Vice-president bij softwaregigant Oracle sterft aan ‘corona’ na tweede vaccinatie


Joel R. Kallman, hoofd softwareontwikkeling voor Oracle APEX, stierf korte tijd nadat hij zijn tweede vaccin had gekregen aan ‘corona’. Op 26 maart liet Kallman op Twitter weten dat hij zijn eerste coronaprik had gehaald. Een maand later kreeg hij zijn tweede prik. Op 25 mei overleed hij plotseling, waarna Oracle en de mainstream media eensluidend zeiden dat hij was gestorven aan ‘corona’.

“Zeer bedroefd delen wij u mede dat Joel Kallman op 25 mei is overleden aan corona,” twitterde Oracle APEX. “Hij is 54 geworden.”

Surveillancetool

Door te zeggen dat Kallman is gestorven aan corona, willen de media ons doen geloven dat het gevaar van de ziekte nog altijd niet geweken is en het belangrijk is dat iedereen zich laat vaccineren. Ook honkballegende Hank Aaron en verschillende andere prominente persoonlijkheden overleden kort na de coronavaccinatie.

Joel werkte naar verluidt zeven dagen per week, 18 uur per dag aan r-type, een surveillancetool die de ‘coronasymptomen’ van mensen moest gaan bijhouden.

Geen activiteit

Sommigen hebben de link met het vaccin inmiddels gelegd. Zo schreef iemand: “Geen activiteit na zijn eerste prik. Hij stierf twee maanden na zijn eerste vaccin.”

[Infowars]

5
2
stemmen

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

Volgen

waarom?

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *