Thierry Baudet over de planning van de pandemie en het Rockerfeller Foundation ‘lock step scenario’ – Martin Vrijland


Fantastisch vindt u niet! Hij zegt het allemaal onze Thierry Baudet! Over de Rockerfeller Foundation, de planning van de corona pandemie en totale controle via het ‘lock step scenario’ uit 2010. Kijkt u maar eens (en lees daarna verder):

Het punt van gecontroleerde oppositie is dat het de schijn van weerstand moet wekken, maar feitelijk niets meer is dan een vangnet voor criticasters in de maatschappij. Het FvD ( Forum voor Democratie) is keer op keer opgeblazen met schandaaltjes over gerommel in de gelederen. Recentelijk werd dat nog eens bekrachtigd door de opsplitsing van Wybren ten Haga & Co.

Baudet mag dus elke vorm van kritiek spuien terwijl Mark Rutte en Hugo de Jonge ondertussen lekker op hun i-Phone zitten; grinnikend de schlemielige schouders ophalend.

De politieke arena bestaat uit pionnen die allen trouw zweren aan de koning en dus zullen zij nooit de stoelen onder die daadwerkelijke macht wegzagen (die macht die feitelijk geen bestaansrecht heeft: zie hier). Het mag allemaal worden benoemd, want er gebeurt toch niets mee. Stigma ‘wappie’.

Verwacht niet dat iemand uit politiek Den Haag u gaat redden: u moet het zelf doen. Politici zijn acteurs die u de smaak bieden die u zoekt. Zij gaan u niet redden; ook Thierry Baudet niet.

Het wordt tijd om in te gaan zien dat u de medewerking aan alles wat de valse autoriteit – genaamd staat – u oplegt (zie de laatste link) af moet wijzen. Dat is niet gemakkelijk, maar het alternatief is nog minder gemakkelijk, namelijk dat u in een digitale androgyne androïde slaaf veranderd zal worden (zie toelichting).Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *