‘DeSantis for president’; Kan gouverneur Florida de VS nog redden van de ondergang? – Xandernieuws


Misschien is dit nog het enige
dat kan voorkomen dat een aantal van de hier zetelende
corruptste politici op Aarde niet alleen de VS, maar ook de rest van
de wereld meesleuren naar de ondergang?

—————————————————————————————————————————————–

Florida zet torenhoge boetes op plegen censuur door Facebook en Twitter – ‘Het enige dat Washington ooit nog kan hervormen is een revolutie of een kernbom’

—————————————————————————————————————————————–

Is Florida één van de laatste bastions van (relatieve) vrijheid in de VS, en wellicht zelfs in de hele wereld? Maatregelen tegen het coronavirus zijn er nog nauwelijks, en de samenleving draait zonder extra zieken en doden weer normaal verder. Vele tienduizenden Amerikanen zijn weggevlucht uit hun door Democratische dictators geregeerde ‘hellholes’ zoals New York en Californië, om in Florida te gaan wonen. De Republikeinse gouverneur Ron DeSantis heeft nu een wet ondertekend waarmee Facebook, Twitter en andere social media torenhoge boetes kan worden gegeven voor het plegen van censuur. Er wordt hier en daar inmiddels ‘DeSantis for president’ gefluisterd, maar ‘Washington’ is eigenlijk al te ver in het stinkende moeras van corruptie, nepotisme en schaamteloos machtsmisbruik gezakt om nog te kunnen worden gered.

Florida is de steeds veranderende richtlijnen en overduidelijke politiek gemotiveerde censuur door de social media giganten zat. In de door gouverneur DeSantis ondertekende wet (SB 7072) wordt de absurde situatie aan de kaak gesteld dat de (vorige) president van de VS van platforms zoals Facebook en Twitter kon worden gegooid, terwijl de Iraanse Ayatollah Khamenei gewoon door kon gaan met het verspreiden van zijn Jodenhaat.

Boete $250.000,- per dag voor blokkeren politicus

De wet eist dat de social media bedrijven gedetailleerde standaarden publiceren over wanneer iemand wordt gecensureerd of geblokkeerd. Facebook, Twitter en hun collega’s kunnen bovendien een boete van $ 250.000,- per dag krijgen als ze in Florida een politieke kandidaat blokkeren. Eigenlijk zou die boete algemeen moeten gelden, omdat van enige echte vrijheid van meningsuiting voor de gewone Facebooker of Twitteraar al lang geen sprake meer is.

Verder moet iedereen die met een blokkade of ban wordt gedreigd 7 dagen de tijd krijgen om een eventueel ‘fout’ bericht te corrigeren. De wet werd door alle Republikeinen ondersteund, terwijl alle Democraten tegen stemden. Die extreemlinks geworden partij wil zowel statelijk als nationaal simpelweg iedereen van social media – en straks het totale internet – gooien die het niet met hen eens is.

‘Ze kunnen niet zien dat ze diepe verdeeldheid zaaien in het land,’ geeft de Amerikaanse econoom Armstrong als commentaar. ‘Onder deze omstandigheden zullen mensen zich niet zomaar ondergeschikt maken aan hun eisen.’

‘DeSantis for president’?

Armstrong noemt DeSantis ‘de enige politicus die de ernst van wat er in Amerika gebeurt lijkt te begrijpen,’ maar hoopt toch dat hij in Florida blijft, en zich niet kandidaat stelt voor het presidentschap, zoals her en der wordt gefluisterd.

‘De ‘swamp’ (het moeras) in Washington zal hem verslinden, net als ze met Trump hebben gedaan. Het enige dat Washington OOIT nog kan hervormen lijkt A) een revolutie, of B) een kernbom te zijn. Washington is op dit punt namelijk te ver heen om zelfs nog vergeefs te hopen dat we IEMAND kunnen kiezen die daadwerkelijk iets verandert. De bureaucratie heeft nu de totale controle, en zij zullen het machtssysteem in Washington DC door niemand laten veranderen. De corruptie is te diep doorgedrongen.’

Dat herinnert hem aan het aloude werk ‘Decline and Fall of the Roman Empire’, waarin Edward Gibbon beschreef hoe het eens zo machtige Rome, met zijn Capitol, standbeelden, paleizen en andere indrukwekkende overheidsgebouwen, die symbool stonden voor zoveel politieke en militaire macht, was vervallen tot met onkruid overwoekerde ruïnes. ‘Hoezeer is dit spektakel van de wereld gevallen! Hoe veranderd! Hoe geschonden!.. De publieke en private gebouwen die voor de eeuwigheid werden opgericht liggen verslagen, naakt, en gebroken, als de ledematen van een machtige reus…’

VS stevent op de plotselinge totale ondergang af

Dit zal naar mijn overtuiging ook het lot van de Verenigde Staten zijn als op de huidige voet wordt doorgegaan. Daar ziet het helaas wel naar uit, zeker met de huidige (fake) president, die niets anders dan een ‘patsy’ is, een poster boy voor de globalistische machtselite – door mij vaak ook de klimaat-vaccin sekte genoemd – achter de schermen.

En al zijn de tekenen van verval al geruime tijd zichtbaar, toch zal dat fatale lot voor de meesten heel onverwacht komen, waarna dit zogenaamd ‘christelijke’ imperium dat de wereld al zo lang als een ware plaag teistert met zijn munteenheid, chantage en militaire ijzeren vuist, wat aan miljoenen mensen het leven heeft gekost en de levens van talloze andere miljoenen in ellende heeft gestort, in een jaar tijd volledig zal instorten.

Aangezien de bekende econoom John ‘Shadow Stats’ Williams al voor het eerste kwartaal van 2022 hyperinflatie en een economische instorting voorspelt, zou die crash wel eens dichterbij kunnen zijn dan we nu voor mogelijk houden. Martin Armstrong verwacht op grond van het model van zijn A.I. een Derde Wereldoorlog tussen 2025 en 2030, onmiddellijk gevolgd door de finale ondergang van de VS en het Westen.

 

Xander

(1) Armstrong Economics

Zie ook o.a.:

11-05: Amerikanen krijgen te maken met brandstof tekorten, daarna is voedsel aan de beurt (/ Is dit de generale repetitie voor de geplande massale cyberaanval op het Westen?)
04-05: Bank of America kondigt hyperinflatie aan
27-04: Jaren ’30 op herhaling: IBM weer betrokken bij registratiesysteem ‘goede’ en ‘foute’ mensen
26-04: Flashback naar 2011: NASA wetenschappers denken dat kernoorlog Global Warming kan stoppen (/ Zó kwaadaardig kan de globalistische klimaatsekte niet zijn, toch?)
20-04: US STRATCOM houdt nu officieel rekening met onvoorspelbaar uitbreken kernoorlog
20-04: Amerikaanse inlichtingenexpert: Onze superioriteit is gebouwd op leugens, wij kunnen geen enkele oorlog meer winnen
19-04: Op rand van financiële systeemcrisis: IMF waarschuwt dat staatsschuld nog nooit zo hoog was
15-04: Fascisme teruggekeerd: Gehandicapte kinderen Californië worden gedwongen gevaccineerd
10-04: ‘World Economic Forum oefent op komende cyberaanval om Westen genadeklap te geven’
09-04: Deagel verandert in bijgestelde prognose niets aan instorting Westerse beschaving in 2025
28-03: ‘Westen stuurt aan spoedige oorlog om Oekraïne omdat Rusland de Great Reset weigert’
21-03: ECB zet volgende stap naar onvermijdelijke vernietiging van de euro en uw koopkracht
22-02: 2021=1921: Wall Street tophandelaar waarschuwt voor plotselinge ‘Weimar’ hyperinflatie
12-01: Deutsche Bank: Green Deal EU betekent mega crisis, eco-dictatuur en groot verlies van welvaart
07-01: ‘Fase 2 van lockdown totale beschaving en technocratisch A.I. machtsovername nabij’ (Totaalprofiel van iedere burger: NIETS zal meer privé kunnen worden gehouden – Digitaal model van onze hele planeet in de maak)
20-01: Staatsgreep voltooid: Biden president, zal VS binnen 2 jaar volledig op zijn kop zetten (/ Pad naar oorlog tegen Rusland zal worden hervat)

2020:
17-10: (/ Zijn de Chinezen bang voor het duo Harris-Clinton in het Witte Huis, dat vrijwel zeker oorlog met Rusland en China gaat veroorzaken?)
08-08: Rusland waarschuwt VS: ‘Iedere op ons afgeschoten raket wordt beantwoord met kernwapens’
12-03: ‘Verenigde Staten hebben kernwapens uit Turkije gehaald en naar Polen gebracht’
01-03: Opperbevelhebber NAVO pleitte afgelopen week openlijk voor kernaanval op Rusland

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *