zo denken de artsen – in het ziekenhuis door een andere patiënt was besmet.

Coronavaccin leek de verspreiding van het virus niet te stoppen

De man woonde in een bejaardentehuis en kreeg op 9 januari het Pfizer-vaccin toegediend. Tot twee weken na de vaccinatie was er nog niets aan de hand. Op dag 18 werd hij opgenomen in het ziekenhuis met diarreeklachten. Hij testte negatief op corona.

Op dag 25 testte hij positief en een dag later stierf hij. Het spike-eiwit van het coronavirus was in vrijwel al zijn organen aanwezig. Het coronavaccin lokte een immuunreactie uit in zijn lichaam, maar leek de verspreiding van het virus niet te stoppen. Vervolgens kon het schadelijke spike-eiwit zich door het hele lichaam verspreiden.

Mijn conclusie: de prik maakte een einde aan het leven van deze oude man

Radiopresentator Hal Turner vat de studie als volgt samen: de patiënt kreeg het vaccin, belandde in het ziekenhuis met colitis ulcerosa als gevolg van bloedstolsels, werd tijdens zijn ziekenhuisopname besmet door een asymptomatisch persoon en stierf vier dagen later. “Mijn conclusie: de prik maakte een einde aan het leven van deze oude man.”

[Infowars]

5
3
stemmen

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

Volgen

waarom?

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *