Het spike-proteïne besmettingsgevaar is een dwaalspoor – Martin Vrijland


Bijna de gehele alternatieve media sleept de massa momenteel mee in het spike-proteïne verhaal, maar het is belangrijk om de taak van gecontroleerde oppositie te doorzien en daar blijf ik op wijzen. Het spike-proteïne verhaal bekrachtigt feitelijk de besmettingsleugen van het coronavirus.

Daarvoor moet u eerst kennis nemen van wat een virus nu eigenlijk is. Virussen zijn (in tegenstelling tot wat de mainstream media en wetenschap stellen) door het lichaam zelf aangemaakt proteïnen zonder levende kern, die code bevatten om zich te kunnen repliceren via een levende gastcel, met als taak het lichaam op te schonen van vervuiling.

De term spike-proteïne verwijst naar de spikes die zichtbaar zijn op de Photoshop plaatjes (zie bijvoorbeeld het plaatje bij dit artikel) die we al ruim een jaar te zien krijgen van het (vermeende) coronavirus. Dat het coronavirus nog nooit volgens de officiële werkwijze in een bloedsample van een patiënt zichtbaar is gemaakt met een elektronenmicroscoop (maar ook dat valt eventueel Holywood style te faken), komt omdat het nog nooit geïsoleerd is.

De PCR test amplificeert code die onderdeel van het (veronderstelde) coronavirus zou kunnen zijn, maar dat is als een boutje vinden in een schroothoop op de sloop (een boutje dat ook in een Mercedes zit) en dan stellen dat je een complete intact Mercedes in die schroothoop gelokaliseerd hebt.

Het spike proteïne zou worden aangemaakt door het messenger RNA (mRNA) in alle bekende coronavirusvaccins. Dat kan prima kloppen, waarbij ik in mijn boek uitleg (en hier op de website) dat er net zo makkelijk een CRISPR- enzym in het vaccin kan zitten dat remote control programmering mogelijk maakt (zie deze toelichting).

Messenger RNA heeft dus (volgens de officiële lezing) de taak om lichaamseigencellen de opdracht te geven proteïnen aan te maken. Dat bewijst in zichzelf één belangrijk ding, namelijk dat menselijk DNA in feite een biocomputer/celfabriekje is dat de code kan genereren om moleculen (in dit geval proteïne) te produceren. Die proteïnen bestaan dus ook weer uit DNA strengs, maar hebben geen levende celkern.

De vaccinindustrie bevestigt dus zelf het feit dat het lichaam in staat is om een virus te produceren. In dit geval noemt men dat dan het spike-proteïne, wat in feite niets anders is dan een exsosoom of te wel datgene wat wij kennen onder de naam ‘virus’. Dit zogenaamde spike-proteïne moet dan het lichaam wederom activeren om “anti-stoffen” aan te maken om zo alvast immuniteit op te bouwen in het geval je “het virus oploopt”.

Het spike-proteïne is echter net zo min besmettelijk als een virus zelf. Om te begrijpen dat virussen niet besmettelijk zijn, is het aan te raden de achtergrond van die besmettingsleugen te bestuderen (zie deze artikelen reeks). Als virussen niet besmettelijk zijn, zijn namaakvirussen ‘spike-proteïnen’ dat net zo min.

Al vanaf begin vorig jaar laat ik zien dat een ‘virus’ functioneert als een USB stick. Een USB stick die niet in de USB poort van de computer zit is als een virus die niet met een levende gastcel verbonden is. Het bevat wel code, maar heeft geen power en doet niks. U kunt het sticky gewoon in uw zak stoppen en het gaat niet allerlei rare dingen doen als u naast uw computer zit. Leest u dit artikel nog eens goed om het volledig te begrijpen.

Wanneer de alternatieve media u dus bang maken voor het spike-proteïne (diezelfde alternatieve media die de besmettingsleugen in stand houden), dan borduren zij dus eigenlijk voort op diezelfde basisleugen. Net zoals een virus niet buiten het lichaam functioneert noch over kan waaien of via aanraking in u kan komen, geldt dit ook voor het spike-proteïne. Het is een dwaalspoor dat zal worden afgebrand als fake news, maar ondertussen wel het besmettingsidee bekrachtigt.

Veel belangrijker is het messenger RNA dat ook andere opdrachten uit zou kunnen voeren. Of zoals Elon Musk zei:



Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *