Duitsland beperkt grondrecht lichamelijke integriteit en keurt uitademen spike proteïnen door gevaccineerden goed – Xandernieuws


—————————————————————————————————————————————–

‘Shedden’ spike-proteïnen door gevaccineerden was vorig jaar al bekend bij Duitse overheid, maar werd voor het publiek verborgen gehouden

—————————————————————————————————————————————–

We hebben recent in artikelen gewezen op het ‘shedden’ (uitscheiden/ uitademen) van spike-proteïnen door gevaccineerden, die door ongevaccineerden kunnen worden ingeademd, en waar een aantal van hen last van krijgen (o.a. neus- en oorbloedingen). Sommige mensen konden het maar moeilijk geloven (‘op TV zeggen ze er niets over!’), maar Duitsland blijkt al op 18 november 2020 een wet aanpassingsvoorstel te hebben opgesteld waarmee exact dit ‘shedden’ door gevaccineerden wordt goedgekeurd. Wel moest het grondrecht op de integriteit van het eigen lichaam ervoor worden ingeperkt, want anders hadden ongevaccineerden bezwaar kunnen maken dat ze op deze wijze gedwongen worden deel te nemen aan een medisch experiment. Duitsland is hiermee een van de eerste landen in Europa die in een totalitaire medisch-fascistische dictatuur verandert.

In paragraaf 21 (pagina 40-41) staat te lezen dat ‘… er vaccins gebruikt mogen worden die micro-organismen bevatten, die door de gevaccineerden worden uitgescheiden en door andere personen opgenomen kunnen worden. Het grondrecht op lichamelijke integriteit (artikel 2, alinea 2 zin 1) wordt in dit opzicht beperkt.’

En voilà, in één zin heeft de Duitse overheid dus al ruim een half jaar geleden besloten een einde te maken aan het basis mensenrecht dat alleen u mag beslissen wat er met uw eigen lichaam gebeurt. Deze aanpassing van de Wet Bestrijding Infectieziekten bij Mensen (van 20-07-2000) kan niet zonder goedkeuring van Brussel tot stand komen, waardoor andere EU-lidstaten ongetwijfeld zullen volgen (of reeds gevolgd zijn).

Recht op schone lucht, exclusief micro-organismen in uitgeademde vaccindeeltjes

In Nederland gaven rechters de afgelopen jaren kleine milieugroepjes al vaak gelijk in hun eis op het recht op inademen van ‘schone lucht’ (stikstof, fijnstof), maar daar vallen vaccindeeltjes klaarblijkelijk niet onder. Publieke ruimtes en openbaar vervoer zijn rookvrij gemaakt, maar daar mag u nu wel voor uw gezondheid potentieel schadelijke micro-organismen inademen die het gevolg zijn van door de overheid nog nèt niet verplichte vaccinaties.

Fauci Files: Coronavirus opzettelijk gemaakt biowapen (dus spike proteïne ook)

Eergisteren berichtten we over een in Nature Neuroscience gepubliceerde studie waarin wetenschappers bevestigen dat het spike proteïne alle delen van de hersenen kan binnendringen. Uit een eerdere in Nature gepubliceerde peer-reviewed studie was al gebleken dat de nano-deeltjes in de vaccins hersenschade kunnen veroorzaken. Op 5 juni wezen we op één van de gelekte ‘Fauci Files’, een interne email van al 11 maart 2020 waarin letterlijk stond geschreven dat het coronavirus een opzettelijke gemaakt ‘biowapen’ is.

Maandenlang hebben fabrikanten en massamedia er bij de burgers ingepeperd hoe gevaarlijk dat spike proteïne wel niet is. Vervolgens werd aan inmiddels zo’n 2 miljard mensen een vaccin ingespoten waarmee hun lichamen in ‘fabrieken’ van dat spike proteïne werden veranderd. In wetenschappelijke onderzoeken werd aangetoond dat zowel het spike proteïne als de mRNA-nanodeeltjes in de Covid vaccins niet in het spierweefsel blijven zitten, maar zich door het hele lichaam kunnen verspreiden, inclusief de hersenen.

U begrijpt wat dit kan betekenen? Als coronavirus inderdaad een biowapen is, dan geldt dat automatisch ook – en vooral – voor het spike proteïne van dit virus, dat immers van meet af aan als het allergevaarlijkste deel van het virus werd neergezet. Dit zou de vaccins – in ieder geval indirect – eveneens een biowapen maken, want die coderen uw lichaam immers om dat proteïne aan te maken. En als uw eigen lichaam vervolgens triljoenen van die spikes gaat aanmaken, dan zou uw eigen lichaam volgens deze definitie een soort biowapen-fabriek worden.

Kan niet worden uitgesloten dat uitgeademde spikes schadelijk zijn voor ongevaccineerden

De medeoprichter van Moderna en mede-uitvinder van de in vaccins gebruikte mRNA technologie heeft bevestigd dat gevaccineerden deze spikes in hun omgeving ‘shedden’, maar schreef dat dit waarschijnlijk geen kwaad kan. Zeker weten doet hij het echter niet, en dat komt omdat hetgeen nu wordt gedaan – mensen massaal injecteren met experimentele genetisch gemodificeerde organismen – nog nooit eerder is gedaan, en de gevolgen volstrekt onbekend zijn. (Zie ons artikel van 4 juni voor nadere uitleg).

Via wetenschappelijke contacten hebben wij vernomen dat vooralsnog niet kan worden uitgesloten dat de uit gevaccineerden vrijkomende spike-proteïnen een gevaar vormen voor de gezondheid van ongevaccineerden. Of dat ook werkelijk zo is moet nog worden aangetoond, net als de mate van dat eventuele gevaar. Treden er slechts tijdelijk neus- of oorbloedingen op? Krijgen sommige mensen slechts even last van diarree, griepverschijnselen en concentratiestoornissen voordat hun immuunsysteem dan ingeademde spikes onschadelijk maakt?

Voorzichtigheid met zowel (langdurig) contact met gevaccineerden als met harde conclusies hierover trekken is dus geboden. De situatie voor ongevaccineerden lijkt in principe veel beter, want hun lichamen zijn niet met mRNA instructies veranderd in spike-fabrieken, en maken dus geen triljoenen spike-proteïnen aan. Toch zullen zij uiterst behoedzaam moeten blijven om te zien of er niet een soort ‘spike’ epidemie ontstaat van mensen die last krijgen van veel verschijnselen die sinds 2020 aan corona/Covid-19 worden toegeschreven.

‘Ik ben gevaccineerd en heb nergens last van!’ – Wat topexperts hiervan zeggen

Voor mensen die nog steeds zeggen ‘ik ben gevaccineerd maar heb nergens last van’ had de wereldwijd erkende Ierse immunoloog, kanker- en vaccinexpert, medisch patenthouder en eminente professor Dolores Cahill onlangs harde woorden. ‘Die mensen hebben geen benul van de wetenschap.’

Een Amerikaanse collega van haar, dr. Sherri Tenpenny, die 12 jaar lang directeur was van de spoedeisende hulpafdeling van een Amerikaans ziekenhuis en auteur is van 2 boeken en honderden artikelen op het gebied van vaccins, voorspelde in februari dat het ‘4 tot misschien 14 maanden gaat duren voordat we ten volle de verwoestingen zullen zien van wat er gaat gebeuren met mensen die zijn gevaccineerd met dit vaccin.’ Met andere woorden: uiterlijk in het voorjaar van 2022 zal blijken of haar ernstige waarschuwingen (zoals ‘deze vaccins zijn dodelijk’) terecht waren.

Dr. Vernon Coleman, met meer dan 100 boeken en diverse bestsellers de meest gelezen medische auteur van Groot Brittannië, publiceerde in maart een video waarin hij zijn vrees uitsprak dat miljoenen mensen zullen sterven als gevolg van deze vaccins. Ook hij verwacht in de herfst van dit jaar of in de winter van 2022 ‘de eerste extra doden, die een voorwendsel zullen zijn voor nieuwe vaccinaties,’ waar overigens nu al testen mee worden uitgevoerd (om te onderstrepen dat dit inderdaad allemaal uitvoerig gepland lijkt te zijn).

Dr. Lee Merrit, een gelauwerde Amerikaanse toparts met een indrukwekkende palmares, omschreef in januari 2021 zowel het coronavirus als de vaccins letterlijk als ‘biologisch gemanipuleerde biowapens’, en wees op het ongemakkelijke en daarom verzwegen feit dat de dierproeven met de Covid-19 vaccins niet zijn afgemaakt omdat alle dieren dood gingen nadat ze na vaccinatie opnieuw aan het coronavirus werden blootgesteld.

Dan is er nog dr. Mike Yeadon, voormalig vice-president bij Pfizer, die onlangs opnieuw waarschuwde dat ‘al deze genetische vaccins (Pfizer, AstraZeneca, Moderna, J&J) een fundamenteel veiligheidsrisico voor de bevolking vormen… Een aanzienlijk deel van de wereldbevolking kan ernstig gewond raken of sterven.’

‘Bio oorlogsvoering’?

‘Dit is bio-oorlogsvoering, plain and simple,’ is de overtuiging van de conservatieve Amerikaanse radio presentator Hal Turner. ‘Ook al zal Duitsland het geen bio-oorlogsvoering noemen, toch is dit daadwerkelijk exact het geval. Mensen worden zonder hun weten of instemming geïnfecteerd met een biologische stof. Een Europese regering… besluit voor de rest van de wereld wat voor zogenaamde ‘vaccins’ we allemaal moeten hebben. En als we dat niet willen – pech, je kunt er wettelijk niets tegen doen.’

Als deze wetsaanpassing erdoor komt, betekent dat een regelrechte schending van de Nürnberg code, en een grove inbreuk op de vrije wil en het basis mensenrecht op de integriteit van het eigen menselijke lichaam. Indien de ‘geshedde’ spike proteïnes inderdaad tijdelijke of permanente gezondheidsschade bij ongevaccineerden aanrichten, zou zelfs van een opzettelijke bio-terreuraanval op de bevolking kunnen worden gesproken, en misschien zelfs wel van een poging tot genocide. Dat definitief te bepalen is echter voer voor het door Europa’s topadvocaat Reiner Fuellmich in voorbereiding zijnde Nürnberg 2.0 tribunaal, al is het de vraag of deze wereldwijde machtsgreep nog gestopt kan worden.

 

Xander

(1) Perma.cc (Gesetz zur Verhütung und Bekämpfung von Infektrionskrankheiten beim Menschen (Infektionsschutzgesetz – IfSG) via Hal Turner
Afbeelding: mohamed Hassan from Pixabay 

Zie ook o.a.:

07-06: Prognose op basis van Pfizer cijfers: 468 Nederlandse kinderen krijgen zeer ernstige gevolgen van eventuele vaccinatie
06-06: Nature Neuroscience studie toont aan dat spike proteïne alle delen van de hersenen kan binnendringen
05-06: Fauci Files: Coronavirus al op 11 maart 2020 intern een opzettelijk gemaakt ‘biowapen’ genoemd
04-06: Oprichter Moderna en utivinder mRNA technologie bevestigt dat gevaccineerden spike proteïnene verspreiden
04-06:De Fauci Files, het pandemie bedrog en de door de EU gewilde oorlog tussen Amerika en China
03-06: Wereldwijd erkende immunoloog: ‘Gevaccineerden die zeggen nergens last van te hebben zijn onwetend over de wetenschap’
01-06: Virale immunoloog geschokt na onderzoek werking Covid vaccins: ‘We hebben grote fout gemaakt, we injecteren mensen met gif’
29-05: Covid-19 professor verscherpt toon: Deze pandemie is er om iedereen te merken met een vaccin
27-05: Prominente Covid-19 professor beschuldigt VS van toedekken ‘onvoorstelbare aantallen’ vaccinslachtoffers
25-05: Een greep uit de vele gezichten van slachtoffers van het Covid-19 vaccinatie-programma
25-05: WHO waarschuwt dat de volgende pandemie eraan komt; vaccins worden al getest
08-05: Prestigieuze pro-vaccinatie Salk Institute impliceert dat de Covid vaccins levensgevaarlijk zijn
05-05: Ook gevestigde wetenschappers waarschuwen nu dat spike eiwit aangemaakt door Covid vaccins zeer schadelijk is en dodelijk kan zijn
01-05: Is het wel Covid-19? Dodengolf India kort na start vaccinaties
29-04: Steeds meer berichten van ongevaccineerden die ziek worden na contact met gevaccineerden
17-04: Bekroonde wetenschapper geeft rechtbank bewijs tegen Pfizer dat Covid vaccins met hulp van Pentagon zijn ontworpen als transhumaan gentherapie wapen ( / Alle mensen moeten komende jaren worden gelinkt aan cyberspace netwerk)
10-04: ’s Werelds meest gepubliceerde professor: 85% Covid doden hadden met bestaande medicijnen voorkomen kunnen worden
03-04: Oud-vicepresident Pfizer bevestigt dat coronavaccins massale depopulatie kunnen veroorzaken
15-03: Meest gelezen Britse medische auteur geeft ongekende waarschuwing af voor Covid vaccins
12-03: Groep topwetenschappers dringt bij EU en EMA aan op intrekken toestemming Covid vaccins
07-03: ‘Zij die sterven groeten u’; Hoogleraar Capel vergelijkt werking Covid vaccins met een plofkraak
05-03: ‘Deze vaccins zijn het beste wat ons kon overkomen’ – een bloemlezing
03-03: Artsen VS constateren dat vrouwen borstkanker symptomen ontwikkelen na vaccinaties
02-03: Frans universitair onderzoek constateert ‘tientallen tot honderden keren hogere sterfte door Pfizer vaccin’
01-03: Nederlandse staat acht zich niet verantwoordelijk voor schade door vaccinaties en schuift schuld af op zorgverleners
24-02: Peer reviewed studie in Nature: Nano deeltjes vaccins kunnen hersenschade veroorzaken
13-02: Oud-directeur spoedhulp afdeling VS verwacht over 4 tot 14 maanden ernstige gevolgen vaccinaties
05-02: (/ Research wijst op het risico dat juist vaccins levensgevaarlijke mutaties corona virus kunnen veroorzaken)
03-02: Professor Pierre Capel: ‘Vaccinatie 3.0 is Vaccinatie 3 keer NIKS’
31-01: Gelauwerde Amerikaanse toparts riskeert reputatie door coronavirus en vaccin biowapen te noemen
25-01: Helsinki Comité voor Mensenrechten suggereert dat Pfizer vaccin ontwettig medisch experiment is’
22-01: Staat de V van Vaccin voor Victorie of Verdoemenis?’
18-01: Wetenschappers bezorgd dat Covid vaccins op termijn kanker kunnen veroorzaken
11-01: mRNA vaccins: genetische manipulatie is gevaarlijk omdat het onvruchtbaarheid kan veroorzaken

2020:

29-12: Jaap van Dissel: ‘Vaccin kan uitbraak en/of sterfte initieel doen toenemen’
08-12: FDA vermeldt in document mogelijke sterfte en deze 22 ernstige ziekten en tegenreacties door Covid-19 vaccins
04-12: Bijsluiter Pfizer vaccin waarschuwt expliciet dat ‘onbekend is of het Covid vaccin van invloed is op de vruchtbaarheid’
02-12: Universitair team VS waarschuwt dat veranderen DNA grote gevolgen kan hebben, maar vaccins komen er toch aan
21-11: Nano deeltjes in Pfizer vaccin volgens minister De Jonge ‘risico’, maar vaccin komt er toch
19-11: Oud-voorzitter comité Royal College of Physicians noemt corona grootste hoax ooit
17-11: International Journal Clinical Practice waarschuwt voor beschadigd immuunsysteem door Covid vaccins, en extra vatbaarheid voor de ziekte zelf

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *