niet meer vliegen zonder corona-app, wat volgt? – Martin Vrijland


Gelukkig mogen we weer bier drinken en hebben regeringen in geheel Europa de teugels een beetje laten vieren omdat er zogenaamd minder besmettingen zijn, maar ondertussen is de al van begin af aan hier voorspelde corona- app er doorgedrukt. Die app (het coronapaspoort) is gekoppeld aan uw DigiD en dus aan uw digitale slavennummer.

De media brengen het allemaal erg vrolijk en verpakt in verlossende woorden en beelden. De politieke gecontroleerde oppositie statements hebben ervoor gezorgd dat je de Jodenster er niet bij mag halen, want dan ben je niet lief voor de Holocaustslachtoffer, maar feitelijk is dit het begin van keiharde uitsluiting van iedereen die niet buigt: fascisme 2.0.

De alternatieve media helpen graag mee het verhaal te spinnen dat vaccinaties ook bedoeld zijn om de massa uit te moorden (een soort vaccinatieholocaust), maar voor iedereen die mijn boek gelezen heeft, had duidelijk kunnen zijn dat dit nonsens is. Er is geen massamoord nodig als je de mens androïde (en dus volledig bestuurbaar) hebt gemaakt. Wel heb je wetgeving nodig die elke juridische belemmering op dat vlak weghaalt (zie dit wetsvoorstel van Hugo de Jonge).

Ik kon voorspellen dat 2020 het jaar van een (nep)pandemie zou worden, omdat ik wist dat verplichte vaccinaties op de agenda van het masterscript stonden. Ik voorspelde zo’n neppandemie al sinds 2014 en heb in mijn boek uitgebreid toegelicht dat vaccinaties aan de massa zouden worden opgedrongen, omdat je daarmee het menselijk DNA op afstand programmeerbaar maakt.

Het is dus nu zaak om massaal de ingevoerde maatregelen te boycotten en niet langer mee te werken aan alles wat van boven opgelegd wordt!

Mensen als Klaus Schwab hebben via het WEF (World Economic Forum) jarenlang gebouwd aan dit fascistisch systeem en een totalitair technocratisch (via technische controlemiddelen geregeld) communistisch systeem (“you will own nothing and you will be happy about it”, want verzetsgedachten kunnen worden overschreven vanuit the cloud) kunnen voorbereiden.

De uitsluiting begint namelijk bij het niet langer kunnen deelnemen aan het vliegverkeer, maar wordt straks doorgevoerd in alle facetten van de maatschappij. Dat wordt vergoelijkt met de propagandaleugen van besmettingsgevaar van en mutaties die ontstaan bij ongevaccineerden. De massa is bespeeld met deze propagandaleugens van in scene gezette getuigenissen en fake news over volle IC’s en is er in getuind.

Dat valt natuurlijk niet te bewijzen, want de technieken van greenscreens, deepfakes en acteerwerk van omgekochte IMB’ers (Inoffizieller Mitarbeiter) zijn dichtgetimmerd en al jaren in gebruik. Wat wel valt te bewijzen is dat besmettelijkheid een pertinente leugen is. Als je daar echter over schrijft drukt Facebook je weg van de tijdlijn en komt er een waarschuwing op je pagina te staan. Google haalt de zoekresultaten weg en social media trollen en nepprofielen staan klaar om scheldkanonnades op twitter te starten.

Propagandatechnieken, massahypnose, schandaaltjes via de gecontroleerde oppositie; alles wat in het arsenaal van de macht zit is ingezet om de massa te overtuigen dat de uitsluiting van nu geen fascisme is. Uitsluiting van andersdenkenden of van groepen op basis van hun overtuiging, ras, kleur, of wat dan ook, is fascisme.

Men heeft er echter alles aan gedaan om de vaccin-criticus als neonazi, extreemrechts of wappie neer te zetten; daarmee haar eigen fascisme en staats-nazisme maskerende. Een false flag of hoax terreuraanslag van zo’n (zelf gelanceerde Rambo) wappie moet de acceptatie van dit echte staats-nazisme (het echt neonazisme) rond maken.

Deel dit artikel, steun deze website en lees vooral mijn boek zodat u de uitrol van het masterscript leert begrijpen en gaat doorzien wat er nog meer op de agenda staat. Het is zeer belangrijk om het nu te gaan doorzien en nu in actie te komen. We kunnen niet langer achterover leunen en wachten tot de storm gaat liggen. Het wereldwijde web is zich aan het sluiten en alleen u en ik hebben de autoriteit om verandering te realiseren. Lees hier hoe dat zit:

uw boek

Bron linkvermeldingen: nu.nl, technocracy.newsSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *