WHO waarschuwt dat volgende pandemie eraan komt; vaccins worden al getest – Xandernieuws


Het World Economic Forum heeft zich net als de WHO
ontpopt tot één van de grootste vijanden van de vrijheid en de
mensheid.

—————————————————————————————————————————————–

Geplande (false flag) WEF cyberaanval om financiële systeem op te blazen vermoedelijk tussen augustus 2021 en maart 2022 – Wordt het volgende zogenaamde ‘killer virus’ SARS-3, dat reeds in een Italiaans lab is ontwikkeld, of SPARS?

—————————————————————————————————————————————–

De wereldwijde machtselite voelt zich zo gesterkt door de slaafse gehoorzaamheid en blinde goedgelovigheid van 90% van de bevolking, dat nauwelijks nog moeite wordt gedaan om te verhullen dat er feitelijk één groot gepland en vooropgesteld scenario wordt uitgevoerd. WHO directeur Tedros Adhanom Ghebreyesus, zoals u weet een overtuigde communist, kondigt nu openlijk de volgende pandemie aan die volgens hem ‘nog besmettelijker en dodelijker’ zal zijn dan Covid-19. De farmaceutische producenten wrijven zich in hun handen, en zijn inmiddels begonnen om de volgende serie vaccinaties voor te bereiden en zelfs al te testen.

‘Vergis u niet, dit zal niet de laatste keer zijn dat de wereld geconfronteerd wordt met de dreiging van een pandemie,’ zei Tedros tegen de Algemene Vergadering van de VN van de ministers van Volksgezondheid van de 194 lidstaten. ‘Het is een evolutionaire zekerheid dat er een ander virus komt met de potentie nog besmettelijker en dodelijker te zijn dan deze.’

Die ‘evolutionaire zekerheid’ was een eufemistisch omschrijving voor: ‘dit hebben wij net as Covid-19 samen met het WEF nauwgezet voorbereid en gepland’. Misschien wordt dat andere virus SPARS, waar we eerder dit jaar over schreven, en dat oorspronkelijk voorzien is voor (rond) 2025? Of wordt het toch SARS-3, dat reeds in een Italiaanse laboratorium is ontwikkeld, en dat op ieder moment op de bevolking kan worden losgelaten?

‘Dodental daalt, maar we zijn er niet vanaf’

De WHO baas moest natuurlijk ook melden dat het aantal Covid-19 gevallen en doden drie weken aan het dalen is. Anders zou opzichtig duidelijk worden dat de vaccinaties in landen zoals India juist het tegendeel veroorzaken. Daar is het aantal dagelijkse doden sinds het begin van de vaccinaties namelijk gestegen van 100 naar ruim 4500 per dag. Speciaal om de vaccins succesvol te doen lijken werden in januari ‘stiekem’ de regels voor de zwaar misbruikte PCR-test aangepast.

Tedros waarschuwde tegelijkertijd dat de wereld zich in ‘een fragiele situatie’ bevindt, en dat landen niet moeten denken dat ze ‘er nu vanaf zijn, ongeacht het vaccinatiecijfer.’ Omdat 75% van alle doses tot nu toe in slechts 10 landen is toegediend, riep hij landen op om vaccins te doneren aan COVAX, dat wordt gesteund door de WHO en Bill Gates’ Gavi vaccin-alliantie. (1)

Vaccins worden al getest

De farmaceutische producenten, die het afgelopen jaar hebben bewezen hoe extreem winstgevend het vaccineren tijdens een p(l)andemie kan zijn, zijn reeds bezig nieuwe vaccins voor te bereiden. Bloomberg wees afgelopen maandag op GlaxoSmithKline (en partner Sanofi), dat de volgende generatie Covid vaccins aan het ontwikkelen is. Volgens Roger Connor, hoofd vaccinontwikkeling, wordt al volgende week begonnen met een testperiode met een nieuw vaccin op meer dan 37.000 mensen. (2)

Bevolking moet op de knieën worden gebracht

We kunnen inmiddels rustig stellen dat de gevestigde globalistische orde onder leiding van het WEF, de VN, de WHO, het IMF, de EU en de Gavi alliantie, en met steun van bijna de gehele politiek, de frontale aanval op de mensheid heeft geopend. Fase 2 van deze plandemie is zoals u weet namelijk ook al aangekondigd: een (false flag) cyberaanval op het (failliete) Westerse financiële systeem en mogelijk ook de energievoorziening, bedoeld om de bevolking totaal op de knieën te krijgen en de communistische ‘Great Reset’ (‘Build Back Better’), oftewel de ‘Vierde Industriële Revolutie’ in het kader van VN Agenda 21/2030, zonder verzet te accepteren.

Net als met de corona pandemie simulatie in oktober 2019 (‘Event 201’) heeft het WEF simulaties uitgevoerd om te zien hoe zo’n cyberaanval, die de bevolking dagen- tot misschien wel wekenlang zal afsnijden van hun bankrekeningen en mogelijk ook het internet, en wellicht zelfs (delen van) de energievoorziening (en daarmee ook transport en voedselvoorziening), het beste gepleegd kan worden, en hoe optimaal gebruik kan worden gemaakt van de verwachte gevolgen zoals wijd verspreide chaos en paniek.

Cyberaanval tussen augustus 2021 en maart 2022?

De Amerikaanse econoom Martin Armstrong vraagt zich af of ze soms het al tientallen jaren bestaande model van zijn A.I. (‘Socrates’) volgen, die het volgende grote keerpunt in maart 2022 voorspelt, of dat ze het al tussen augustus en oktober van dit jaar gaan uitvoeren. ‘In november 2020 ging Schwabs WEF samenwerken met de Carnegie Endownment for International Peace om fase 2 van dit plan op te zetten, zodat de wereld zijn Great Reset accepteert. Ze vaardigden samen een rapport uit waarin stond dat het wereldwijde financiële systeem nu kwetsbaar is voor cyber-aanvallen.’

De recente cyber aanval op de Colonial Pipeline in de VS, die zogenaamd door hackers was geblokkeerd en weer werd vrijgegeven na het betalen van een afperssom van $ 5 miljoen, was ook volgens Armstrong een soort test om te zien of de geplande cyberaanval op het financiële systeem op deze manier uitgevoerd kan worden. ‘Ze kunnen nu beweren dat malware winstgevend is, en de hele wereld gegijzeld kan worden. Dat is pas nu waarschijnlijk.’

‘Deze dreiging lijkt in het grootste belang van het doordrukken van de Great Reset te zijn. Covid was overduidelijk overdreven, en de mensen achter de fake modellen, die werden gebruikt om de wereldeconomie plat te leggen, hebben veel te winnen bij het overdrijven van deze cyber dreiging. De vraag is: wanneer gaan ze het doen? Dit jaar, of het volgende?’ (3)

Mensen kunnen het vervelend vinden hier steeds weer voor gewaarschuwd te worden, omdat ze er onrustig of angstig van worden. Ze moeten echter beseffen dat enkel massaal vreedzaam verzet deze extreem ontwrichtende gebeurtenissen en afschuwelijke toekomst nog kan stoppen. Afwachten en naïef hopen dat het vanzelf weer overwaait omdat ‘ze zoiets nooit zouden doen’, zal al op korte termijn wel eens fataal kunnen blijken te zijn.

 

Xander

(1) Russia Today
(2) Zero Hedge
(3) Armstrong Economics

Zie ook o.a.:

12-05: WEF topman Schwab: Binnen 5 jaar verplichte gezondheidspas en geïmplanteerde microchip
10-05: WEF werkt aan digitaal staatsburgerschap voor iedereen; critici krijgen geen toegang meer tot internet
21-04: Aartsbisschop Vigano: ‘Vaccinslachtoffers worden geofferd op het altaar van Moloch’ ( ‘Paus predikt het anti-evangelie van de Nieuwe Wereld Orde)
19-04: Op rand van financiële systeemcrisis: IMF waarschuwt dat staatsschuld nog nooit zo hoog was
17-04: Bekroonde wetenschapper geeft rechtbank bewijs tegen Pfizer dat Covid vaccins met hulp van Pentagon zijn ontworpen als transhumaan gentherapie wapen ( / Alle mensen moeten komende jaren worden gelinkt aan cyberspace netwerk)
16-04: Pentagon zegt aan alomvattend corona vaccin met geïmplanteerde microchip te werken
12-04: WEF kondigt slimme mondkapjes aan die u instructies geven (/ Volgt na de Smart Mask de Smart Mark, een geïnjecteerde tattoo en/of vaccin met nanochip?)
30-03: 24 wereldleiders pleiten voor snelle oprichting wereldwijde WHO-vaccindictatuur
22-03: Aartsbisschop Viganò noemt Great Reset de oprichting van ‘het rijk van de Antichrist’
05-02: SARS-3: Italiaans lab maakt nog veel gevaarlijkere variant van het coronavirus
07-01: ‘Fase 2 van lockdown totale beschaving en technocratisch A.I. machtsovername nabij’ (Totaalprofiel van iedere burger: NIETS zal meer privé kunnen worden gehouden – Digitaal model van onze hele planeet in de maak)
02-01: WHO past regels misbruikte PCR-test aan om vaccins succesvol te doen lijken’

2020:

28-12: De opvolger van Covid-19 is al aangekondigd: de SPARS pandemie van 2025 tot 2028
28-11: Visie World Economic Forum voor de wereld na Covid: Een afschuwelijke toekomst
21-11: Regering voert agenda Klaus Schwab (WEF) uit: ‘Over 10 jaar bezit u niets meer’
19-11: Klaus Schwab (WEF) wil wereldwijd verplichte hersenscans en implanteerbare microchips (/ Vaccinpaspoort en hersenscan als je grens over wilt – Implanteerbare microchips koppelen mens aan A.I. – Gedachten lezen wordt business model)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *