32-jarige arts sterft plotseling na coronavaccin AstraZeneca


De Britse arts Stephen Wright stond op het punt te beginnen aan zijn droombaan, maar stierf aan de gevolgen van een bloedprop nadat hij het AstraZeneca-vaccin had gekregen. Na de inenting kreeg hij trombose in combinatie met een laag aantal bloedplaatjes.

Wright overleed op 26 januari op 32-jarige leeftijd en laat een vrouw, Charlotte, en twee zoontjes, Izaac (7) en Elijah (1), na. Hij kreeg een zogenoemde cerebrale veneuze trombose met trombocytopenie. Volgens zijn familie is Stephen heel plotseling overleden en vertoonde hij voor zijn dood geen ziekteverschijnselen.

De arts was werkzaam voor de National Health Service, de Britse gezondheidszorg, en stond op het punt aan te slag te gaan in het Great Osmond Street Hospital in Londen. Daar zou hij jonge mensen met autisme gaan helpen.

Aandacht voor vaccinatieschade

Stephen had zich geregistreerd als orgaandonor. Een 30-jarige man heeft zijn longen gekregen en zijn hart is naar een tienerjongen gegaan.

Zijn gezin vraagt aandacht voor vaccinatieschade en hoopt samen met andere gezinnen een steungroep te vormen. Een goede vriendin van Stephen, Natasha Wartena, heeft een GoFundMe-pagina voor zijn gezin aangemaakt om de financiële klap op te vangen.

Charlotte zette onderstaande video op YouTube:[Daily Expose]

4.7
24
stemmen

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

Volgen

waarom?

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *