Oprichter Moderna en uitvinder mRNA technologie bevestigt dat gevaccineerden spike protëinen verspreiden – Xandernieuws


—————————————————————————————————————————————–

‘Don’t shoot the messenger’!

—————————————————————————————————————————————–

De medeoprichter van farma gigant Moderna en uitvinder van de in de Covid-19 vaccins gebruikte mRNA technologie op Twitter bevestigd dat gevaccineerden spike proteïnen ‘shedden’, dus om zich heen verspreiden. Het is niet zeker wat voor gevolgen dit voor hen en hun omgeving heeft.

Cellular Reprogramming CEO Luigi Warren werd deze week kortstondig van Twitter gegooid omdat hij ‘fake news’ over de mRNA vaccins, waarvan hij nota bene zelf aan de basis heeft gestaan, zou verspreiden.

‘Ik ben de uitvinder van de technologie waarmee Moderna werd opgericht. Ik denk dus dat ik wel weet waar ik het over heb!’ Warren bevestigde in dat gewraakte bericht dat gevaccineerde mensen spike proteïnen ‘shedden’, maar denkt dat dit ‘hoogstwaarschijnlijk’ geen groot probleem is (1). ‘Hoogstwaarschijnlijk’ is in de wetenschap een standaard eufemisme voor ‘we weten het niet’.

Lab-theorie ontkenners eisen nu toch een onderzoek

Warren diende met succes protest in tegen zijn blokkade, en schrijft op zijn inmiddels herstelde account dat er voldoende bewijs lijkt te zijn om te onderzoeken of het SARS-CoV-2 virus inderdaad uit het laboratorium in het Chinese Wuhan afkomstig is. De mRNA uitvinder vindt ‘het niet helpen’ dat sommige wetenschappers en anderen zeggen dat de vaccins worden gebruikt als biowapens om de wereldbevolking uit te dunnen, maar zegt nergens dat dit niet mogelijk is.

Een andere oorspronkelijke ‘lab ontkenner’, microbioloog dr. Peter Palese, die vorig jaar virulent volhield dat het nieuwe coronavirus een natuurlijke oorsprong heeft, lijkt na de gelekte Fauci emails inmiddels ook ‘om’, en roept eveneens op tot een grondig onderzoek.

Weer een complottheorie die waar blijkt te zijn

We herinneren vaxxers en andere trouwe overheidspropaganda volgelingen er nog even aan dat zowel politiek, farma giganten als ‘goedgekeurde experts’ vorig jaar maandenlang benadrukten hoe gevaarlijk het spike proteïne wel niet is, en dat daar alleen maar een vaccin tegen zou werken. Nu is andermaal bevestigd dat u door deze vaccins ZELF in een spike-proteïne ‘fabriek’ wordt veranderd, en u die proteïnen ook nog eens uitademt.

Dit is de zoveelste ‘complottheorie’ of ‘fake news’ die de (harde) waarheid blijkt te zijn. Hoe duidelijk willen alle verstokte corona/vaccin-gelovigen het nog krijgen dat ze zich al zo lang zwaar door de mainstream media en systeempolitici laten misleiden en voorliegen?

Antilichamen, maar tegen welk spike proteïne?

De fabrikanten beweren dat het in uw lichaam aangemaakte spike proteïne dermate veranderd is, dat het geen gevaar voor u vormt. Dit gaat echter rechtstreeks tegen het vaccinatieprincipe in, aangezien dan onduidelijk is of de antilichamen die u tegen dit veranderde proteïne in uw lichaam zou aanmaken wel werken tegen het onveranderde proteïne, of tegen de inmiddels duizenden mutaties ervan.

De historische ervaringen zullen gevaccineerden niet gerust stellen, want juist vanwege die vele razendsnelle mutaties het is nog nooit gelukt om een goed werkend vaccin tegen een luchtwegvirus te ontwikkelen. Zo is het jaarlijkse griepvaccin zelfs volgens de grootste voorstanders maar matig effectief. Kritische wetenschappers zeggen al jaren dat er geen greintje hard bewijs is van enige positieve werking van griepvaccinaties.

Don’t shoot the messenger

Ergens snappen we de felle reacties van gevaccineerden wel, want stel dat het almaar groeiende aantal topwetenschappers en andere experts inderdaad gelijk hebben, en deze vaccins vormen wel degelijk een groot gevaar voor hun gezondheid en mogelijk zelfs hun leven, dan zal het besef dat ze hier opzettelijk en onder grote politieke en maatschappelijke druk mee zijn geïnjecteerd voor de meesten teveel zijn om in één keer te kunnen verwerken – als hen dat ooit al lukt.

Niemand houdt van de brenger van slecht nieuws, zelfs niet als dat afkomstig is van betrouwbare wetenschappers en medici met een hoogstaande reputatie, die vanuit hun expertise met harde bewijzen komen en/of heel goed kunnen beoordelen wat er echt aan de hand is. De uitdrukking ‘don’t shoot the messenger’ is al héél oud, en wijst op een aloude menselijke ontkenningsreactie die gevolgd wordt door het afreageren van woede en frustratie op de boodschappers, in plaats van op de ware veroorzakers.

Maar het de mond snoeren van mensen die een vervelende boodschap brengen zal uiteindelijk niets helpen, of het moet zijn dat de zelfmisleidende ‘ignorance is bliss’ houding die 9 van de 10 mensen in zijn greep heeft gekregen nog een tijdje langer kan worden volgehouden. Ook dat heeft genoeg historische precedenten; denk maar aan de aanloop naar WO-2. Er waren klokkenluiders genoeg, maar die werden – net als nu – stuk voor stuk genegeerd of belachelijk gemaakt.

Bewust de andere kant opkijken kon de bommen op Rotterdam en de tanks over de grens echter geen seconde vertragen, noch de oprichting van concentratiekampen, waar miljoenen in werden uitgeroeid. Integendeel, het maakte die afschuwelijke toestanden juist mede mogelijk.

Vrijheid, of een digitaal gecontroleerd concentratiekamp?

We behoren een overheid te hebben die de gezondheid, het welzijn en de vrijheid van mensen echt voorop stelt – niet een aan het World Economic Forum, Bill Gates en de WHO onderhorige randreligieuze klimaat-vaccinsekte die hard op weg lijkt van ons land één grote digitaal gecontroleerde gevangenis, en van ons leven en onze toekomst een ware transhumane hel te maken – misschien wel wéér met concentratiekampen, nu voor de antivaxxers en andere onwilligen en dissidenten. De eerste oproepen daartoe hebben we reeds gelezen en gehoord.

Juist door op voorhand uit te sluiten dat dit ooit weer gedaan zal worden, geven we als samenleving kwaadwillende machtswellustelingen de ruimte om de geschiedenis te herhalen, deze keer zelfs op wereldschaal. In dit informatietijdperk kan echter niemand achteraf met droge ogen ‘ik heb het niet geweten’ zeggen, maar wèl ‘ik heb het niet willen weten’.

 

Xander

(1) Armstrong Economics

Zie ook o.a.:

03-06: Wereldwijd erkende immunoloog: ‘Gevaccineerden die zeggen nergens last van te hebben zijn onwetend over de wetenschap’
01-06: Virale immunoloog geschokt na onderzoek werking Covid vaccins: ‘We hebben grote fout gemaakt, we injecteren mensen met gif’
29-05: Covid-19 professor verscherpt toon: Deze pandemie is er om iedereen te merken met een vaccin
27-05: Prominente Covid-19 professor beschuldigt VS van toedekken ‘onvoorstelbare aantallen’ vaccinslachtoffers
25-05: Een greep uit de vele gezichten van slachtoffers van het Covid-19 vaccinatie-programma
08-05: Prestigieuze pro-vaccinatie Salk Institute impliceert dat de Covid vaccins levensgevaarlijk zijn
05-05: Ook gevestigde wetenschappers waarschuwen nu dat spike eiwit aangemaakt door Covid vaccins zeer schadelijk is en dodelijk kan zijn
01-05: Is het wel Covid-19? Dodengolf India kort na start vaccinaties
29-04: Steeds meer berichten van ongevaccineerden die ziek worden na contact met gevaccineerden
17-04: Bekroonde wetenschapper geeft rechtbank bewijs tegen Pfizer dat Covid vaccins met hulp van Pentagon zijn ontworpen als transhumaan gentherapie wapen ( / Alle mensen moeten komende jaren worden gelinkt aan cyberspace netwerk)
10-04: ’s Werelds meest gepubliceerde professor: 85% Covid doden hadden met bestaande medicijnen voorkomen kunnen worden
06-04: Terwijl mensen blijven sterven verandert AstraZeneca naam vaccin in Vaxzevria
03-04: Oud-vicepresident Pfizer bevestigt dat coronavaccins massale depopulatie kunnen veroorzaken
05-03: Poolse arts spot op video van antivaxxers, laat zich injecteren, en sterft
15-03: Meest gelezen Britse medische auteur geeft ongekende waarschuwing af voor Covid vaccins
13-03: Toeval? Zogenaamd gevaarlijke corona mutaties komen uit 3 landen waar vaccin AstraZeneca is getest
12-03: Groep topwetenschappers dringt bij EU en EMA aan op intrekken toestemming Covid vaccins
07-03: ‘Zij die sterven groeten u’; Hoogleraar Capel vergelijkt werking Covid vaccins met een plofkraak
05-03: ‘Deze vaccins zijn het beste wat ons kon overkomen’ – een bloemlezing
03-03: Artsen VS constateren dat vrouwen borstkanker symptomen ontwikkelen na vaccinaties
02-03: Frans universitair onderzoek constateert ‘tientallen tot honderden keren hogere sterfte door Pfizer vaccin’
24-02: Peer reviewed studie in Nature: Nano deeltjes vaccins kunnen hersenschade veroorzaken
13-02: Oud-directeur spoedhulp afdeling VS verwacht over 4 tot 14 maanden ernstige gevolgen vaccinaties
05-02: (/ Research wijst op het risico dat juist vaccins levensgevaarlijke mutaties corona virus kunnen veroorzaken)
03-02: Professor Pierre Capel: ‘Vaccinatie 3.0 is Vaccinatie 3 keer NIKS’
31-01: Gelauwerde Amerikaanse toparts riskeert reputatie door coronavirus en vaccin biowapen te noemen
25-01: Helsinki Comité voor Mensenrechten suggereert dat Pfizer vaccin ontwettig medisch experiment is’
22-01: Staat de V van Vaccin voor Victorie of Verdoemenis?’
18-01: Wetenschappers bezorgd dat Covid vaccins op termijn kanker kunnen veroorzaken
11-01: mRNA vaccins: genetische manipulatie is gevaarlijk omdat het onvruchtbaarheid kan

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *