VACCINEER JE KIND NIET! – CommonSenseTV


Liefst 93 Israëlische artsen hebben een brief ondertekend waarin ze een oproep doen om coronavaccins niet aan kinderen te geven. De artsen wijzen erop dat de heersende opvatting binnen de wetenschappelijke gemeenschap is dat het vaccin niet kan leiden tot groepsimmuniteit. Om die reden is het vaccineren van kinderen volgens de doktoren niet gerechtvaardigd.

Ze voegen toe dat nog steeds onduidelijk is of het vaccin de verspreiding van het virus kan voorkomen en hoelang het bescherming biedt. De artsen schrijven dat er continu nieuwe varianten ontstaan die mogelijk resistent zijn tegen het vaccin.

Schadelijke effecten

“We mogen nog geen handvol kinderen in gevaar brengen door middel van massavaccinatie tegen een ziekte die niet gevaarlijk voor hen is,” schrijven de 93 artsen. “Het kan niet worden uitgesloten dat het vaccin op de lange termijn schadelijke effecten heeft die op dit moment nog niet zijn ontdekt, waaronder effecten op de groei, het voortplantingssysteem of de vruchtbaarheid.”

Kinderen moeten snel terug kunnen gaan naar normaal, er moet een einde komen aan het vele testen en isoleren, en er moet in de openbare ruimte geen onderscheid worden gemaakt tussen gevaccineerden en ongevaccineerden, aldus de doktoren.

Lees dit artikel hier verder:
https://www.ninefornews.nl/93-artsen-doen-dringende-oproep-geef-coronavaccin-niet-aan-kinderen/

Bron: NineforNews

5
22
Stemmen

Artikelbeoordeling

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *