in elke stad spreek ik artsen die patiënten zien sterven door de coronaprik


Arts Simone Gold van America’s Frontline Doctors legde vrijdag een verklaring af voor de coronacommissie van advocaat Reiner Fuellmich. Ze kreeg onder meer de vraag of ze veel meldingen ontvangt over bijwerkingen van de coronavaccinatie.

Ze zei dat artsen uit het hele land haar vertellen dat ze geen coronagevallen meer hebben, maar wel heel veel mensen behandelen die zijn beschadigd door de vaccins. “Ik had dat niet verwacht,” zei Gold. Volgens haar is het beeld overal hetzelfde. “Elke stad, elke arts.” Nergens kreeg ze te horen dat er géén mensen waren beschadigd of overleden na de prik.

Onder het tapijt geveegd

“Eén arts zei tegen me dat vier van zijn patiënten in het ziekenhuis lagen, waarvan twee op de IC,” zei ze. “Elke stad. En we kunnen het niet bewijzen omdat niemand het meldt bij het VAERS.” Het Amerikaanse VAERS houdt bijwerkingen van vaccins in de Verenigde Staten bij. Gold voegde toe dat veel informatie onder het tapijt wordt geveegd.

Shedders

Ze zei ook dat America’s Frontline Doctors e-mails krijgt van vrouwen over de hele wereld die onregelmatig vaginaal bloedverlies hebben. Dat zou te maken hebben met shedders, mensen die het vaccin hebben genomen en het spike-eiwit verspreiden.

De arts benadrukte dat ze in elke stad waar ze is geweest artsen heeft gesproken die tegen haar hebben gezegd dat patiënten zijn beschadigd of overleden door het vaccin. “Elke stad.”

4.7
7
stemmen

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

Volgen

waarom?

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *