‘We hebben grote fout gemaakt, we injecteren mensen met gif’ – Xandernieuws


Het aantal gevestigde (top)wetenschappers die op basis van onderzoek en bewijs waarschuwen dat de Covid-19 vaccins afschuwelijke gevolgen hebben, groeit met de dag.

—————————————————————————————————————————————–

Professor, kanker onderzoeker en vaccinspecialist waarschuwt ‘beangstigende’ boodschap aan gevaccineerde mensen te moeten geven – In peer reviewed studie is nu bewezen dat het mRNA vaccin niet in de schouderspier blijft, maar zich door het hele lichaam kan verspreiden, ‘en dat is zeer verontrustend’ – MIT wetenschapper erkent: ‘Implicaties zijn afschuwelijk’

—————————————————————————————————————————————–

De virale immunoloog, kanker onderzoeker en vaccinspecialist professor Byram Bridle toonde zich geschokt toen hij de resultaten zag van een uitgebreid onderzoek naar wat de Covid-19 vaccins in de lichamen van mensen doen. ‘We realiseren ons pas nu dat we een grote fout hebben gemaakt. We dachten dat het Spike proteïne (dat door de vaccins in het lichaam wordt aangemaakt) een prachtig antigen was. We hebben nooit geweten dat het Spike proteïne zelf een giftige stof en een pathogenische (ziekteverwekkende) proteïne is. Dus door mensen te vaccineren injecteren we hen onbewust met een giftige stof.’ Maar professor Bridle, dit is precies waar tal van andere gevierde wetenschappers, waaronder Nobelprijswinnaars, al maanden voor waarschuwen. Dat deze mRNA / spike-proteïne coderende vaccins een potentieel ernstig gevaar voor de menselijke gezondheid zijn, was dan ook van meet af aan bekend.

Bridle is hoofddocent aan de Universiteit van Guelph in het Canadese Ontario, en kreeg vorig jaar van de overheid een subsidie van $ 230.000,- voor research naar de ontwikkeling van Covid vaccins. Hij deed zijn uitspraken vorige week donderdag in een radio interview met Alex Pierson.

‘Beangstigende boodschap: Bewijs dat mRNA vaccins zich door lichaam verspreiden’

De professor waarschuwde de luisteraars dat hij ‘een beangstigende boodschap’ voor hen had. Hij en een groep internationale wetenschappers dienden een verzoek in bij de Japanse autoriteiten voor toegang tot een nieuwe, peer-reviewed ‘biodistributie studie’. Daarin bleek te worden aangetoond dat het Spike proteïne van het Covid vaccin wel degelijk in de bloedbaan terecht komt en zich door het lichaam verspreidt. Dat is een plausibele verklaring voor de vele (tien)duizenden mensen die bloedklonters, een hartaandoening, problemen met de vruchtbaarheid of voortplanting, hersenschade of een andere ernstige ziekte oplopen.

‘Het is de eerste keer ooit dat wetenschappers konden zien waar deze mRNA vaccins na de injectie naartoe gaan,’ zei Bridle. ‘Is het een veilige aanname te zeggen dat het in de schouderspier blijft? Het korte antwoord is: absoluut niet. Dat is zeer verontrustend.’

De vaccinproducenten en hun lakeien in de mainstream media en politiek hebben tot nu toe steeds volgehouden dat de Covid mRNA vaccins ‘veilig’ zijn, en dat het gevaarlijke Spike proteïne waar deze vaccins het menselijke lichaam voor coderen voornamelijk dichtbij de plek van inenting, dus in de schouderspier, blijft. Kritische wetenschappers die waarschuwden dat dit wel eens niet het geval zou kunnen zijn, werden genegeerd of belachelijk gemaakt, maar blijken nu definitief gelijk te hebben gehad.

‘Spike proteïne is bijna geheel verantwoordelijk voor schade aan hart- en bloedvaten’

Uit de Japanse studie blijkt dat het beruchte Spike proteïne toch in het bloed terecht komt, waar het dagenlang door het lichaam kan circuleren, en zich kan ophopen in diverse organen (vooral in lever, nieren, milt, en ‘zeer hoge concentraties’ in de eierstokken). ‘We weten al heel lang dat het Spike proteïne een pathogenische proteïne is. Het is een gif. Het kan schade in ons lichaam veroorzaken als het in de (bloeds)omloop terecht komt,’ aldus Bridle.

Vaccinproducenten beweerden dat ze juist het Spike proteïne hadden uitgekozen omdat dit het gevaarlijkste onderdeel van het (veronderstelde) SARS-CoV-2 virus is, en het lichaam daar in theorie dan antistoffen tegen zou aanmaken. Maar ‘wat we in de wetenschappelijke gemeenschap hebben ontdekt is dat het Spike proteïne op zichzelf bijna volledig verantwoordelijk is voor de schade aan het cardiovasculaire systeem als het in de (bloed)circulatie terecht komt,’ legde Bridle uit.

Proefdieren die een gepurificeerd Spike proteïne in hun bloedbaan kregen geïnjecteerd, kregen hart-vaat problemen. Bovendien werd aangetoond dat het Spike proteïne ook de bloed/brein barrière kan doorbreken, en schade aan de hersenen kan veroorzaken (zie bijvoorbeeld ook ons artikel van 24-02: Peer reviewed studie in Nature: Nano deeltjes vaccins kunnen hersenschade veroorzaken).

‘Het vaccin en het proteïne komen beide in bloedcirculatie terecht’

Het was volgens Bridle daarom een ernstige fout aan te nemen dat het Spike proteïne niet in het bloed terecht zou komen. ‘Nu hebben we scherp omlijnd bewijs dat de vaccins die ervoor zorgen dat de cellen in onze deltoïde spieren dit proteïne aanmaken – dat het vaccin zelf, plus het proteïne, in de bloedcirculatie terecht komt.’

Hij haalde een recente publicatie van een peer-reviewed studie aan waarbij het Spike proteïne werd ontdekt in het bloedplasma van 3 van 13 jonge zorgmedewerkers die het Moderna vaccin hadden gekregen. In één van deze personen circuleerde het Spike proteïne maar liefst 29 dagen. Zodra het in het bloed zit, hecht het proteïne zich aan specifieke ACE2 receptoren van de bloedplaatjes en bloedvaten. Dan kunnen er twee zaken gebeuren: ‘Of er ontstaan klonters – precies wat we zien met de bloedstoornissen die met deze vaccins in verband worden gebracht-, of bloedingen.’

Het zou volgens hem tevens de hartproblemen onder jongeren die zijn gevaccineerd verklaren. De CDC gaf onlangs toe dat er onderzoek wordt gedaan naar ‘milde’ hartstoornissen die na een Covid vaccinatie ontstaan. Mild? Vorige week werden 18 tieners in Connecticut in het ziekenhuis opgenomen omdat ze na hun vaccinatie problemen met hun hart hadden gekregen.

MIT wetenschapper: ‘Implicaties zijn afschuwelijk’

De resultaten van deze gelekte Pfizer studie zijn niet verrassend, ‘maar de implicaties zijn afschuwelijk,’ reageerde Stephanie Seneff, scenario researchwetenschapper aan het prestigieuze MIT. ‘Het is nu duidelijk’ dat de inhoud van de vaccins terecht komt in de milt en in de klieren, inclusief de eierstokken en de bijnieren.

Pediatrisch reumatoloog J. Patrick Whelan had het adviescomité van de FDA nog zo gewaarschuwd dat het Spike proteïne in de Covid vaccins microvasculaire schade zou veroorzaken, en daardoor de lever, het hart en de hersenen zou kunnen beschadigen. ‘Daar is tijdens de testfasen niet naar gekeken.’

Hoewel Whelan niet tegen een corona vaccin is, zei hij ‘dat het vele malen erger zou zijn als honderden miljoenen mensen langdurige of zelfs permanente schade aan hun hersenen, hart of andere organen zouden oplopen… als gevolg van.. de Spike-proteïne-vaccins.’

Grote gevolgen voor bloeddonaties, borstvoeding, voortplanting

Bridle stelt dat de bevindingen in de studie grote gevolgen zullen moeten hebben. Zo moeten bloeddonaties van gevaccineerde mensen voor onbepaalde tijd worden stopgezet, omdat ze anders andere mensen kunnen besmetten (zie ook ons artikel van 20-05: Rode Kruis in Japan en België wil voorlopig geen bloeddonaties vna mensen die tegen Covid-19 zijn gevaccineerd), en is er inmiddels bewijs geleverd dat het Spike proteïne via de moedermelk aan baby’s wordt doorgegeven, wat bij een aantal zuigelingen ingewandenbloedingen, zeldzame bloedziekten en sterfgevallen heeft veroorzaakt.

Ook de hoge concentratie die werd gevonden in de eierstokken baart wetenschappers grote zorgen. ‘Zorgen we er hiermee voor dat jonge mensen onvruchtbaar worden?’ vraagt Bridle zich hardop af, wijzend op de vele duizenden gevaccineerde vrouwen die menstruele problemen hebben gekregen, en vele honderden miskramen die na vaccinatie zijn gemeld. Ook mannen blijken stoornissen in hun voorplantingsorganen te krijgen.

Vaccins richten slachting aan, maar media-politiek-farma complex weigert ernaar te kijken

Op 15 mei waren er volgens de officiële statistieken in de VS al zo’n 4000, en in de EU al ruim 11.500 vaccinatiedoden, en bij elkaar opgeteld meer dan 630.000 mensen die ziek, gewond of gehandicapt zijn geraakt na geïnjecteerd te zijn met een Covid vaccin van Pfizer, Moderna, AstraZeneca of Johnson & Johnson. In Europa ging het halverwege mei al om zo’n 310.000 mensen die niet meer hersteld zijn na hun vaccinatie. Daar zitten duizenden mensen met zeer ernstige (immuun)stoornissen, hart- en vaatziekten, hersenaandoeningen, en handicaps zoals blindheid en doofheid bij.

Natuurlijk wordt ook deze gevestigde topwetenschapper onmiddellijk belasterd door de mainstream media, die net als vrijwel de hele politiek volledig in de zak van het farma-vaccin complex zit. Wanneer gaan zij eindelijk toegeven dat ze wel eens zouden kunnen meewerken aan een van de allergrootste misdaden tegen de menselijkheid ooit? Als er eerst miljoenen slachtoffers zijn gevallen? Als ook hun eigen geliefden allerlei ernstige ziekten krijgen en wellicht zelfs sterven? Of zijn de politieke- en media kopstukken slim genoeg dat ze zichzelf en hun eventuele gezinnen niet met deze mRNA genmanipulatie ‘vaccins’ laten injecteren?

Xander

(1) Life Site News

Zie ook o.a.:

29-05: Covid-19 professor verscherpt toon: Deze pandemie is er om iedereen te merken met een vaccin
27-05: Prominente Covid-19 professor beschuldigt VS van toedekken ‘onvoorstelbare aantallen’ vaccinslachtoffers
25-05: Een greep uit de vele gezichten van slachtoffers van het Covid-19 vaccinatie-programma
08-05: Prestigieuze pro-vaccinatie Salk Institute impliceert dat de Covid vaccins levensgevaarlijk zijn
05-05: Ook gevestigde wetenschappers waarschuwen nu dat spike eiwit aangemaakt door Covid vaccins zeer schadelijk is en dodelijk kan zijn
01-05: Is het wel Covid-19? Dodengolf India kort na start vaccinaties
29-04: Steeds meer berichten van ongevaccineerden die ziek worden na contact met gevaccineerden
17-04: Bekroonde wetenschapper geeft rechtbank bewijs tegen Pfizer dat Covid vaccins met hulp van Pentagon zijn ontworpen als transhumaan gentherapie wapen ( / Alle mensen moeten komende jaren worden gelinkt aan cyberspace netwerk)
10-04: ’s Werelds meest gepubliceerde professor: 85% Covid doden hadden met bestaande medicijnen voorkomen kunnen worden
06-04: Terwijl mensen blijven sterven verandert AstraZeneca naam vaccin in Vaxzevria
03-04: Oud-vicepresident Pfizer bevestigt dat coronavaccins massale depopulatie kunnen veroorzaken
05-03: Poolse arts spot op video van antivaxxers, laat zich injecteren, en sterft
15-03: Meest gelezen Britse medische auteur geeft ongekende waarschuwing af voor Covid vaccins
13-03: Toeval? Zogenaamd gevaarlijke corona mutaties komen uit 3 landen waar vaccin AstraZeneca is getest
12-03: Groep topwetenschappers dringt bij EU en EMA aan op intrekken toestemming Covid vaccins
07-03: ‘Zij die sterven groeten u’; Hoogleraar Capel vergelijkt werking Covid vaccins met een plofkraak
05-03: ‘Deze vaccins zijn het beste wat ons kon overkomen’ – een bloemlezing
03-03: Artsen VS constateren dat vrouwen borstkanker symptomen ontwikkelen na vaccinaties
02-03: Frans universitair onderzoek constateert ‘tientallen tot honderden keren hogere sterfte door Pfizer vaccin’
24-02: Peer reviewed studie in Nature: Nano deeltjes vaccins kunnen hersenschade veroorzaken
13-02: Oud-directeur spoedhulp afdeling VS verwacht over 4 tot 14 maanden ernstige gevolgen vaccinaties
05-02: (/ Research wijst op het risico dat juist vaccins levensgevaarlijke mutaties corona virus kunnen veroorzaken)
03-02: Professor Pierre Capel: ‘Vaccinatie 3.0 is Vaccinatie 3 keer NIKS’
31-01: Gelauwerde Amerikaanse toparts riskeert reputatie door coronavirus en vaccin biowapen te noemen
25-01: Helsinki Comité voor Mensenrechten suggereert dat Pfizer vaccin ontwettig medisch experiment is’
22-01: Staat de V van Vaccin voor Victorie of Verdoemenis?’
18-01: Wetenschappers bezorgd dat Covid vaccins op termijn kanker kunnen veroorzaken
11-01: mRNA vaccins: genetische manipulatie is gevaarlijk omdat het onvruchtbaarheid kan
09-01: Professor Schetters noemt Nederlandse vaccinatiebeleid ‘hoogst onverantwoordelijk’ veroorzaken

2020:

08-12: FDA vermeldt in document mogelijke sterfte en deze 22 ernstige ziekten en tegenreacties door Covid-19 vaccins
04-12: Bijsluiter Pfizer vaccin waarschuwt expliciet dat ‘onbekend is of het Covid vaccin van invloed is op de vruchtbaarheid’
02-12: Universitair team VS waarschuwt dat veranderen DNA grote gevolgen kan hebben, maar vaccins komen er toch aan
19-10: Hoogleraar Capel: ‘Vaccin is genetische modificatie en brengst SARS-CoV-2 eiwit permanent in uw lichaam

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *