Corona gehad? Dan ben je waarschijnlijk levenslang immuun


Vijftien maanden lang hebben de media misinformatie verspreid en hysterie aangewakkerd. Mensen die besmet raken met het coronavirus zijn mogelijk levenslang immuun, blijkt nu uit onderzoek in Nature. Hoeveel epidemiologen en anderen werden ‘complotdenkers’ genoemd en gecensureerd toen ze dit een jaar geleden zeiden?

Gecensureerd of verbannen

Moeten we nu opnieuw 15 maanden wachten voordat de media toegeven dat het geen goed idee is om mensen te vaccineren die het virus al hebben gehad? Veel mensen die het vaccin nemen, raken alsnog besmet. Als je iets schrijft op social media over mutaties die worden veroorzaakt door het vaccin word je waarschijnlijk gecensureerd of verbannen.

Regels voortdurend aangepast

De regels worden voortdurend aangepast. Zo kondigde Facebook vorige week aan geen berichten meer te verwijderen waarin gesteld wordt dat het coronavirus door de mens is ontwikkeld. Het sociale medium stond sinds februari geen berichten meer toe waarin staat dat het virus uit een lab komt.

De rest van je leven

Als je corona hebt doorgemaakt, maak je waarschijnlijk de rest van je leven antilichamen aan, aldus Nature. Beenmergcellen die B-geheugencellen worden genoemd, blijven antilichamen maken om toekomstige coronabesmettingen te bestrijden. Bij mensen gebeurt dat mogelijk nog tientallen jaren na de oorspronkelijke besmetting. Ook de Rockefeller University heeft onderzoek gedaan naar deze B-geheugencellen en kwam tot soortgelijke conclusies. Zelfs de New York Times schreef er een artikel over.

De vraag is nu hoe deze nieuwe informatie de officiële richtlijnen gaat beïnvloeden.

[One American News, Information Liberation]

4.8
25
stemmen

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

Volgen

waarom?

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *