Canadese arts geschorst nadat hij zich uitgesproken had over bijwerkingen van COVID “vaccin”


Een Canadese huisarts zegt dat hij is gestraft door zijn lokale gezondheidsautoriteit omdat hij zich zorgen maakte over bijwerkingen die hij opmerkte bij sommige van degenen die de Moderna COVID-19-prik in zijn gemeenschap hadden gekregen.

“Ik mag niet langer op de eerste hulp werken”, zei dr. Charles Hoffe uit British Columbia, volgens een rapport van True North News.

Hoffe voegde eraan toe dat zijn schorsing van de spoedeisende hulp eind april kwam, nadat zijn lokale gezondheidsautoriteit zijn klinische privileges had “opgeschort” vanwege de misdaad van het veroorzaken van ‘terughoudendheid tegen vaccins’, omdat hij zich uitsprak over zijn vaccingewonde patiënten.

In een brief van 5 april had Hoffe aan Bonnie Henry, de provinciale gezondheidsfunctionaris van British Columbia, geschreven dat hij “behoorlijk gealarmeerd was door het hoge aantal ernstige bijwerkingen van deze nieuwe behandeling”, verwijzend naar Moderna COVID-19-injecties die werden gegeven aan 900 voornamelijk inheemse mensen in Lytton, Brits-Columbia.

Hoffe zei dat hij de dood van één patiënt had waargenomen, “talrijke” allergische reacties, samen met drie personen met “uitschakelende” neurologische gebreken aangevuld met chronische pijn, die “meer dan 10 weken aanhield na hun eerste vaccin”.

“Kortom, in onze kleine gemeenschap van Lytton, BC, hebben we één dode en drie mensen die eruitzien alsof ze permanent gehandicapt zullen zijn, na hun eerste dosis van het Moderna-vaccin. De leeftijd van de getroffenen varieert van 38 tot 82 jaar”, schreef Hoffe.

Naar aanleiding van zijn brief, zei Hoffe, mag hij niet langer werken op de SEH-afdeling van het St. Bartholomew’s Health Center vanwege zijn mening over de COVID-injectie. Hij kan nog steeds werken in zijn privépraktijk.

“Ik mag nog steeds patiënten zien in mijn privépraktijk, die niet onder de jurisdictie van de Binnenlandse Gezondheidsautoriteit valt”, zei Hoffe.

Door het verlies van het vermogen om op de eerste hulp te werken, is zijn inkomen gehalveerd, wat volgens hem “de prijs is van het pleiten voor de veiligheid van zijn patiënten.”

Bronnen: LifeSite News

Indien u dit artikel nuttig, leerzaam of leuk vond, overweeg dan ons te steunen met een kleine donatie

ReageerLees ReactiesVolg OnsSteun ons

Altijd het laatste onafhankelijke nieuws lezen?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *