Fauci is schuldig aan misdaden tegen de menselijkheid en heeft miljoenen doden op zijn geweten


De e-mails van Anthony Fauci, de Amerikaanse Jaap van Dissel, die deze week naar buiten zijn gekomen, hebben geleid tot wereldwijde verontwaardiging. De epidemioloog schreef bijvoorbeeld al in februari 2020 dat mondkapjes ‘niet erg effectief zijn’ tegen corona.

Arts Vladimir Zelenko zei in gesprek met One America News dat Fauci misdaden tegen de menselijkheid heeft gepleegd die in de Verenigde Staten hebben geresulteerd in honderdduizenden doden en wereldwijd in miljoenen doden. Hij deed alles wat hij kon om mensen de toegang tot behandelingen te ontzeggen, aldus Zelenko.

De arts vindt dat er een einde moet worden gemaakt aan deze onnodige massamoord en genocide zodat we weer terug kunnen gaan naar normaal en mensen niet langer in angst hoeven te leven. Er zijn veilige behandelingen beschikbaar en informatie hierover moet worden verspreid naar ieder mens op de planeet, zei hij, toevoegende dat er momenteel een propagandaoorlog aan de gang is.

Marion Koopmans

Ook de naam van OMT-lid Marion Koopmans duikt op in een e-mail aan Fauci. De e-mail is opgesteld door Jeremy Farrar, een lid van het Britse OMT. Op 1 februari 2020 schreef hij aan onder meer Fauci en Koopmans dat informatie in vertrouwen wordt gedeeld en pas mag worden gedeeld tot er overeenstemming is over de volgende stappen. Zij was ook op de hoogte van wat Fauci al in een vroeg stadium wist.

4.9
32
stemmen

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

Volgen

waarom?

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *