Model Stephanie Dubois (39) voelt zich ‘vreselijk’ na coronaprik en sterft


Het Britse model Stephanie Dubois voelde zich ‘vreselijk’ nadat ze haar coronavaccin had gekregen. Ze plaatste onderstaande foto’s enkele dagen voor haar dood. Dubois (39) kreeg bloedstolsels nadat ze op 6 mei het AstraZeneca-vaccin had gehaald op Cyprus.

Twaalf dagen later plaatste ze haar laatste Facebookbericht. Bij het bericht staat een foto waarop te zien is dat haar arm bont en blauw is. “Ik wil niet meer ziek zijn. Nog een paar tests vandaag. Ik houd niet van naalden,” schreef Stephanie. Ze gaf ook aan dat ze moe was.

Haar dood zou worden onderzocht door het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA). Na haar eerste dosis schreef het model op Facebook: “Ik heb vandaag de vaccinatie gehad! Ik haat naalden, vandaag was geen uitzondering. Ik voel me nu vreselijk. Pizza en dan naar bed.”

Geen onderliggende aandoeningen

Op 14 mei werd Stephanie met ademhalingsproblemen opgenomen in het ziekenhuis. Haar lichaam begon te schudden, ze had hoofdpijn en voelde zich duizelig. Op 19 mei raakte het model in coma. Lokale media schreven dat ze een hersenbloeding had gekregen en op zaterdagmiddag was overleden. Ze had geen onderliggende aandoeningen.

In maart stopte Cyprus net als een aantal andere landen tijdelijk met vaccineren met AstraZeneca. Een maand later zei het EMA dat de ‘voordelen van het AstraZeneca-vaccin opwegen tegen de risico’s van de bijwerkingen’.

[The Sun]

5
7
stemmen

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

Volgen

waarom?

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *