‘Gevaccineerden die zeggen nergens last van te hebben zijn onwetend over de wetenschap’ – Xandernieuws


‘Als u bent gevaccineerd dan is uw
genetische structuur NU aan het veranderen.’

—————————————————————————————————————————————–

Eminente professor en vaccin expert: ‘Als u bent gevaccineerd, wees er dan maar zeker van dat uw DNA nu aan het veranderen is – Dit is een besturingssysteem dat op u wordt getest – Over een paar jaar ben ik nog steeds mens, maar u?’

—————————————————————————————————————————————–

De wereldwijd erkende Ierse immunoloog, kanker- en vaccinexpert, medisch patenthouder en eminente professor Dolores Cahill heeft harde woorden voor mensen die zeggen ‘ik heb me laten vaccineren en heb nergens last van’. Als dat hun verdediging is, ‘dan hebben ze nog geen moment geluisterd, ook niet naar de wetenschap zelf,’ aldus Cahill. De verdediging van de meeste mensen dat ze erop vertrouwen dat deze vaccins ‘veilig’ zijn omdat het nu eenmaal op TV wordt gezegd, en het daarom niet nodig is om zelf onderzoek te doen, is in haar ogen ‘onontwikkeld en onwetend’. Cahill is al de zoveelste topwetenschapper die waarschuwt dat mensen door deze Covid vaccins onomkeerbaar genetisch worden gemanipuleerd.

‘Dit is een mRNA vaccin… en in tegenstelling tot ieder ander vaccin compleet ongetest. Het stapt in feite uit de geneeskunde en stevig in de genetica.’ Met behulp van mRNA wordt genetische informatie in het DNA gemanipuleerd en veranderd. Van het mRNA in de Covid vaccins ‘wordt gezegd dat ze dit hebben gedaan om (spike) proteïnen te produceren om het immuunsysteem te versterken en zo het Covid virus te bestrijden. Maar als je goed naar het grotere plaatje kijkt, dan zou je wel eens kunnen verstijven als je de potentiële realiteit van de situatie begrijpt.’

‘Als u het vaccin hebt gehad, wees er dan maar zeker van dat uw DNA nu aan het veranderen is. Heeft u enig idee van de implicaties daarvan? Uw genetische structuur is aan het muteren.’

‘Dit vaccin is een besturingssysteem en wordt op u getest’

‘U wordt onder extreme druk gezet om een substantie te nemen die uw genetische structuur verandert, en dat allemaal vanwege een virus met een sterftepercentage van niet meer dan 0,03%. Een virus dat parallel is aan de griep (die sinds de komst van Covid op mysterieuze wijze is verdwenen).’ Daar komt nog eens bij dat de autoriteiten in zowel Amerika als Europa deze vaccins NIET hebben goedgekeurd als medisch veilige producten, maar enkel hebben toegestaan voor ‘noodgebruik’.

‘Dit betekent dat het op u wordt getest! De meeste ‘vaccin’bedrijven noemen dit niet eens een vaccin, maar een besturingssysteem. Ik neem aan dat meneer Gates het graag zo noemt.’

‘U bent krankzinnig door mij egoïstisch te noemen omdat ik mijn DNA intact wil houden’

‘Als u onwetend genoeg bent om mij te vertellen dat ik egoïstisch ben als ik mijn DNA intact wil houden, omdat ik een risico zou vormen voor het leven van een ander, die (in vrijwel alle gevallen) reeds onderliggende condities heeft en waarschijnlijk gestorven zou zijn aan de griep of een andere aandoening omdat zijn immuunsysteem niet goed werkt, dan bent u compleet krankzinnig.’

‘Bij mensen die beweren dat als dit de enige manier is om terug te keren naar normaal, en ze het om die reden nemen, sta ik met een mond vol tanden. Deze mensen zijn meer dan bereid om het risico te nemen dat de structuur van wat ‘leven’ is wordt veranderd, zodat ze hun ‘leven’ terug kunnen krijgen? Als u denkt dat ik onzin praat, blijf dan maar zo dom. Ga het vaccin maar halen. Als het zover zou komen hoeft u hopelijk geen spijt te krijgen van uw besluit.’

‘Als u uw mouw oprolt loopt u een complete fantasie achterna’

‘Deze informatie (over deze ‘vaccins’) is voor iedereen beschikbaar om te lezen. Als u onwetend genoeg bent om met uw ogen stijf dicht uw mouwen op te stropen, dan heeft u wellicht geen idee van wat de betekenis van ‘leven’ feitelijk is, en loopt u een complete fantasie achterna. U denkt dat het gaat om het redden van levens. U denkt dat het om zoiets duidelijks als ‘leven of dood’ gaat. Dat gaat het niet. Ik ben niet bang te sterven door een vaccin, maar voor het moeten leven met de potentiële langetermijn bijwerkingen.’

‘Over een paar jaar ben ik nog steeds mens – maar u?’

Covid-19 heeft een vastgestelde overlevenskans van 99,97%. ‘Dus u heeft zich laten vaccineren en bent niet dood gegaan? Geweldig nieuws! Ik heb mij niet laten vaccineren, en ben ook niet gestorven! Maar laten we hier over een paar jaar nog eens naar kijken, als ik nog steeds mens ben… God weet wat u dan bent.’

Nodeloos te zeggen dat ook eens deze gevestigde topwetenschapper onmiddelijk compleet heeft afgedaan en wordt verketterd door de gevestigde orde. Ongeacht je kennis, ongeacht je reputatie, ongeacht je staat van dienst, je MOET deze vaccins ‘heilig’ achten. Het lijkt wel een vorm van ‘aanbidding’. Zelfs de geringste twijfel brengt je als expert of gewone burger in zeer gevaarlijk vaarwater.

Ik heb het al vaker gezegd: deze wereld wordt nu gerund door een soort sekte, en tot mijn verbijstering sluiten de meeste mensen zich daar blindelings bij aan, zonder zelf eerst enig gedegen onderzoek te doen, zonder zelfs maar te overwegen dat inmiddels duizenden medici en (top)wetenschappers, waaronder Nobelprijswinnaars zoals HIV-ontdekker Luc Montagnier, zich met ongekend felle bewoordingen tegen deze als vaccins vermomde genetische manipulatie hebben gekeerd, en daarbij niet zelden woorden zoals ‘exterminatie’ en (potentiële) ‘genocide’ in de mond nemen.

Beangstigende onverschilligheid

Ronduit beangstigend vind ik de reactie van enkele mensen van wie ik meende dat ze behalve intelligentie ook enige wijsheid bezaten. Wat zat ik fout. Geconfronteerd met deze gigantische risico’s en enorme aantallen slachtoffers halen sommigen namelijk onverschillig hun schouders op. Deze mensen vind ik heel eng, want dat zijn vermoedelijk dezelfden die over hooguit een paar jaar het hardst staan te roepen dat iedereen gedwongen moet worden gevaccineerd, en weigeraars maar in kampen moeten worden weggewerkt, zodat zij weer ‘veilig’ de straat op kunnen.

Stevenen we op een herhaling van de jaren ’30 en ’40 af, zoals ik al vaak heb geschreven? Nee, véél erger. Dit dreigt naar mijn overtuiging alles te overtreffen wat Hitler, Lenin, Stalin en Mao bij elkaar opgeteld hebben aangericht. Hun notoire namen zullen in de toekomstige geschiedenisboekjes (als die al worden geschreven) worden verdrongen door ‘Schwab’, ‘Gates’, ‘Tedros’, ‘Fauci’, en noem al hun gedweëe lakeien over de hele wereld en ook Nederland maar op.

Of laten we alsnog, nu het voor velen al 5 over 12 is, massaal een (geweldloos!) NEE horen?

 

Xander

(1) Principia-Scientific (/ dolorescahill.com)

Zie ook o.a.:

01-06: Virale immunoloog geschokt na onderzoek werking Covid vaccins: ‘We hebben grote fout gemaakt, we injecteren mensen met gif’
29-05: Covid-19 professor verscherpt toon: Deze pandemie is er om iedereen te merken met een vaccin
27-05: Prominente Covid-19 professor beschuldigt VS van toedekken ‘onvoorstelbare aantallen’ vaccinslachtoffers
25-05: Een greep uit de vele gezichten van slachtoffers van het Covid-19 vaccinatie-programma
08-05: Prestigieuze pro-vaccinatie Salk Institute impliceert dat de Covid vaccins levensgevaarlijk zijn
05-05: Ook gevestigde wetenschappers waarschuwen nu dat spike eiwit aangemaakt door Covid vaccins zeer schadelijk is en dodelijk kan zijn
01-05: Is het wel Covid-19? Dodengolf India kort na start vaccinaties
29-04: Steeds meer berichten van ongevaccineerden die ziek worden na contact met gevaccineerden
17-04: Bekroonde wetenschapper geeft rechtbank bewijs tegen Pfizer dat Covid vaccins met hulp van Pentagon zijn ontworpen als transhumaan gentherapie wapen ( / Alle mensen moeten komende jaren worden gelinkt aan cyberspace netwerk)
10-04: ’s Werelds meest gepubliceerde professor: 85% Covid doden hadden met bestaande medicijnen voorkomen kunnen worden
06-04: Terwijl mensen blijven sterven verandert AstraZeneca naam vaccin in Vaxzevria
03-04: Oud-vicepresident Pfizer bevestigt dat coronavaccins massale depopulatie kunnen veroorzaken
05-03: Poolse arts spot op video van antivaxxers, laat zich injecteren, en sterft
15-03: Meest gelezen Britse medische auteur geeft ongekende waarschuwing af voor Covid vaccins
13-03: Toeval? Zogenaamd gevaarlijke corona mutaties komen uit 3 landen waar vaccin AstraZeneca is getest
12-03: Groep topwetenschappers dringt bij EU en EMA aan op intrekken toestemming Covid vaccins
07-03: ‘Zij die sterven groeten u’; Hoogleraar Capel vergelijkt werking Covid vaccins met een plofkraak
05-03: ‘Deze vaccins zijn het beste wat ons kon overkomen’ – een bloemlezing
03-03: Artsen VS constateren dat vrouwen borstkanker symptomen ontwikkelen na vaccinaties
02-03: Frans universitair onderzoek constateert ‘tientallen tot honderden keren hogere sterfte door Pfizer vaccin’
24-02: Peer reviewed studie in Nature: Nano deeltjes vaccins kunnen hersenschade veroorzaken
13-02: Oud-directeur spoedhulp afdeling VS verwacht over 4 tot 14 maanden ernstige gevolgen vaccinaties
05-02: (/ Research wijst op het risico dat juist vaccins levensgevaarlijke mutaties corona virus kunnen veroorzaken)
03-02: Professor Pierre Capel: ‘Vaccinatie 3.0 is Vaccinatie 3 keer NIKS’
31-01: Gelauwerde Amerikaanse toparts riskeert reputatie door coronavirus en vaccin biowapen te noemen
25-01: Helsinki Comité voor Mensenrechten suggereert dat Pfizer vaccin ontwettig medisch experiment is’
22-01: Staat de V van Vaccin voor Victorie of Verdoemenis?’
18-01: Wetenschappers bezorgd dat Covid vaccins op termijn kanker kunnen veroorzaken
11-01: mRNA vaccins: genetische manipulatie is gevaarlijk omdat het onvruchtbaarheid kan
09-01: Professor Schetters noemt Nederlandse vaccinatiebeleid ‘hoogst onverantwoordelijk’ veroorzaken

2020:

08-12: FDA vermeldt in document mogelijke sterfte en deze 22 ernstige ziekten en tegenreacties door Covid-19 vaccins
04-12: Bijsluiter Pfizer vaccin waarschuwt expliciet dat ‘onbekend is of het Covid vaccin van invloed is op de vruchtbaarheid’
02-12: Universitair team VS waarschuwt dat veranderen DNA grote gevolgen kan hebben, maar vaccins komen er toch aan
19-10: Hoogleraar Capel: ‘Vaccin is genetische modificatie en brengst SARS-CoV-2 eiwit permanent in uw lichaam

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *