Medische vakbladen kondigen potentiële nieuwe pandemie aan: MERS-CoV – Xandernieuws


Met MERS virus
in dromedarisssen in het Midden Oosten en Afrika zou nog maar enkele
stappen verwijderd zijn van een dodelijke mutatie waarmee mensen
elkaar kunnen besmetten.

—————————————————————————————————————————————–

MERS-CoV had in 2012 een sterftepercentage van 40% – Afrikaanse variant werd door genetische manipulatie besmettelijk voor mensen gemaakt – Herhaling van 2020, aangevuld met voor iedereen verplichte testen en verplichte vaccinaties? – Voorspelbaar: politiek en media zullen ongevaccineerden de schuld geven

—————————————————————————————————————————————–

Precies volgens het scenario zoals we dat sinds vorig jaar al vaak hebben omschreven kondigen medische vakbladen de volgende pandemie aan nu Covid-19 definitief op zijn retour lijkt: MERS-CoV. We kunnen daarom binnen afzienbare tijd verwachten dat alles van vorig jaar herhaald gaat worden, van het opzettelijk angstzaaien tot de desinformatie-propaganda in de mainstream media en een stormloop op de zorg, waarna er ‘natuurlijk’ maatregelen worden genomen zoals nieuwe strenge lockdowns, aangevuld met voor iedereen verplichte testen en verplichte vaccinaties. Want ook nu lijkt de voornaamste bedoeling van deze p(l)andemie iedereen met weer een serie nieuwe experimentele vaccins in te spuiten.

‘Vergis u niet, dit zal niet de laatste keer zijn dat de wereld geconfronteerd wordt met de dreiging van een pandemie,’ zei Tedros tegen de Algemene Vergadering van de VN van de ministers van Volksgezondheid van de 194 lidstaten eerder dit jaar. ‘Het is een evolutionaire zekerheid dat er een ander virus komt met de potentie nog besmettelijker en dodelijker te zijn dan deze.’

Dat andere virus zou er inderdaad al aan kunnen komen. Een internationaal team researchers heeft ontdekt dat het Middle East Respiratory Syndrome (MERS) nog maar een paar mutaties verwijderd is van een ernstige pandemie. In hun paper, gepubliceerd in Proceedings of the National Academy of Sciences, beschrijven ze hun onderzoek naar diverse MERS-varianten.

MERS-CoV dook voor het eerst in 2012 in Saudi Arabië op, en zou bijzonder dodelijk zijn. Ongeveer 40% van de eerste patiënten stierven aan hun infecties, die vooral veroorzaakt zouden zijn door geïnfecteerde dromedarissen. En toeval of niet, er zou ook bewijs zijn gevonden dat die dromedarissen door vleermuizen zouden zijn besmet. Volgens researchers zou inmiddels 80% van alle geteste dromedarissen (70% leeft in Afrika) antistoffen in hun bloed hebben.

Afrikaanse variant werd door genetische manipulatie besmettelijk voor mensen gemaakt

De uitbraak van MERS-CoV kreeg niet veel aandacht, omdat er geen mens-op-mens besmetting zou plaatsvinden. De wetenschappers onderzochten waarom niet er niet veel meer Afrikanen – gezien hun vele interacties met dromedarissen – besmet waren geraakt. Het virus circuleert daar vooral in dromedarissen in Marokko, Nigeria, Ethiopië en Burkina Faso (2). Samples werden verzameld, en wat bleek: de varianten die in Arabië voorkomen blijken wel eenvoudig van mens op mens te kunnen overgaan, maar die in Afrika niet.

Het verschil tussen de varianten zit hem in de aminozuren van het S proteïne. Door de Afrikaanse variant genetisch te modificeren, zodat die dezelfde ‘Arabische’ aminozuren kreeg, slaagde men erin om ook de Afrikaanse variant besmettelijker te maken voor menselijke cellen. De grote, niet gestelde vraag is natuurlijk: waarom zou je dat willen doen? Waarom zou je een voor mensen (vrijwel) ongevaarlijk virus veel besmettelijker willen maken, zoals ook met het coronavirus is gebeurd?

Hoe dan ook, de researchers denken dat de reden dat de varianten in het Midden Oosten nog niet gemuteerd zijn om veel mensen te infecteren is dat de dromedarishandel vrijwel uitsluitend één kant opgaat, namelijk van Afrika naar het Midden Oosten. Ze waarschuwen echter dat als die handel zich op zeker moment omkeert, of als een ander dier eveneens een drager wordt en wordt verhandeld naar Afrika, er mutaties kunnen ontstaan die een dodelijke pandemie kunnen veroorzaken. (1)

Virus in top-10 WHO

MERS-CoV komt erg overeen met SARS-1 en veroorzaakt eveneens zeer ernstige luchtwegklachten. Onder mensen heeft het nog steeds een sterftepercentage van 35%. Een behandeling of vaccin is er nog niet. Sinds 2012 zijn er meer dan 2100 mensen besmet geraakt met MERS-CoV, waarvan er 813 zijn gestorven. Het virus staat nu in de top 10 van de WHO lijst met opkomende ziekten die met de hoogste prioriteit moeten worden onderzocht (2).

SPARS = MERS-CoV of SARS-3?

Eind vorig jaar werd de mogelijk opvolger van Covid-19 al aangekondigd: SPARS. In een simulatie van de Johns Hopkins University breekt deze p(l)andemie uit in 2025, en duurt tot 2028.

‘The SPARS pandemie 2025 – 2028; A Futuristic Scenario for Public Health Risk Communicators’ (PDF, 2017) was een simulatie vergelijkbaar met het latere ‘Event 201’ in oktober 2019, toen tot in de details werd geoefend op het managen van een wereldwijde uitbraak met een coronavirus, die volgens de werkprognose aan 65 miljoen mensen het leven zou gaan kosten. Die ‘simulatie’ werd, zoals u allen weet, in bijna alle opzichten realiteit (alleen het aantal doden blijft gelukkig (nog?) ver achter).

In een document van de Wereldbank staat zelfs dat het huidige ‘project’ genaamd ‘Covid-19 Strategic Preparedness and Response Program (SPRP)’ tot 31 maart 2025 gaat duren. Pas dan zal SARS-CoV-2 / Covid-19 vermoedelijk definitief ‘voorbij’ worden verklaard, al zou Covid in de tussentijd dus ook opgevolgd kunnen worden door MERS-CoV.

Daarna zou de opvolger zich meteen zou kunnen gaan aandienen: SPARS, wat een verwijzing is naar de Amerikaanse stad St.Paul waar dit toekomstige coronavirus volgens de simulatie voor het eerst zal opduiken. Dit nieuwe virus zal in of rond 2025 natuurlijk een andere naam krijgen, en zou bijvoorbeeld ook weer in Azië kunnen beginnen. Het zou echter ook SARS-3 kunnen worden, dat reeds klaarligt in een Italiaans laboratorium.

Het is dus niet onwaarschijnlijk dat SPARS in werkelijkheid SARS-3 of MERS-CoV wordt. 2025 was slechts een fictief jaar, dat net zo goed 2023 of eerder kan worden. De SPARS-simulatie had het ook al over een vaccin genaamd COROVAX als de gewenste oplossing om deze ‘pandemie’ te stoppen, en dat in het scenario in juli 2026 zou worden geïntroduceerd. Drie jaar na dit document uit 2017 werd er letterlijk een COROVAX vaccin ontwikkeld.

Zo zou men anti-vaxxers willen overtuigen

Een opmerkelijke overeenkomst met SARS-CoV-2 / Covid-19 is dat de fictieve SPARS infectie (/ MERS-CoV of SARS-3 infectie?) vaak gevolgd wordt door een ernstige bacteriologische longontsteking (pag. 57). Er staat tevens beschreven hoe een bekende anti-vaxxer ‘het licht’ ziet nadat haar zoontje ernstige longontsteking heeft gekregen, en pas na toediening van reguliere medicijnen geneest. De autoriteiten gebruiken dit soort verhalen dan om vaccinweigeraars te overtuigen.

Opvallende overeenkomst met 2020-2021: ‘… diverse invloedrijke politici en vertegenwoordigers van instellingen kwamen onder vuur te liggen vanwege het sensationaliseren van de ernst van de gebeurtenis voor bepaald politiek gewin… Een brede social media beweging, vooral geleid door uitgesproken ouders van aangedane kinderen, gekoppeld aan het wijd verspreide wantrouwen van ‘Big Pharma’, ondersteunde de narratief dat de ontwikkeling van SPARS MCMs (vaccins) onnodig was, en gedreven werd door een aantal op winst beluste personen.’

Tevens werd gewezen op ‘complottheorieën’ dat ook dit virus opzettelijk werd gecreëerd, en/of bewust door de regering als biowapen op de bevolking werd losgelaten (pag. 66). Inmiddels is uit de ‘Fauci Files’, die zelfs door Amerikaanse mainstream media werden gepubliceerd, gebleken dat het coronavirus al op 11 maart 2020 intern een opzettelijk gemaakt biowapen werd genoemd.

Ongevaccineerden krijgen straks direct de schuld

De farmaceutische producenten, die het afgelopen jaar hebben bewezen hoe extreem winstgevend het vaccineren tijdens een p(l)andemie kan zijn, zijn druk bezig nieuwe vaccins te ontwikkelen. Bloomberg wees eind mei op GlaxoSmithKline (en partner Sanofi), dat nu al de volgende generatie Covid vaccins aan het maken is. Volgens Roger Connor, hoofd vaccinontwikkeling, zou al in juni worden begonnen met een testperiode met een nieuw vaccin op meer dan 37.000 mensen. (3)

Gezien de almaar hardere, vaak schokkende reacties in de samenleving op mensen die zich niet tegen Covid-19 willen laten vaccineren (de roep om gedwongen vaccinaties wordt steeds luider, en de eerste oproepen om weigeraars in kampen te stoppen hebben we ook al gehoord), denk ik dat we het stadium van ‘overtuigen’ van anti-vaxxers allang voorbij zijn, en straks, indien deze volgende pandemie er inderdaad komt, rechtstreeks doorgaan naar het openlijk valselijk de schuld geven aan ongevaccineerden door de politiek en media.

Stel dat de vaccins inderdaad voor enorme gezondheidsproblemen gaan zorgen, zoals topwetenschappers en andere experts al maanden voorspellen (zie onze vele artikelen hierover). Dan ontstaat er een nieuwe run op de zorg en ziekenhuizen, waarna er wederom keiharde maatregelen worden genomen. Op TV zullen door de het farma-vaccincomplex goedgekeurde ‘wetenschappers’ beweren dat het niet aan de vaccins ligt, maar aan een mutatie die dankzij de ongevaccineerde mensen kon opkomen.

Xander

(1) Medical X press
(2) Medical X press
(3) Zero Hedge
Afbeelding (voorgrond): Darkmoon_Art , Pixabay 
Afbeelding (achtergrond, MERS-deeltjes): WikiMedia Commons, bron MERS-CoV Particles, auteur NIAID , Creative Commons Attribution 2.0 Generic license.

Zie ook o.a.:

25-05: WHO waarschuwt dat de volgende pandemie eraan komt; vaccins worden al getest
05-02: SARS-3: Italiaans lab maakt nog veel gevaarlijkere variant van het coronavirus

2020:

28-12: De opvolger van Covid-19 is al aangekondigd: de SPARS pandemie van 2025 tot 2028

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *