coronaprik veroorzaakt mogelijk ‘neurodegeneratieve ziektes’


Het coronavaccin veroorzaakt mogelijk neurodegeneratieve ziektes, waarschuwde Nobelprijswinnaar Luc Montagnier tijdens een interview met France-Soir. Hij is ook ‘verontwaardigd’ dat men kinderen wil gaan vaccineren.

We bevinden ons op onbekend terrein. Dit is waanzin. Ik veroordeel dit ten scherpste, aldus Montagnier in gesprek met journalist Xavier Azalbert.

Toekomstige generaties

Het vaccineren van kinderen kan volgens hem afschuwelijke gevolgen hebben. Hij noemde als voorbeeld de herbicide glyfosaat. “Recente onderzoeken naar glyfosaat hebben aangetoond dat er epigenetische effecten zijn,” legde professor Montagnier uit. “Dat betekent dat mensen die glyfosaat binnenkrijgen via voedsel iets doorgeven wat toekomstige generaties zal beïnvloeden. Hun kinderen, hun kleinkinderen, hun achterkleinkinderen zullen lijden.”

De Nobelprijswinnaar zei dat mRNA op dezelfde manier desastreuze gevolgen kan hebben. “Messenger-RNA dat in coronavaccins wordt gestopt, is mogelijk van invloed op toekomstige generaties.”

Prionen

Montagnier is ook bezorgd dat de vaccins over ‘vijf tot 10 jaar’ kunnen leiden tot ‘neurodegeneratieve ziektes’. Dergelijke ziektes beïnvloeden de zenuwcellen in het brein.

Hij zei dat er sequenties zijn die ‘lijken op de prion-sequenties in het RNA van het coronavirus’ en die ‘de natuurlijke eiwitten in het brein kunnen verstoren en omvormen tot prionen’. Bekende prionziektes bij mens en dier zijn de ziekte van Creutzfeldt-Jakob en de gekkekoeienziekte.

[RAIR Foundation USA]

0
0
stemmen

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

Volgen

waarom?

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *