aartsbisschop Viganò hekelt krachtig de promotors van de ‘Grote Reset’


Aartsbisschop Carlo Maria Viganò, de voormalige apostolische nuntius van de VS, ontmaskerde tijdens de Top van Venetië nogmaals het plan van een groep miljardairs om een ​​wereldtirannie op te leggen, in zijn toespraak “Great Reset: the last great lie”.

Viganò brengt de Grote Reset in verband met de zogenaamde Nieuwe Wereldorde en legt haar actie uit: “om de helse chaos te verspreiden, waarin alles wat de beschaving in de loop van millennia moeizaam heeft opgebouwd, onder inspiratie van [Goddelijke] Genade, zal worden omvergeworpen, beschadigd en gewist”, zei hij op 30 mei.

Hij legt verder uit dat dit de voortzetting is van oude gevechten geleid door “een paar tirannen”, en de Grote Reset is de laatste fase.

Hij voegt eraan toe: “En om dit doel te bereiken, is de laatste stap de oprichting van een synarchie waarin een paar gezichtsloze tirannen, dorstig naar macht, toegewijd aan de cultus van dood en zonde, aan de haat van het leven, van deugd en van schoonheid regeren.”

Hij noemt ook de namen van enkele machtige familieleden die eeuwenlang in het geheim het destructieve plan hebben uitgebroed, nu ook gebruikmakend van het controversiële wereldwijde vaccinatieplan.

“De leden van deze vervloekte sekte zijn niet alleen Bill Gates, George Soros of Klaus Schwab, maar degenen die in de schaduw al eeuwenlang plannen maken om het Koninkrijk van Christus omver te werpen: de Rothschilds, de Rockefellers, de Warburgs…”.

“… en degenen die zich vandaag hebben aangesloten bij de leiders van de kerk, gebruikmakend van het morele gezag van de paus en de bisschoppen om de gelovigen te overtuigen zich te laten vaccineren.”

The Great Reset wordt gepromoot door de oprichter van het World Economic Forum, Klaus Schwab, die samenwerkt met veel van de machtigste bedrijven ter wereld. Het langetermijnplan is om mensen te manipuleren onder de slogan. “Je zult niets bezitten, maar je zult gelukkig zijn.”

Verschillende prominente mensen hebben ook de negatieve bedoelingen van dit schadelijke project aan de kaak gesteld, en een van hen is voormalig veiligheidsadviseur van het Witte Huis, generaal Michael Flynn, verwijzend naar de globalisten zoals te zien in de volgende video die is bijgedragen door Twitter-gebruiker @Ganesha05232473,

“Ik bedoel, we maken ons zorgen over de andere kant, en de andere kant is echt klein, hoewel het erg krachtig en goed gefinancierd is, goed georganiseerd,” merkte Flynn op.

Hij voegde eraan toe: “Ik maak me er geen zorgen over. Wat ik probeer te doen, en we proberen bij een evenement als dit te komen, is om onze eigen goed georganiseerde cellen te hebben, we moeten vuur met vuur bestrijden .”

Ten slotte is Viganò in zijn lange toespraak optimistisch dat de Grote Reset zal mislukken, en hij roept alle mensen op om hieraan bij te dragen.

“Deze opstandige en afvallige generatie kan worden bestreden met ieders bijdrage: van de arts die eindelijk de schadelijke behandelingen die door criminele protocollen worden opgelegd aan de kaak stelt, tot de politieagent die weigert onwettige regels toe te passen”, schreef hij.

En hij voegde eraan toe: “van de parlementariër die tegen oneerlijke wetten stemt tot de magistraat die een dossier opent voor misdaden tegen de menselijkheid; van de professor die studenten leert zelf na te denken tot de journalist die de misleidingen en belangenconflicten van de machtigen onthult.”

De strategie van Vigano vervolgde: “Van de vader die zijn kinderen verdedigt tegen vaccinatiewoede tot de zoon die zijn bejaarde ouder beschermt zonder hem in een verpleeghuis achter te laten; van de burger die het recht op natuurlijke vrijheden opeist tot de ambachtsman en restaurateur die de onderdrukking niet accepteren van degenen die hen ervan weerhouden hun bedrijf te openen.”

Bronnen: The BL

Indien u dit artikel nuttig, leerzaam of leuk vond, overweeg dan ons te steunen met een kleine donatie

ReageerLees ReactiesVolg OnsSteun ons

Altijd het laatste onafhankelijke nieuws lezen?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *