Directeur NIH erkent dat VS en China samenwerkten aan besmettelijker maken coronavirus – Xandernieuws


—————————————————————————————————————————————–

Waarom heeft China in zijn eigen vaccins NIET de gewraakte mRNA/DNA technologie toegepast? – NIH directeur: ‘Ook SARS-1 en MERS komen daar vandaan’

—————————————————————————————————————————————–

En wéér een ‘complottheorie’ die een hard feit blijkt te zijn, waarmee tegelijkertijd de zoveelste maandenlang volgehouden leugen van de mainstream media en politiek is ontmaskerd. Dr. Francis Collins, de huidige directeur van de Amerikaanse National Institutes of Health (NIH), heeft in een interview namelijk ruiterlijk toegegeven dat de Amerikanen en Chinezen hebben samengewerkt om in het biohazard-4 lab in Wuhan het coronavirus besmettelijker te maken voor mensen (‘gain of function’). Dr. Anthony Fauci, die in almaar grotere problemen terecht komt vanwege zijn vele nu aangetoonde leugens, ontkende in maart tegen de Senaat nog dat hij en zijn collega Collins het ‘gain of function’ onderzoek in het Wuhan lab hebben gefinancierd. Nu blijkt hij daarover meineed te hebben gepleegd.

‘SARS en MERS komen daar vandaan’

De uitspraken van Collins zijn ook zeer belastend voor dr. Peter Daszak, die via zijn Ecohealth Alliance forse subsidies van de NIH kreeg om het ‘gain of function’ onderzoek in Wuhan te financieren. Collins legde tot in details uit hoe de NIH en het Wuhan Institute of Virology met elkaar samenwerken. Hij hield vol dat daar ‘een goede reden’ voor is, omdat zowel SARS-1 als MERS ‘daar vandaan komen’.

Mike ‘Natural News’ Adams hoort hierin dat zowel SARS als MERS uit het Wuhan laboratorium komen, maar naar mijn mening bedoelde Collins met ‘daar’ China in het algemeen. SARS-1 dook in 2003 inderdaad voor het eerst op in China. De verspreiding bleef vervolgens tot vier andere landen beperkt.

MERS werd echter voor het eerst in 2012 in Saudi Arabië ontdekt (zie ook ons artikel van gisteren: Medische vakbladen kondigen potentiële nieuwe pandemie aan: MERS-CoV). Adams vraagt zich daarom toch terecht af of ‘Collins meer informatie heeft dat deze relatieve nieuwe en dodelijke coronavirussen (SARS, MERS) allebei uit het Wuhan lab komen?’

Complottheorie blijkt hard feit

Dr. Collins, Daszak en Fauci werkten direct samen met de infame ‘bat lady’ dr. Shi Zhengli, die volgens persberichten van het lab in Wuhan gefinancierd en beloond wordt door de Chinese Communistische Partij (CCP). Het Wuhan Institute of Virology is tevens het centrum van een ‘United Front Group’ die werd opgericht om alle potentiële oppositie en kritiek op de CCP te neutraliseren. Toen het lab vorig jaar als mogelijke bron van het coronavirus werd aangewezen, blokkeerde China een WHO onderzoek daarnaar. Vervolgens verkondigde dr. Fauci maandenlang de nu aangetoonde glasharde leugens, en pleegde hij er zelfs meineed over. (1)

Hetzelfde geldt voor de in Westerse media regelmatig aangehaalde dr. Daszak, die maar bleef volhouden dat een kunstmatige oorsprong van het virus, dus een – al dan niet opzettelijk – ‘lab lek’, een ‘complottheorie’ is. Wetenschappers die op de vele ongerijmdheden en ook feitelijke bewijzen wezen dat de ook in Nederland voor ‘waar’ aangenomen vleermuissoep- of zeevismarkt theorie je reinste flauwekul is, werden virulent aangevallen en zwartgemaakt. Dat overkwam zelfs HIV-ontdekker en Nobelprijswinnaar Luc Montagnier.

Wandelende ‘spike fabrieken’

Fauci, Daszak en andere systeemwetenschappers hebben daarnaast ook nog eens vol ingezet op het injecteren van de hele wereldbevolking met experimentele genetische manipulatie ‘vaccins’, waarvan nu is aangetoond dat ze mensen in wandelende ‘spike fabrieken’ veranderen, die ook nog eens worden ‘geshed’ (uitgeademd) naar de omgeving. In eerdere artikelen wezen we al op het groeiende aantal wetenschappelijke onderzoeken en berichten dat die uitgeademde ‘spikes’ ook schade aan de gezondheid van ongevaccineerden kunnen toebrengen.

Als dat in het licht van de gelekte ‘Fauci Files’ wordt geplaatst, waaruit bleek dat het coronavirus al op 11 maart 2020 intern een opzettelijk gemaakt ‘biowapen’ werd genoemd, dan ontstaat een afschrikwekkend plaatje wat voor de meeste mensen vermoedelijk teveel is om in één keer te kunnen verwerken.

Chinese vaccins bevatten géén mRNA – waarom daar niet, en hier wel?

Bedenk daarbij het volgende: het altijd zo gesloten China deelde al snel na het uitbreken van de corona ‘pandemie’ alle informatie over het (veronderstelde) SARS-CoV-2 virus met de wereld, inclusief het complete genetische bouwplan. Op basis daarvan werden in Amerika, Europa, Rusland en India nieuwe, nog nooit op mensen gebruikte of geteste vaccins gebaseerd op mRNA- en DNA technologie ontwikkeld, waar nu het grootste medische experiment uit de historie mee wordt verricht door zoveel mogelijk mensen en zelfs kinderen ermee te injecteren.

De Chinese vaccins bevatten echter niet deze mRNA/DNA technologie. Daar draaien de samenleving en economie al weer langere tijd normaal. Wat zou de reden kunnen zijn dat de Chinezen géén mRNA instructies bij hun bevolking wilden inspuiten? Waren ze er daar wellicht wèl goed van doordrongen welke gigantische risico’s dat met zich mee zou brengen?

Nog veel belangrijkere vraag: waarom werd en wordt het hier dan WEL gedaan?

Xander

(1) Natural News

Zie ook o.a.:

10-06: Taiwan was verlost van corona, maar na start vaccinaties explodeert het aantal doden weer
09-06: Medische vakbladen kondigen potentiële nieuwe pandemie aan: MERS-CoV
08-06: Duitsland beperkt grondrecht lichamelijke integriteit en keurt ademen spike proteïnen door gevaccineerden goed
07-06: Prognose op basis van Pfizer cijfers: 468 Nederlandse kinderen krijgen zeer ernstige gevolgen van eventuele vaccinatie
06-06: Nature Neuroscience studie toont aan dat spike proteïne alle delen van de hersenen kan binnendringen
05-06: Fauci Files: Coronavirus al op 11 maart 2020 intern een opzettelijk gemaakt ‘biowapen’ genoemd
04-06: Oprichter Moderna en utivinder mRNA technologie bevestigt dat gevaccineerden spike proteïnene verspreiden
04-06:De Fauci Files, het pandemie bedrog en de door de EU gewilde oorlog tussen Amerika en China
03-06: Wereldwijd erkende immunoloog: ‘Gevaccineerden die zeggen nergens last van te hebben zijn onwetend over de wetenschap’
01-06: Virale immunoloog geschokt na onderzoek werking Covid vaccins: ‘We hebben grote fout gemaakt, we injecteren mensen met gif’
29-05: Covid-19 professor verscherpt toon: Deze pandemie is er om iedereen te merken met een vaccin
27-05: Prominente Covid-19 professor beschuldigt VS van toedekken ‘onvoorstelbare aantallen’ vaccinslachtoffers
25-05: Een greep uit de vele gezichten van slachtoffers van het Covid-19 vaccinatie-programma
25-05: WHO waarschuwt dat de volgende pandemie eraan komt; vaccins worden al getest
08-05: Prestigieuze pro-vaccinatie Salk Institute impliceert dat de Covid vaccins levensgevaarlijk zijn
05-05: Ook gevestigde wetenschappers waarschuwen nu dat spike eiwit aangemaakt door Covid vaccins zeer schadelijk is en dodelijk kan zijn
01-05: Is het wel Covid-19? Dodengolf India kort na start vaccinaties
29-04: Steeds meer berichten van ongevaccineerden die ziek worden na contact met gevaccineerden
17-04: Bekroonde wetenschapper geeft rechtbank bewijs tegen Pfizer dat Covid vaccins met hulp van Pentagon zijn ontworpen als transhumaan gentherapie wapen ( / Alle mensen moeten komende jaren worden gelinkt aan cyberspace netwerk)
10-04: ’s Werelds meest gepubliceerde professor: 85% Covid doden hadden met bestaande medicijnen voorkomen kunnen worden
03-04: Oud-vicepresident Pfizer bevestigt dat coronavaccins massale depopulatie kunnen veroorzaken
15-03: Meest gelezen Britse medische auteur geeft ongekende waarschuwing af voor Covid vaccins
12-03: Groep topwetenschappers dringt bij EU en EMA aan op intrekken toestemming Covid vaccins
07-03: ‘Zij die sterven groeten u’; Hoogleraar Capel vergelijkt werking Covid vaccins met een plofkraak
05-03: ‘Deze vaccins zijn het beste wat ons kon overkomen’ – een bloemlezing
03-03: Artsen VS constateren dat vrouwen borstkanker symptomen ontwikkelen na vaccinaties
02-03: Frans universitair onderzoek constateert ‘tientallen tot honderden keren hogere sterfte door Pfizer vaccin’
01-03: Nederlandse staat acht zich niet verantwoordelijk voor schade door vaccinaties en schuift schuld af op zorgverleners
24-02: Peer reviewed studie in Nature: Nano deeltjes vaccins kunnen hersenschade veroorzaken
13-02: Oud-directeur spoedhulp afdeling VS verwacht over 4 tot 14 maanden ernstige gevolgen vaccinaties
05-02: (/ Research wijst op het risico dat juist vaccins levensgevaarlijke mutaties corona virus kunnen veroorzaken)
03-02: Professor Pierre Capel: ‘Vaccinatie 3.0 is Vaccinatie 3 keer NIKS’
31-01: Gelauwerde Amerikaanse toparts riskeert reputatie door coronavirus en vaccin biowapen te noemen
25-01: Helsinki Comité voor Mensenrechten suggereert dat Pfizer vaccin ontwettig medisch experiment is’
22-01: Staat de V van Vaccin voor Victorie of Verdoemenis?’
18-01: Wetenschappers bezorgd dat Covid vaccins op termijn kanker kunnen veroorzaken
11-01: mRNA vaccins: genetische manipulatie is gevaarlijk omdat het onvruchtbaarheid kan veroorzaken

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *