Invoering digitale IMF wereldmunt nu zeer dichtbij – Xandernieuws


—————————————————————————————————————————————–

Geen toeval: EU kondigt alomvattende digitale ID/betaalpas vanaf herfst 2022 aan – Grootste Russische fonds dumpt alvast ALLE dollarreserves – Ook plannen VN voor communistische wereldregering worden steeds serieuzer

—————————————————————————————————————————————–

Er wordt al tientallen jaren over gesproken en gespeculeerd, maar nu is het dan echt bijna zover: er komt een soort IMF wereldmunt, die de Amerikaanse dollar als reservemunt gaat vervangen. Het grootste Russische sovereign wealth fonds (SWF) speelt daar alvast op in door ALLE dollarreserves ($ 186 miljard) te dumpen. Het is tevens geen toeval dat de EU afgelopen donderdag een alomvattende digitale ID/betaalpas heeft aangekondigd, die tevens dienst gaat doen als rijbewijs en opslag van diploma’s, medische gegevens, et cetera. Oftewel: precies de totalitaire technocratische Nieuwe Wereld Orde waar we al vanaf het allereerste begin van deze site (2008) over schrijven, en dat het ergste fascistische en onderdrukkende systeem dat deze planeet ooit heeft gekend dreigt te worden.

De droom van de wereldwijde machtselite (VN / WHO / WEF / IMF / Wereldbank / Gavi), namelijk totale 24/7/365 controle over de hele wereldbevolking – zelfs over hun eigen lichamen, gedachten en emoties – staat op het punt uit te komen. Voor 99% van de mensheid zal deze droom in realiteit echter een permanente gruwelijke nachtmerrie van het allerergste soort zijn – tenzij ze er inderdaad slagen u te ‘programmeren’ om gelukkig te zijn met uw slavenbestaan.

We zullen hoe dan ook geen enkele vorm van vrijheid, privacy of echte inspraak meer hebben. Zelfs de zeggenschap over ons eigen lichaam zal van ons worden afgepakt (verplichte vaccinaties).

Communistische wereldregering wordt steeds serieuzer

Achter de schermen van de VN wordt steeds serieuzer gepraat om de gefabriceerde coronacrisis aan te grijpen om de organisatie al op korte termijn om te vormen tot een wereldregering, de facto een keiharde communistische dictatuur waarin er geen enkele plaats meer zal zijn voor vrijheid en zelfbeschikking, noch voor enige eerlijke democratische processen (hooguit voor de schijn, zoals het EU-parlement en inmiddels feitelijk ook de Tweede Kamer).

De Amerikaanse econoom Martin Armstrong denkt dat het verplicht omwisselen van dollars (en euro’s, ponden, etc.) in een crypto munt de wereldeconomie niet dramatisch zal veranderen, omdat verreweg de meeste transacties reeds digitaal zijn. ‘De VN en het IMF proberen gewoon de wereld over te nemen om meer macht te krijgen. Ze hebben geen legers, noch economieën die het wereldwijde financiële centrum vormen. Ze zijn dronken van dit waanidee van macht dat ze zomaar per decreet de wereld kunnen regeren.’

VN en WEF willen uiterlijk in 2030 totale controle over de wereldbevolking

‘Vanaf het eerste begin zag de elite in hun visioen dat ze de wereld zouden overheersen en een einde zouden maken aan de democratie. (Aldous) Huxley was tegen de Verenigde Staten, en geloofde dat ‘onbeperkt individualisme’ net zo verkeerd is als een totalitaire communistische dictatuur.’ Dat is echter wel precies waar Klaus Schwab (World Economic Forum) met zijn 8 kernpunten voor het jaar 2030 naartoe werkt, net als de 17 SDG’s (sustainable development goals) van VN-Agenda 2030, waar ook de Nederlandse politiek trouw aan heeft gezworen.

Om deze doelen te realiseren moet er eerst een einde worden gemaakt aan wat door de totaal gecontroleerde mainstream media het ‘populisme’ wordt genoemd, wat echter niets anders is dan het recht op de vrijheid om er een andere mening op na te houden en die ook te uiten, en eigen levensdoelen na te streven. En gezien de massale Covid ‘vaccinaties’ absoluut ook het basis mensenrecht op zelfbeschikking en de integriteit van ons eigen lichaam, dat vanaf dit jaar al gedeeltelijk wordt afgebroken met de invoering van test/vaccinatiepaspoorten.

Er blijven straks hooguit enkele fors beperkte basisrechten over. Mee mogen beslissen over de koers van ons land en onze samenleving is er niet meer bij, noch over hoe wij onze eigen gezondheid intact willen houden; de elite acht zichzelf als enige geschikt om te bepalen wat ‘het beste’ voor de volken en voor u en mij is.

‘Echte doel van crypto’s: fundament leggen voor machtsoverdracht aan VN en IMF’

‘Dit is de echte agenda achter cryptovaluta: het fundament leggen voor het overdragen van de ultieme macht aan de VN en het IMF,’ schrijft Armstrong. ‘Maar deze dwaasheid zal niet slagen. Dergelijke entiteiten zijn namelijk net als mensen en zelfs bedrijven: ze zijn nooit onsterfelijk (al hopen ze dat met het transhumanisme, de mens 2.0, wel te worden – X.). Ik zal de dag vieren waarop de vlaggen van de VN voor altijd worden gestreken. Die (door communisten beheerste organisatie) is altijd al een zeer gevaarlijke en wellustige entiteit geweest die hongert naar absolute macht.’ (1)

EU kondigt komst alomvattende ID/’wallet’ aan

Hetzelfde kan gezegd worden van de Europese Unie. Afgelopen donderdag presenteerde de EU plannen voor een digitale ID ‘wallet’ (portemonnee/betaalpas) die ook dienst kan doen als rijbewijs, zorgpas en diploma-bewijs, en uiteindelijk gebruikt zal moeten worden om toegang te krijgen tot alles, inclusief het internet (zie ook ons artikel van 10-05: WEF werkt aan digitaal staatsburgerschap voor iedereen; critici krijgen geen toegang meer tot internet).

Natuurlijk wordt de alomvattende ID/betaal/toegangspas als een ‘recht’ en ‘voorrecht’ gepresenteerd, maar het wordt op den duur natuurlijk een verplichting. Margrethe Vestager, de uitvoerende vicepresident voor digitale zaken van de Europese Commissie, zei weliswaar dat deze ‘European Digital Identity Wallet’ niet rechtstreeks verplicht wordt, maar de grote online social media platforms zoals Facebook en Google/YouTube wel zullen worden gedwongen deze als ID-inlogbewijs te accepteren (en na verloop van tijd dus ook te gaan vereisen). De verplichting komt dus gewoon via een omweg, een aloude en nog altijd zeer succesvolle Brusselse tactiek.

False flag cyberaanval en nieuwe pandemie kunnen traject flink versnellen

In de herfst van 2022 moet er overeenstemming zijn bereikt met de lidstaten over de technische details, waarna de eerste pilot projecten kunnen beginnen (2). Een eventuele nieuwe p(l)andemie (misschien wel SARS-3, dat reeds klaarligt in een Italiaans lab?), waarvoor de ‘vaccins’ reeds worden getest, en/of de door het WEF aangekondigde (false flag) cyberaanval om het financiële systeem op te blazen, zou dat traject overigens wel eens flink kunnen versnellen.

Zoals we ruim een jaar geleden al schreven heeft Microsoft patent (met registratienummer 2020-060606) op een nieuwe technologie waarmee uw eigen lichaam tot digitale ID, ‘wallet’ en gezondheids/vaccinatiepas wordt gemaakt. Het is op dit moment nog niet duidelijk hoelang het zal duren voordat de aanstaande ‘Digital Identity Wallet’ van de EU van deze technologie gebruik gaat maken.

 

Xander

(1) Armstrong Economics
(2) AP News

Zie ook o.a.:

29-05: Covid-19 professor verscherpt toon: Deze pandemie is er om iedereen te merken met een vaccin
25-05: WHO waarschuwt dat volgende pandemie eraan komt; vaccins worden al getest (/ Geplande (false flag) WEF cyberaanval om financiële systeem op te blazen vermoedelijk tussen augustus 2021 en maart 2022)
24-05: Wetenschappers maken proteïne waarmee hersenen en gedrag kunnen worden gecontroleerd
12-05: WEF topman Schwab: Binnen 5 jaar verplichte gezondheidspas en geïmplanteerde microchip
10-05: WEF werkt aan digitaal staatsburgerschap voor iedereen; critici krijgen geen toegang meer tot internet
19-04: Op rand van financiële systeemcrisis: IMF waarschuwt dat staatsschuld nog nooit zo hoog was
17-04: Bekroonde wetenschapper geeft rechtbank bewijs tegen Pfizer dat Covid vaccins met hulp van Pentagon zijn ontworpen als transhumaan gentherapie wapen ( / Alle mensen moeten komende jaren worden gelinkt aan cyberspace netwerk)
16-04: Pentagon zegt aan alomvattend corona vaccin met geïmplanteerde microchip te werken
12-04: WEF kondigt slimme mondkapjes aan die u instructies geven (/ Volgt na de Smart Mask de Smart Mark, een geïnjecteerde tattoo en/of vaccin met nanochip?)
30-03: 24 wereldleiders pleiten voor snelle oprichting wereldwijde WHO-vaccindictatuur
22-03: Aartsbisschop Viganò noemt Great Reset de oprichting van ‘het rijk van de Antichrist’
05-02: SARS-3: Italiaans lab maakt nog veel gevaarlijkere variant van het coronavirus
07-01: Fase 2 van lockdown totale beschaving en technocratische A.I. machtsovername nabij’ (/ Totaalprofiel van iedere burger: NIETS zal meer privé kunnen worden gehouden – Digitaal model van onze hele planeet in de maak)

2020:

18-12: Hooggeplaatste kardinaal Vaticaan: ‘We worden slaven van een goddeloze en moorddadige agenda’
28-11: Visie World Economic Forum voor de wereld na Covid: Een afschuwelijke toekomst
24-11: Australische Qantas eerste luchtvaartbedrijf dat Covid vaccinaties voor reizigers verplicht gaat stellen (/ Openbaring 13 wordt vanaf volgend jaar realiteit: De betekenis vanuit de grondtekst van het ‘teken van Beest’ Chi-Xi-Stigma)
19-11: Klaus Schwab (WEF) wil wereldwijd verplichte hersenscans en implanteerbare microchips (/ Vaccinpaspoort en hersenscan als je grens over wilt – Implanteerbare microchips koppelen mens aan A.I. – Gedachten lezen wordt business model)
01-11: Aartsbisschop Vigano waarschuwt dat Grote Reset ‘wereldwijd complot tegen mensheid en God’ is
16-10: Paus schrijft in encycliek dat alle landen macht moeten overdragen aan Nieuwe Wereld Orde onder VN bestuur
03-09: ‘Implanteerbare 5G nanotech biosensor al vanaf 2021 in Covid-19 vaccins’ (/ Transhumane mens wordt geïntegreerd met wereldwijd digitaal controlesysteem)
26-08: Paus Franciscus schaart zich achter ‘universeel vaccin’ voor hele mensheid
28-11: Visie World Economic Forum voor de wereld na Covid: Een afschuwelijke toekomst
24-08: Verplichte vaccinaties zijn volgens de Nürnberg Code misdaden tegen de menselijkheid
10-08: Flashback naar 2009: ‘Wordt het Teken van het Beest ingevoerd via vaccinaties?’
08-08: Agenda 21 samengevat: ‘De opmars naar een nieuwe wereldorde’
29-07: Gezaghebbende New England Journal of Medicine: Ontsla iedereen die vaccin weigert (/ Mensen die ervoor kiezen om hun eigen lichaam te integreren in het Beest-systeem, worden daarmee zelf een stukje ‘Beest’, en kunnen daarom niet anders dan hetzelfde lot ondergaan.)
28-07: West Afrika wordt testgebied voor Bill Gates’ ID-vaccinatie-betalingssysteem
13-05: Bill Gates’ geïnjecteerde tattoo brengt enzym genaamd ‘Luciferase’ in menselijk lichaam
03-05: Griekse grondtekst over Teken van het Beest 666 wijst duidelijk op injectienaald
18-04: Microsoft patent aanvraag 2020-060606 koppelt menselijk lichaam aan betalingssysteem
09-04: Westerse elite maakt verplichte vaccinatie voorwaarde voor terugkeer normaal leven’

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *