mondkapjesplicht illegaal en schadelijk voor kinderen


Op 8 april verbood een rechtbank in Weimar twee scholen om leerlingen mondkapjes te laten dragen, afstand van elkaar te laten houden en te onderwerpen aan sneltesten. Ook mochten de scholen geen onderwijs op afstand meer geven.

De rechter oordeelde in het voordeel van een moeder van twee leerlingen, acht en 14 jaar oud, van één van de scholen, die stelde dat dergelijke maatregelen fysieke en psychische schade veroorzaken bij haar kinderen en in strijd zijn met de wet.

Rechter Christian Dettmar zei dat de mondkapjesplicht en afstandsregels voor kinderen niet alleen schade veroorzaken, maar ook in strijd zijn met artikelen 2 en 6 van de Duitse grondwet, die betrekking hebben op de vrijheid van individuele ontwikkeling en onderwijs.

Geen enkel effect

De rechter zei ook dat de coronamaatregelen disproportioneel zijn. Hij verwees daarbij naar de proportionaliteitsbeginselen in artikelen 20 en 28 van de Duitse grondwet. De rechtbank verwees verder naar het bulletin van de Wereldgezondheidsorganisatie van oktober 2020 waarin expert John Ioannidis stelt dat het sterftecijfer van corona 0,23 procent is, vergelijkbaar met een matige griepepidemie.

Hij concludeerde op basis van wetenschappelijk onderzoek dat mondkapjes en afstandsregels geen enkel effect hebben gehad op het terugdringen van het aantal besmettingen. Dettmar zei ook dat de maatregelen een gevaar vormen voor de mentale, fysieke en psychische gezondheid van kinderen.

100.000 leerlingen moeten een week mondkapjes dragen om 1 besmetting te voorkomen

De rechter was het eens met experts die zeiden dat mondkapjes niet beschermen tegen virussen, dat PCR-testen geen infectie kunnen detecteren en dat asymptomatische verspreiding epidemiologisch gezien geen rol heeft gespeeld.

Sterker nog: mondkapjes hebben een negatieve impact op de gezondheid van kinderen. Op school testen is onnodig en schadelijk. Hij zei dat 100.000 basisschoolleerlingen een week lang mondkapjes moeten dragen om slechts één besmetting per week te voorkomen.

‘Onwettig’ vonnis

Na dit sensationele vonnis werden de woning, het kantoor en de auto van Dettmar doorzocht door de politie. Ook werd zijn mobiele telefoon geconfisqueerd. Een andere rechtbank in Weimar schreef vervolgens in een verklaring dat het vonnis van Dettmar ‘onwettig’ was en benadrukte het belang van de mondkapjesplicht.

[Zero Hedge via The Epoch Times]

5
11
stemmen

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

Volgen

waarom?

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *