‘We hebben een grote fout gemaakt’


Professor Byram Bridle van de Universiteit van Guelph in Canada heeft samen met enkele collega’s toegang gekregen tot onderzoek dat laat zien waar het mRNA-vaccin precies naartoe gaat nadat een persoon is ingeënt. In eerste instantie werd aangenomen dat het in de schouderspier zou blijven.

Dat blijkt niet het geval. Het spike-eiwit komt in het bloed terecht en hoopt zich op in weefsel, vooral in de milt, het beenmerg, de lever, de bijnieren en ook in de eierstokken. Vooral dat laatste baart professor Bridle zorgen. Hij vraagt zich af of we jonge mensen op deze manier onvruchtbaar maken.

Hij verwijst naar nieuw onderzoek waarbij is gekeken naar 13 jonge zorgmedewerkers die het Moderna-vaccin hebben gekregen. Onderzoekers troffen het spike-eiwit aan in het bloed van 11 zorgmedewerkers.

Er kunnen twee dingen gebeuren

We weten al geruime tijd dat het spike-eiwit een ziekteverwekker is en schade kan veroorzaken in ons lichaam als het in onze bloedbaan terechtkomt, zei Bridle in de radioshow ON Point with Alex Pierson.

Eenmaal in het bloed kan het spike-eiwit zich binden aan de bloedplaatjes. In dat geval kunnen er twee dingen gebeuren: bloedplaatjes klonteren samen en vormen bloedstolsels, en daarnaast kunnen er bloedingen ontstaan.

We hebben een grote fout gemaakt

De professor zei dat het spike-eiwit ook voor hartproblemen kan zorgen, aangezien het hart het bloed rondpompt. Het eiwit kan bovendien de bloed-hersenbarrière passeren en neurologische schade veroorzaken, zei hij.

Dit heeft ernstige implicaties voor mensen die bloed doneren en voor kinderen die borstvoeding krijgen. “De conclusie is: we hebben een grote fout gemaakt,” zei Bridle.

4.9
56
stemmen

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

Volgen

waarom?

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *