‘False flag event om anti-vaxxers te framen nabij; daarna worden alle critici van internet gehaald’ – Xandernieuws


Leidt ‘met alle mogelijke middelen’
ook hiertoe?

—————————————————————————————————————————————–

‘Wereldleiders is bevolen om met alle mogelijke middelen minstens 70% vaccinatiegraad te bereiken’

—————————————————————————————————————————————–

Volgens een nog onbevestigde anonieme bron bij de Amerikaanse overheid staat er mogelijk al binnen een paar weken een groot ‘false flag’ event (waarschijnlijk een aanslag met veel slachtoffers) gepland, bedoeld om de anti-vax beweging te framen. De overheden en farmaproducenten willen dat de woede van het volk zich tegen de anti-vaxxers keert, in de hoop dat weer meer mensen zullen worden overgehaald zich met deze genmanipulatie ‘vaccins’ te laten injecteren. De false flag zal vermoedelijk tevens worden aangegrepen om alle kritiek op vaccins te verbieden en van het internet te halen.

In België en Nederland hadden we onlangs al een soort generale repetitie van zo’n opzichtig georkestreerd anti-vax ‘event’ in de persoon van de ‘extreemrechtse’ Belgische militair Jurgen Conings, die allerlei zware wapens zou hebben gestolen en daar ‘gevaarlijke plannen’ mee zou hebben. De klopjacht op Conings werd van minuut tot minuut in beeld gebracht, en er werd geen gelegenheid onbenut gelaten om zijn veronderstelde anti-vax standpunten in verband te brengen met geweld.

Dat was bij lange na nog niet voldoende om het nog immer naïeve als blindelings volgzame volk massaal te laten eisen dat de overheid deze ‘anti-vax terroristen eindelijk eens keihard aanpakt’, maar dat dreigt wel een keer te gaan gebeuren, zeker als er dodelijke slachtoffers bij gaan vallen.

False-flag wordt in VS ook aangegrepen voor inbeslagname vuurwapens

Omdat in de VS nog maar iets meer dan een derde van de bevolking zich heeft laten vaccineren en veel vaccincentra opvallend leeg blijven, heeft het onheilige verbond tussen politiek en farma industrie een flinke ‘boost’ nodig, misschien wel iets in de orde van een nieuw 9/11, dat zoals u weet de grootste bewezen ‘false flag’ uit de moderne geschiedenis is – althans, vóór de corona ‘pandemie’.

Mike ‘Natural News’ Adams schrijft dat hij gewaarschuwd is door een voor hem onbekend persoon die bij de overheid zou werken, en daarom weliswaar voorzichtig blijft, maar tegelijkertijd aanwijzingen heeft dat deze persoon wel eens de waarheid zou kunnen vertellen. Volgens deze anonieme official staat er een grootschalige gewelddadige false flag aanslag gepland, die niet alleen zal worden gebruikt om de anti-vax beweging te framen en van het internet te weren, maar ook om te beginnen met het in beslag nemen van de vuurwapens van de Amerikaanse burgers.

‘Als u denkt: dat zullen ze niet proberen, dan heeft u geen idee hoe wanhopig ze zijn om hun mijlpaal van 70% gevaccineerden te halen,’ aldus Adams. ‘Mij werd uitgelegd dat dit het andere kernpunt is, dat de wereldleiders bevolen is om deze mijlpalen in hun landen te bereiken, en dat dit met alle mogelijke middelen dient te gebeuren.’

Zo is er bijvoorbeeld in Italië het gerucht dat de vaccinaties al binnenkort verplicht worden gesteld. Zodra één EU-land daarmee begint, dan weet u dat de rest zal / moet volgen.

‘Oorlog verklaard aan anti-vaxxers’

Adams noemt het een ‘understatement’ te zeggen dat de oorlog is verklaard aan de anti-vaxxers. ‘Ze voeren een frontale aanval uit om alle anti-vax schrijvers, artikelen, individuen en organisaties – zoals Children’s Health Defense van Robert Kennedy jr. – te bedreigen, te verstoren en te vernietigen. Ze lijken hier haast mee te hebben, omdat het slechts een kwestie van tijd is voordat de massa zich realiseert dat het juist het vaccin is dat zoveel mensen doodt.’

‘Totdat die dag komt (ALS die komt, want ik vrees dat velen tot op hun sterfbed zullen blijven ontkennen dat ze zich hebben laten misleiden – X.) zal de Vaccin Deep State zo agressief mogelijk proberen om iedereen tot op de laatste man te injecteren met deze Spike Proteïne biowapens die ‘vaccins’ worden genoemd. En om dat te bereiken moeten ze alle vaccinkritische stemmen het zwijgen op leggen.’ (U zult begrijpen dat dit dan ook het gedwongen einde van deze website betekent, alsmede van tal van andere vrije mediakanalen.)

Geplande wereldoorlog met Rusland en China

Dat je op Facebook ineens weer berichten lijkt te mogen zetten dat het virus toch uit een laboratorium in Wuhan komt – wat meer dan een jaar lang door de mainstream media een ‘complottheorie’ werd genoemd – dient vermoedelijk een andere agenda, namelijk de massa verder ophitsen voor de in Washington, Brussel en Londen geplande wereldoorlog met Rusland en China. Dat laatste land zal dan alsnog de schuld krijgen van het creëren van een biowapen (het SARS-CoV-2 virus).

‘De ‘lab theorie’ onthult dat de vaccins depopulatie wapens zijn,’ vervolgt Adams. ‘Zodra de waarheid aan het licht komt, lijken er wereldwijd oorlogsmisdaden tribunalen te komen. Tenminste, als er genoeg overlevenden zijn om deze tribunalen te organiseren.’

Wat Rusland betreft: de NAVO is in de Zwarte Zee bezig met de ‘grootste serie war games’ van dit jaar. Dat is een overduidelijke boodschap aan het adres van Rusland, bedoeld om de spanningen met dat land over Oekraïne, dat alles probeert om zo snel mogelijk NAVO lid te worden (wat in het Kremlin als een absolute ‘rode lijn’ wordt beschouwd die militair ingrijpen rechtvaardigt), hoog te houden.

‘Wereld nog niet klaar voor de waarheid’

Als het de globalistische WEF/WHO/VN/Gates-Gavi elite lukt om ‘miljarden mensen uit te roeien, en de menselijke bevolking is gereduceerd tot 500 miljoen, dan zal bijna alles wat de basis vormt van de huidige wereldeconomie verdwijnen. De wereld zal instorten en vervallen tot stammenoorlogen. Zelfs vuurwapens en munitie zullen verdwijnen, waarna ‘de planeet zal terugvallen tot een bestaan met zwaarden en bijlen,’ zo haalt Adams een mogelijke eindtijd scenario aan zoals dat op de website AllNewsPipeline werd gepubliceerd.

‘Triest genoeg is de wereld nog niet klaar voor de waarheid over vaccins, biowapens, depopulatie, een instorting, en misdaden tegen de mensheid,’ constateert Adams. ‘Het discussiëren over deze onderwerpen lokt extreme bedreigingen van de Vaccin Deep State en hun gehoorzame media propaganda organen uit.’

‘Daarom zal ik met tegenzin het oorlogsmisdaden-verhaal uitstellen totdat het publiek klaar is voor de waarheid dat het dodental na de vaccinaties explodeert door Antibody Dependent Enhancement (ADE) of andere vergelijkbare gevolgen. Zodra gevaccineerde mensen en masse beginnen te sterven, zal duidelijk worden dat ze één ding gemeen hebben: het Covid vaccin.’

‘Het lijkt erop dat de depopulatie-agenda al heeft gewonnen’

‘Natuurlijk zal de depopulatie agenda dan wel grotendeels succesvol zijn geweest. Zodra de massa is afgemaakt door de vaccins, kunnen ze niet meer echt in opstand komen en een onderzoek eisen, nietwaar? Het lijkt erop dat de depopulatie-pushers al hebben gewonnen.’

‘Dat is de essentie van het wereldwijde vaccin-depopulatie plan: NU miljarden mensen injecteren, voordat de waarheid aan het licht komt, wetende dat tegen de tijd dat de mensen zich realiseren wat er gebeurd is, ze door de gevolgen van het vaccin reeds in het stervensproces zitten. Aangezien je een injectie met een Spike Proteïne* (* mRNA instructies aan je eigen lichaam om dit aan te maken) niet ongedaan kunt maken, zullen de meesten mensen die het vaccin hebben genomen niet meer kunnen herstellen.’

‘We zitten nu bijna in Fase 4: verplichte vaccinaties’

Volgens een wereldwijde peiling weigeren zeker 1 miljard mensen (van de 7,8 miljard) zich te laten vaccineren. Twee derde (5,2 miljard mensen) is daar wel toe bereid. Om hun gewenste 70% te halen moeten de vaccinaties dus zoveel mogelijk verplicht worden gesteld. Die 70% ‘is hun minimale doel – wat ze echt willen is een bevolkingsreductie met 90%,’ waarschuwt Adams, die de volgende 5 fasen uitgevoerd ziet worden:

Fase 1: Vaccineer eerst de mensen die niet kunnen wachten hun shots te krijgen;

Fase 2: Geef beloningen aan twijfelaars;
Fase 3: Pak stap voor de stap de rechten en vrijheden van weigeraars af (geen toegang

tot horeca, evenementen, wedstrijden, gebouwen, reizen, etc.);

Fase 4: Stel vaccinaties voor iedereen verplicht en criminaliseer anti-vaxxers;
Fase 5: ‘Gunpoint medicine’: Ga met bewapende vaccinatie-teams langs de deuren zet de

spuit gedwongen in de armen van onwillige mensen. (Weigeraars worden afgevoerd naar concentratiekampen of worden meteen geëlimineerd.)

We zitten nu in Fase 3, en de eerste tekenen van Fase 4 zijn reeds zichtbaar. ‘Het komt erop neer dat degenen van ons die de mensheid wanhopig proberen te waarschuwen reeds alles hebben gedaan wat we kunnen,’ vindt Adams. ‘De mensen die bereid – en zelfs blij – zijn om zichzelf met een dodelijk Spike Proteïne biowapen te laten injecteren, kunnen niet worden tegengehouden. Het is hun eigen (gehersenspoelde) keuze.’

‘Menselijk ras is nu volledig uit op zelfvernietiging’

‘Ook de ouders die toestaan dat hun kinderen worden gebruikt als menselijke proefkonijnen in deze Covid-vaccinatie medische experimenten kunnen niet worden gestopt. Ze zijn zonder twijfel krankzinnig en niet meer te bereiken. De samenleving heeft zijn wil om te overleven verloren. De grote meerderheid van de wereldbevolking geeft zich vrolijk over aan zelfvernietiging. Als deze mensen niets doen om zichzelf te redden, dan kunnen u en ik weinig voor hen doen. Ze hebben hun keus gemaakt, en daar zullen ze mee moeten leven (of sterven).’

‘We leven in de eindtijd,’ besluit hij. ‘Dit is het einde van de mensheid zoals we die kennen. Het menselijke ras is nu volledig uit op zijn eigen vernietiging, en de overgrote meerderheid staat te trappelen om daaraan mee te doen. Het lijkt erop dat de rest van ons zich moet gaan voorbereiden voor de wereldwijde instorting die absoluut zal volgen. We verspillen tijd als we proberen degenen die vastbesloten zijn zichzelf te vernietigen, te redden. In plaats daarvan zouden we informatie moeten delen over hoe te overleven’ (voedsel, gemeenschap/netwerk, communicatie, etc.).

‘Ik heb waarschijnlijk al teveel tijd verspild aan mensen die er de voorkeur aan geven vaccin-zelfmoord te plegen. Als ze niet langer bereid zijn de waarheid te onderzoeken voordat ze zich laten injecteren met onbewezen riskante medische experimenten, waarom zouden wij hen dan nog moeten proberen te redden van zichzelf?’

‘Deze vaccinatie-exterminatie agenda is niet meer te stoppen’

‘Ik denk niet dat we deze wereldwijde vaccinatie-exterminatie agenda nog kunnen stoppen. De depopulatie machine is te machtig, extreem goed gefinancierd, en heeft de steun van de regering, de media, de wetshandhavers en de corrupte ‘wetenschaps’bladen.’ Mensen die alsnog voor het leven kiezen en aan de vaccinatie agenda willen ontsnappen, ‘moeten dat zelf zien uit te vogelen.’

‘Alles wat we kunnen doen is zorgen dat we bij de overlevenden horen.’ Maar ALS het de globalisten inderdaad lukt om miljarden mensen te ‘vacci-limeren’ (vaccineren-elimineren), dan zullen die overlevenden zich wel gesteld zien voor een veel moeilijker bestaan, omdat de wereldeconomie zal zijn ingestort, en in het geval van een Derde Wereldoorlog waarbij kernwapens zijn gebruikt ook nog eens te maken krijgen met een deels door straling vergiftigde aarde.

‘Veel plezier met je leven – zolang dat nog duurt’

‘Misschien denkt u dat dit allemaal science-fiction is, en er niets is om je zorgen over te maken. Spannend hè, om je vaccin-shot te krijgen? Vertel al je vrienden dat je je vrijheid weer terug hebt! Bespot de anti-vaxxers, en doe alsof het leven alleen weer terugkeert naar normaal als alle andere mensen zich ook hebben laten injecteren met hetzelfde Covid vaccin.’

‘Veel plezier zolang je leven nog duurt,’ besluit Adams met een bittere ondertoon. ‘Want dat zal niet veel langer duren als de globalisten hun zin krijgen. U bent zojuist gedepopuleerd in naam van het ‘redden van de planeet’ voor de machtige, steenrijke families die de hele aarde voor zichzelf willen.’ (1)

Bespottelijk scenario?

Een andere mogelijk toekomst, waarin weliswaar veel mensen door deze vaccins zullen sterven, maar het grootste deel het aanvankelijk overleeft omdat deze injecties niet in eerste instantie bedoeld zijn om te doden, maar om totale controle over alle mensen (over zowel hun lichaam als hun ziel en geest: het transhumanisme) te krijgen, hebben we op deze site al heel vaak uitvoerig besproken.

Wat denkt u – het alternatieve scenario van Mike Adams, die denkt dat het voornaamste doel van deze vaccins wel degelijk uitroeiing is, is te extreem en te bespottelijk voor woorden? Ja?

Misschien heeft u wel gelijk, want de geschiedenis van alleen de al de afgelopen 100+ jaar heeft zo duidelijk laten zien dat mensen met dergelijke sinistere en kwaadaardige plannen en bedoelingen het nooit tot posities van macht kunnen schoppen, toch? Dat de bevolking altijd wijs en oplettend genoeg is om dit soort figuren tijdig te herkennen en van hun posities te stoten, en zèker niet ziende blind en horende doof achter hen aanloopt op het pad naar de vernietiging van miljoenen – en deze keer mogelijk zelfs miljarden – mensen?

Om eens een bekende uitspraak van een van ’s lands succesvolste voetbaltrainers ooit te parafraseren: ‘Is een anti-vaxxer nou zo slim of een vaxxer nou zo dom?’

 

Xander

(1) Natural News

Zie ook o.a.:

29-05: Covid-19 professor verscherpt toon: Deze pandemie is er om iedereen te merken met een vaccin
28-05: Kan de aangifte tegen Rutte of het nieuwe Nürnberg tribunaal deze machtsgreep nog stoppen?
27-05: Prominente Covid-19 professor beschuldigt VS van toedekken ‘onvoorstelbare aantallen’ vaccinslachtofferss
24-05: Wetenschappers maken proteïne waarmee hersenen en gedrag kunnen worden gecontroleerd
12-05: WEF topman Schwab: Binnen 5 jaar verplichte gezondheidspas en geïmplanteerde microchip
10-05: WEF werkt aan digitaal staatsburgerschap voor iedereen; critici krijgen geen toegang meer tot internet
08-05: Prestigieuze pro-vaccinatie Salk Institute impliceert dat de Covid vaccins levensgevaarlijk zijn
05-05: Ook gevestigde wetenschappers waarschuwen nu dat spike eiwit aangemaakt door Covid vaccins zeer schadelijk is en dodelijk kan zijn
21-04: Aartsbisschop Vigano: ‘Vaccinslachtoffers worden geofferd op het altaar van Moloch’ ( ‘Paus predikt het anti-evangelie van de Nieuwe Wereld Orde)
17-04: Bekroonde wetenschapper geeft rechtbank bewijs tegen Pfizer dat Covid vaccins met hulp van Pentagon zijn ontworpen als transhumaan gentherapie wapen ( / Alle mensen moeten komende jaren worden gelinkt aan cyberspace netwerk)
16-04: Pentagon zegt aan alomvattend corona vaccin met geïmplanteerde microchip te werken
12-04: WEF kondigt slimme mondkapjes aan die u instructies geven (/ Volgt na de Smart Mask de Smart Mark, een geïnjecteerde tattoo en/of vaccin met nanochip?)
10-04: ’s Werelds meest gepubliceerde professor: 85% Covid doden hadden met bestaande medicijnen voorkomen kunnen worden
03-04: Oud-vicepresident Pfizer bevestigt dat coronavaccins massale depopulatie kunnen veroorzaken
30-03: 24 wereldleiders pleiten voor snelle oprichting wereldwijde WHO-vaccindictatuur
22-03: Aartsbisschop Viganò noemt Great Reset de oprichting van ‘het rijk van de Antichrist’
31-01: Gelauwerde Amerikaanse toparts riskeert reputatie door coronavirus en vaccin biowapen te noemen
07-01: Fase 2 van lockdown totale beschaving en technocratische A.I. machtsovername nabij’ (/ Totaalprofiel van iedere burger: NIETS zal meer privé kunnen worden gehouden – Digitaal model van onze hele planeet in de maak)

2020:

18-12: Hooggeplaatste kardinaal Vaticaan: ‘We worden slaven van een goddeloze en moorddadige agenda’
28-11: Visie World Economic Forum voor de wereld na Covid: Een afschuwelijke toekomst
24-11: Australische Qantas eerste luchtvaartbedrijf dat Covid vaccinaties voor reizigers verplicht gaat stellen (/ Openbaring 13 wordt vanaf volgend jaar realiteit: De betekenis vanuit de grondtekst van het ‘teken van Beest’ Chi-Xi-Stigma)
19-11: Klaus Schwab (WEF) wil wereldwijd verplichte hersenscans en implanteerbare microchips (/ Vaccinpaspoort en hersenscan als je grens over wilt – Implanteerbare microchips koppelen mens aan A.I. – Gedachten lezen wordt business model)
01-11: Aartsbisschop Vigano waarschuwt dat Grote Reset ‘wereldwijd complot tegen mensheid en God’ is
16-10: Paus schrijft in encycliek dat alle landen macht moeten overdragen aan Nieuwe Wereld Orde onder VN bestuur
03-09: ‘Implanteerbare 5G nanotech biosensor al vanaf 2021 in Covid-19 vaccins’ (/ Transhumane mens wordt geïntegreerd met wereldwijd digitaal controlesysteem)
26-08: Paus Franciscus schaart zich achter ‘universeel vaccin’ voor hele mensheid
28-11: Visie World Economic Forum voor de wereld na Covid: Een afschuwelijke toekomst
24-08: Verplichte vaccinaties zijn volgens de Nürnberg Code misdaden tegen de menselijkheid
10-08: Flashback naar 2009: ‘Wordt het Teken van het Beest ingevoerd via vaccinaties?’
08-08: Agenda 21 samengevat: ‘De opmars naar een nieuwe wereldorde’
29-07: Gezaghebbende New England Journal of Medicine: Ontsla iedereen die vaccin weigert (/ Mensen die ervoor kiezen om hun eigen lichaam te integreren in het Beest-systeem, worden daarmee zelf een stukje ‘Beest’, en kunnen daarom niet anders dan hetzelfde lot ondergaan.)
28-07: West Afrika wordt testgebied voor Bill Gates’ ID-vaccinatie-betalingssysteem
13-05: Bill Gates’ geïnjecteerde tattoo brengt enzym genaamd ‘Luciferase’ in menselijk lichaam
03-05: Griekse grondtekst over Teken van het Beest 666 wijst duidelijk op injectienaald
18-04: Microsoft patent aanvraag 2020-060606 koppelt menselijk lichaam aan betalingssysteem
09-04: Westerse elite maakt verplichte vaccinatie voorwaarde voor terugkeer normaal leven’

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *