Nature Neuroscience studie toont aan dat spike proteïne alle delen van de hersenen kan binnendringen – Xandernieuws


Het gaat te ver om ‘The Walking
Dead’ nu al predictive programming te noemen, maar gezien de
wetenschappelijke bewijzen die nu voorhanden zijn zou dit plaatje
wellicht wel eens meer dan enkel een satirische ‘meme’ kunnen zijn.

—————————————————————————————————————————————–

Nieuw voer voor besmettingstheorieën PCR-test – Het laten vaccineren IS uw eigen verantwoordelijkheid, ondanks alle propaganda en indirecte dwang

—————————————————————————————————————————————–

De laatste weken krijgen we van diverse kanten berichten van opvallend vreemd of zelfs gevaarlijk gedrag van mensen. Op straat, in winkels en in het verkeer valt het op dat sommige mensen zich afwezig of verward gedragen, wat her en der voor de nodige (bijna-) ongelukken zou kunnen hebben gezorgd. Toeval? Eenzijdige perceptie? Of is er misschien toch meer aan de hand? Heeft het wellicht te maken met het nu vastgestelde feit dat het spike proteïne, zoals de Covid-19 vaccins die in uw lichaam doet aanmaken, alle delen van de hersenen kan binnendringen, zoals in een Nature Neuroscience studie is aangetoond? Zet dit dan eens in het licht van enkele officieel aan Covid toegeschreven symptomen zoals ‘duizeligheid, verzwakt bewustzijn (/concentratie), verwarring, toevallen’, die door het spike proteïne van het virus zouden worden veroorzaakt – hetzelfde spike proteïne waar uw lichaam dankzij de vaccins een fabriek van is geworden.

De wetenschappers constateerden dat intranasale toediening bij muizen ervoor zorgt dat het spike proteïne binnen 30 minuten in ALLE delen van de hersenen te detecteren is, inclusief de frontale cortex (waar zaken zoals het nemen van beslissingen, plannen, impulsbeheersing en sociaal gedrag worden geregeld), het cerebellum, de middenhersenen en de pons-medulla, een onderdeel van de hersenstam dat zintuiglijke waarnemingen doorgeeft aan de thalamus. (Zie pagina 374)

Het spike proteïne hoeft enkel tegen of op de cribriforme (zeefvormige) plaat diep achter in de neus te worden aangebracht – dezelfde ‘plaat’ waar de staafjes van de gewraakte PCR test opzettelijk tegenaan stoten, wat volgens critici overigens totaal onnodig is om een goed slijmstaaltje te kunnen afnemen. De zeefvormige plaat hoeft niet te worden doorboord om het spike proteïne erdoor te kunnen laten dringen. Het spike proteïne blijkt via intranasale toediening ook in uw bloed terecht te komen.

Nieuw voer voor besmettingstheorieën over PCR-test

De bevindingen zullen vermoedelijk nieuw voer zijn voor nog onbewezen theorieën dat mensen met de PCR test mogelijk heimelijk ergens mee worden besmet, zoals vorig jaar door een aantal onafhankelijke critici en alternatieve mediasites werd geopperd. Dat de nanodeeltjes in de vaccins indirect zowel de bloed-placenta als de bloed-brein barrière kunnen doorbreken en hersenschade kunnen veroorzaken, werd in een eerdere Nature studie door gevestigde wetenschappers al wel ondubbelzinnig aangetoond.

De nanodeeltjes zijn bedoeld om te voorkomen dat uw lichaam het vaccin, dat door uw afweersysteem als een virus wordt beschouwd, meteen aanvalt en vernietigt. De mRNA code moet namelijk zo lang mogelijk worden beschermd, zodat er voldoende tijd is om uw cellen te instrueren spike-proteïnen te gaan aanmaken.

Omdat het vooral bij vaccinatievoorstanders maar niet schijnt te willen doordringen:

* Nano-deeltjes = mRNA = uw cellen = spike proteïne;

* Nano-deeltjes kunnen hersenschade veroorzaken;

* Spike proteïne dringen aangetoond de hersenen en bijna alle andere organen binnen;

en veroorzaakt Covid-19 symptomen (logisch, want spike = corona/Covid-19).

* Gevaccineerden worden vervolgens spike-proteïne ‘fabrieken’ en ‘shedders’: Oprichter Moderna en utivinder mRNA technologie bevestigt dat gevaccineerden spike proteïnene verspreiden.)

De gevestigde wetenschap heeft dus de maandenlang in de mainstream media verkondigde leugen ontmaskerd dat het vaccin niet in uw bloedbaan en organen terecht komt, maar alleen in uw spierweefsel blijft. Minister Hugo de Jonge dekte zich vorig jaar overigens al in door de nanodeeltjes in de vaccins letterlijk ‘een risico’ te noemen, een risico dat gevaccineerden – weliswaar onder extreme politieke en maatschappelijke druk – willens en wetens toch genomen hebben.

En dat zal ook de overheid tegen de mensen zeggen die wellicht ooit verhaal willen halen als ze merken wat de gevolgen zijn van de vaccins in hun lichamen (en dat kan op zowel de zeer korte termijn, pal na vaccinatie, als op de lange termijn. mRNA/DNA manipulatie en -schade is namelijk net als kanker: het kan zich razendsnel ontwikkelen, maar er ook jaren over doen).

Het IS uw eigen verantwoordelijkheid, ondanks alle propaganda en indirecte dwang

De overheid heeft immers op voorhand alle verantwoordelijkheid afgewezen en bij de zorgverleners neergelegd. Ondertussen lijkt het RIVM nu ook kinderen tussen de 12 en 18, die – op zeer hoge uitzonderingen na – geen enkel risico lopen ernstige Covid-19 te krijgen of daaraan te sterven, met deze genmanipulerende stoffen te willen inenten. De EMA heeft het Pfizer ‘vaccin’ inmiddels goedgekeurd voor 12 tot 15 jarigen.

Eigenlijk ben ik het wat verantwoordelijkheid betreft nog met de overheid eens ook. Want ondanks alle misinformatie, desinformatie, propaganda en soms zelfs regelrechte leugens die de mainstream media dagelijks over u uitkotsen, en ondanks de door de staat verordonneerde discriminatie middels het invoeren van test/vaccinatiepaspoorten, IS het uw eigen verantwoordelijkheid goed uit te zoeken wat u in uw eigen lichaam laat injecteren, zeker als u weet dat die injecties en de gevolgen daarvan nooit meer ongedaan kunnen worden gemaakt.

Als u een fles drank of voedingsmiddel koopt en op het etiket iets leest dat u niet vertrouwt, zoekt u op internet dan naar wat de fabrikant over zijn eigen middel zegt (‘de slager…’, ‘wij van wc eend…’) , of naar wat onafhankelijke en kritische experts ervan zeggen? Waarom doen velen dit dan niet wat betreft deze genetisch gemanipuleerde organismen (GGO’s), deze gentherapieën? Enkel omdat de overheid en de media ook uitsluitend naar de fabrikanten en de van hen afhankelijke wetenschappers en medici luisteren, en louter hun extreem gekleurde visie over hun eigen producten als ‘de waarheid’ verkondigen?

 

Xander

(1) Nature Neuroscience
(2) Hal Turner

Zie ook o.a.:

05-06: Fauci Files: Coronavirus al op 11 maart 2020 intern een opzettelijk gemaakt ‘biowapen’ genoemd

04-06: Oprichter Moderna en utivinder mRNA technologie bevestigt dat gevaccineerden spike proteïnene verspreiden
04-06:De Fauci Files, het pandemie bedrog en de door de EU gewilde oorlog tussen Amerika en China
03-06: Wereldwijd erkende immunoloog: ‘Gevaccineerden die zeggen nergens last van te hebben zijn onwetend over de wetenschap’
01-06: Virale immunoloog geschokt na onderzoek werking Covid vaccins: ‘We hebben grote fout gemaakt, we injecteren mensen met gif’
29-05: Covid-19 professor verscherpt toon: Deze pandemie is er om iedereen te merken met een vaccin
27-05: Prominente Covid-19 professor beschuldigt VS van toedekken ‘onvoorstelbare aantallen’ vaccinslachtoffers
25-05: Een greep uit de vele gezichten van slachtoffers van het Covid-19 vaccinatie-programma
08-05: Prestigieuze pro-vaccinatie Salk Institute impliceert dat de Covid vaccins levensgevaarlijk zijn
05-05: Ook gevestigde wetenschappers waarschuwen nu dat spike eiwit aangemaakt door Covid vaccins zeer schadelijk is en dodelijk kan zijn
01-05: Is het wel Covid-19? Dodengolf India kort na start vaccinaties
29-04: Steeds meer berichten van ongevaccineerden die ziek worden na contact met gevaccineerden
17-04: Bekroonde wetenschapper geeft rechtbank bewijs tegen Pfizer dat Covid vaccins met hulp van Pentagon zijn ontworpen als transhumaan gentherapie wapen ( / Alle mensen moeten komende jaren worden gelinkt aan cyberspace netwerk)
10-04: ’s Werelds meest gepubliceerde professor: 85% Covid doden hadden met bestaande medicijnen voorkomen kunnen worden
03-04: Oud-vicepresident Pfizer bevestigt dat coronavaccins massale depopulatie kunnen veroorzaken
15-03: Meest gelezen Britse medische auteur geeft ongekende waarschuwing af voor Covid vaccins
12-03: Groep topwetenschappers dringt bij EU en EMA aan op intrekken toestemming Covid vaccins
07-03: ‘Zij die sterven groeten u’; Hoogleraar Capel vergelijkt werking Covid vaccins met een plofkraak
05-03: ‘Deze vaccins zijn het beste wat ons kon overkomen’ – een bloemlezing
03-03: Artsen VS constateren dat vrouwen borstkanker symptomen ontwikkelen na vaccinaties
02-03: Frans universitair onderzoek constateert ‘tientallen tot honderden keren hogere sterfte door Pfizer vaccin’
01-03: Nederlandse staat acht zich niet verantwoordelijk voor schade door vaccinaties en schuift schuld af op zorgverleners
24-02: Peer reviewed studie in Nature: Nano deeltjes vaccins kunnen hersenschade veroorzaken
13-02: Oud-directeur spoedhulp afdeling VS verwacht over 4 tot 14 maanden ernstige gevolgen vaccinaties
05-02: (/ Research wijst op het risico dat juist vaccins levensgevaarlijke mutaties corona virus kunnen veroorzaken)
03-02: Professor Pierre Capel: ‘Vaccinatie 3.0 is Vaccinatie 3 keer NIKS’
31-01: Gelauwerde Amerikaanse toparts riskeert reputatie door coronavirus en vaccin biowapen te noemen
25-01: Helsinki Comité voor Mensenrechten suggereert dat Pfizer vaccin ontwettig medisch experiment is’
22-01: Staat de V van Vaccin voor Victorie of Verdoemenis?’
18-01: Wetenschappers bezorgd dat Covid vaccins op termijn kanker kunnen veroorzaken
11-01: mRNA vaccins: genetische manipulatie is gevaarlijk omdat het onvruchtbaarheid kan veroorzaken

2020:

29-12: Jaap van Dissel: ‘Vaccin kan uitbraak en/of sterfte initieel doen toenemen’
08-12: FDA vermeldt in document mogelijke sterfte en deze 22 ernstige ziekten en tegenreacties door Covid-19 vaccins
04-12: Bijsluiter Pfizer vaccin waarschuwt expliciet dat ‘onbekend is of het Covid vaccin van invloed is op de vruchtbaarheid’
02-12: Universitair team VS waarschuwt dat veranderen DNA grote gevolgen kan hebben, maar vaccins komen er toch aan
30-11: Marion Koopmans erkent dat PCR-test geen besmetting kan aantonen
29-11: Johns Hopkins studie: Covid-19 heeft relatief geen effect op normale sterftecijfer
21-11: Nano deeltjes in Pfizer vaccin volgens minister De Jonge ‘risico’, maar vaccin komt er toch
19-11: Oud-voorzitter comité Royal College of Physicians noemt corona grootste hoax ooit
17-11: International Journal Clinical Practice waarschuwt voor beschadigd immuunsysteem door Covid vaccins, en extra vatbaarheid voor de ziekte zelf
25-10: Nederlandse experts: Valse PCR testmethode is bron van alle ellende, RIVM wil zoveel mogelijk positieve uitslagen
19-10: Hoogleraar Capel: ‘Vaccin is genetische modificatie en brengst SARS-CoV-2 eiwit permanent in uw lichaam
28-09: Ex-hoofdadviseur wetenschap farmagigant Pfizer: ‘Hele tweede golf is fake, bijna alle positieve testen zijn vals’

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *