Blijf met je poten van ons en onze kinderen af! – CommonSenseTV


Kinderen vaccineren

Tijdens dit soort “debatten” zie je smerige politici en oplichters uit de medische wereld en de pharma industrie die zich op een geslepen manier overal uit proberen te praten met veel woorden zonder inhoud en met emo-politiek.

Hier gaat over kinderen vaccineren.

Een waanzinnige gedachte. Als die vaccins dan toch werken, waarom dan kinderen vaccineren? De “kwetsbaren” zijn toch beschermd?

Dan maar weer een aantal individuele gevallen erbij halen om mensen weer bang te maken. “Ja, maar er lagen ook jongeren op de IC die zijn gestorven.” Het is om van te kotsen.

Hoeveel kinderen zijn er daadwerkelijk overleden? Dit zijn de cijfers van het RIVM,

Één kind tussen de 0 en 4 jaar oud en 2 kinderen tussen de 15 en 19 jaar oud.

Drie dus! Triest maar er vallen ook minstens 3 dode kinderen per jaar door de griep. En hoe ze corona hebben vastgesteld? Aan de hand van een niet werkende PCR-test.

En waar komt het getal 3 vandaan? Uit TWEE SEIZOENEN! Want met corona tellen we gewoon door in plaats van het per seizoen te bekijken. De schoften.

Anderhalf kind per griepseizoen dus. Wacht maar als de vaccins komen…

 

Pandemie?

Hoe dan? Met een gemiddelde sterfte leeftijd van 83?

Hoe dan met een sterftecijfer gelijk aan de verdwenen griep.

Hoe dan? Met ruim 90% van de zogenaamde coronadoden die ernstige achterliggende aandoeningen hadden?

Hoe dan? Wanneer JULLIE cijfers laten zien dat hier niets aan de hand is en alles eromheen spektakel en show is om zeer duistere doelen te verwezenlijken.

Stop met jullie leugens! Er zit iets anders achter het vaccineren van kinderen.

Maar ze stoppen niet.

Wanneer je hier Dhr. Flauwekullberg, voorzitter van de Gezondheidsraad die weer even is opgetrommeld voor zijn riedeltje, hoort praten dan zou je hem het liefst van z´n stoel afschoppen met zijn drogredenen en arrogantie richting mensen die echt wel zien dat één plus één twee is.

Mensen VERBIEDEN mee te doen aan de samenleving omdat ze niet gevaccineerd zijn? Ben je wel goed bij je hoofd?

Hij weet het. Hij belazert de boel. Hij weet dat de PCR niet werkt. Hij weet dat de PCR nodig was om het startschot af te dwingen om zo vaccins te kunnen produceren. De PCR gaf dat startschot door de vals positieven die de nutteloze test genereerde. Zonder “geval” mag er immers geen vaccin ontwikkeld worden. Zonder gunstigere medicijnen ook niet. Wanneer een arts met HCQ aankomt, wordt hij voor gek uitgemaakt en gecensureerd.

Waarom? Stel dat het werkt! Dan kunnen we niet vaccineren!

Deze hoax, dit covid-virus is onmeetbaar. We worden geïnjecteerd op basis van een BS verhaal.

video