Mondkapjesplicht illegaal en gevaarlijk voor kinderen – CommonSenseTV


Rechtbank Weimar verbiedt mondkapjes op 2 scholen

Op 8 april oordeelde een rechtbank in Weimar dat 2 scholen de leerlingen geen mondkapjes meer mogen laten dragen, geen afstand van elkaar hoeven te houden en zich niet hoeven te onderwerpen aan sneltesten.

Ook mochten de scholen geen onderwijs op afstand meer geven.

Een moeder van 2 leerlingen van één van de scholen stelde dat dergelijke maatregelen fysieke en psychische schade veroorzaken bij haar kinderen en in strijd zijn met de wet.

Rechter Christian Dettmar zei dat de mondkapjesplicht en afstandsregels voor kinderen niet alleen schade veroorzaken, maar ook in strijd zijn met artikelen 2 en 6 van de Duitse grondwet, die betrekking hebben op de vrijheid van individuele ontwikkeling en onderwijs.

Nutteloos

De rechter zei ook dat coronamaatregelen disproportioneel zijn. Hij verwees daarbij naar de proportionaliteitsbeginselen in artikelen 20 en 28 van de Duitse grondwet. De rechtbank verwees verder naar het bulletin van de Wereldgezondheidsorganisatie van oktober 2020 waarin expert John Ioannidis stelt dat het sterftecijfer van corona 0,23 procent is, vergelijkbaar met een matige griepepidemie. (bron)

Hij concludeerde dit basis van wetenschappelijk onderzoek dat mondkapjes en afstandsregels geen enkel effect hebben gehad op het terugdringen van het aantal zogenaamde besmettingen. De rechter zei dat de maatregelen een groot gevaar veroorzaken voor de mentale en fysieke gezondheid van de kinderen. Ook psychisch is dit zeer slecht voor kinderen, aldus de rechter. zei ook dat de maatregelen een gevaar vormen voor de mentale, fysieke en psychische gezondheid van kinderen. (bron)

Ook ridiculiseerde hij het geval waarin 100.000 kinderen aan bizarre maatregelen weren onderworpen vanwege één “geval”.

Hij oordeelde aan de hand van experts dat mondkapjes niet beschermen tegen virussen, dat PCR-testen geen infectie kunnen detecteren en dat asymptomatische verspreiding epidemiologisch gezien geen rol heeft gespeeld.

Exact wat we al een poosje weten en waar Reiner Fuellmich vooral zijn zaken op baseert. De PCR werkt NIET. (bron)

Hier nogmaals zijn uitleg in 2 minuten:

video