Pfizer CEO trekt zelf aan alarmbellen – CommonSenseTV


Wat als een zojuist gepensioneerde Pfizer baas zelf zegt dat deze vaccins levensgevaarlijk zijn? Wat willen mensen dan nóg meer bevestigd krijgen voordat ze inzien dat het vaccineren levensgevaarlijk is en volstrekt onnodig?

Experts over de komende dreiging

Het Daystar Television Network (gewoonlijk Daystar Television genoemd , vaak afgekort tot Daystar) is een Amerikaans evangelisch christelijk religieus televisienetwerk dat eigendom is van de Word of God Fellowship, opgericht door Marcus Lamb in 1993. 

Het netwerk bereikt meer dan 108 miljoen huishoudens in de VS via alle grote kabelmaatschappijen en satellietsystemen. Wereldwijd bereikt Daystar dagelijks meer dan 2 miljard kijkers in elk land over de hele wereld. Daystar is het snelst groeiende, op geloof gebaseerde televisienetwerk ter wereld. (bron)

En laat nou net dit netwerk een campagne zijn begonnen om de waarheden omtrent het zogenaamde covid19 virus en de vaccins naar buiten te brengen. Ongecensureerd.. (bron)

Zojuist gepensioneerde Pfizer baas: “Levensgevaarlijk!”

In deze ondertitelde recente serie van 2 afleveringen treedt de zojuist gepensioneerde Pfizer baas naar buiten over de inhoud van de verschillende covidvaccins.

LEVENSGEVAARLIJK is zijn conclusie. En wie kan het beter weten dat de fabrikant zelf?

Deze, door het Amerikaanse charismatisch christelijke TV station Daystar gemaakte, serie heeft ervoor gezorgd dat ook zij op alle social media zijn gecensureerd zijn.

Toch geven ze juist extra gas waarmee ze hun decennia lange uitstekende reputatie ‘op het spel zetten’, voor de mainstream media.

Weesdeweerstand.nl ondertiteld deze video´s en daar zijn we heel dankbaar voor. Klasse.

Weesdeweerstand:

“Stuur deze video direct naar naar je huisarts, lokaal ziekenhuis en iedereen in je vrienden en familiekring. Zet het op een usb stick, brand het op dvd (binnenkort hier te bestellen)
of verzin een andere manier om het te delen. DIT IS VAN LEVENSBELANG.”

Dit is deel I

Bron:
https://weesdeweerstand.nl

Wees de Weerstand vertaalt veel belangrijke video´s. Zet ze in uw favorieten.

LEES OOK:

Mainstream media netwerk pakt corona- en vaccinleugens aan

 

4.3
4
Stemmen

Artikelbeoordeling

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *