Wetenschappers maken proteïne waarmee hersenen en gedrag kunnen worden gecontroleerd – Xandernieuws


De eerste onderdelen die nodig zijn om de
hele mensheid te veranderen in totaal gecontroleerde techno-slaven
worden reeds op grote schaal ingevoerd.

—————————————————————————————————————————————–

Hersen- en zenuwcellen kunnen gevoelig worden gemaakt voor radiogolven en magnetische velden – Controleren menselijk gedrag in gebieden met bepaalde straling komt steeds dichterbij

—————————————————————————————————————————————–

Researchers in de VS hebben een gemagnetiseerd proteïne ontwikkeld waarmee hersencellen snel kunnen worden geactiveerd (en omgekeerd). Met deze nieuwe methode kunnen de hersendelen die zich bezighouden met complex gedrag worden gecontroleerd. Aangezien de mRNA vaccins tegen het coronavirus draaien om het aanmaken van het Spike proteïne, is het niet moeilijk voorstelbaar dat dit soort vaccins in de toekomst een ander ‘programma’ met zich meekrijgen waarmee een proteïne wordt aangemaakt dat bedoeld is om externe controle te krijgen over ons gedrag en ons denken.

De werking van de hersenen is voor de wetenschap nog altijd één van de grootste en moeilijkste mysteries. In de afgelopen jaren ontwikkelden wetenschappers diverse methoden waarmee ze op afstand specifieke neuronengroepen in de hersenen kunnen controleren, en de werking van neuronale netwerken kunnen onderzoeken.

Chemogenetica vervangt optogenetica

De krachtigste methode wordt optogenetica genoemd. Daarmee kunnen groepen aan elkaar verwante neuronen met behulp van laserlichtpulsen worden in- of uitgeschakeld. Een andere recent ontwikkelde methode heet chemogenetica. Dat gebruikt gemodificeerde proteïnen die worden geactiveerd door ‘designer drugs’ (medicijnen, vaccins), en kunnen op specifieke celtypen worden gericht.

Optogenetica heeft als nadeel dat er glasvezeldraadjes in de hersenen moeten worden aangebracht, die het weefsel slechts beperkt kunnen penetreren. Bij chemogenetica ontstaan er biochemische reacties, waardoor het enige seconden duurt voordat er zenuwcellen worden geactiveerd. Met deze nieuwe techniek is het echter niet meer nodig om de hersenen ‘open te maken’.

Magneto

Uit eerdere studies bleek dat de proteïnen van zenuwcellen die worden geactiveerd door warmte en mechanische druk genetisch gemodificeerd kunnen worden om gevoelig te worden voor radiogolven en magnetische velden. Dat gebeurt door er een (para)magnetisch deeltje aan vast te maken, samen met korte DNA sequenties. Deze techniek is reeds gebruikt om het glucosegehalte in het bloed van muizen te reguleren.

Het ontwikkelde ‘Magneto’ proteïne bleek in een laboratoriumproef door menselijke niercellen te kunnen worden opgenomen. Met behulp van een magnetisch veld werd het proteïne vervolgens geactiveerd. In een volgende test werd ‘Magneto’ in het genoom van een virus geplaatst, samen met een groen fluorescerend proteïne en DNA sequenties die zich enkel op specifieke types neuronen richten. Dit virus werd daarna in muizenhersenen geïnjecteerd. Door middel van een magnetisch veld werd Magneto daar geactiveerd, zodat de (hersen)cellen bepaalde zenuwimpulsen gingen produceren.

Succesvolle proeven met zebravissen en muizen

Om te bepalen of Magneto gebruikt kan worden om de neuronen in dieren te manipuleren, werd het geïnjecteerd in de larven van zebravissen, die in een aquarium aan een magnetisch veld werden blootgesteld. De larven bleken dezelfde bewegingen te gaan maken als wanneer ze ergens aan proberen te ontsnappen.

Daarna waren zich vrij bewegende muizen aan de beurt. Magneto werd in het hersengedeelte dat beloning en motivatie regelt (dopamine-neuronen) gespoten. Vervolgens werden de muizen in een ruimte gezet waarin een deel wel, en een deel niet werd blootgesteld aan een magnetisch veld. De Magneto muizen bleken veel meer tijd in het magnetische gedeelte te blijven, omdat in hun hersenen de dopamine-neuronen werden geactiveerd, zodat de muizen een gevoel van beloning kregen als ze zich in dat gebied ophielden. Dit toonde aan dat met behulp van Magneto neuronen die zich diep in de hersenen bevinden kunnen worden gecontroleerd, en daarmee ook complex gedrag is te controleren en zelfs te besturen.

Harvard neurowetenschapper Steve Ramirez is erg enthousiast over de nieuwe methode. ‘Dit systeem is een enkel, elegant virus dat overal in de hersenen kan worden geïnjecteerd.’ De dieren (en later mensen?) hoefden enkel aan een magnetisch veld te worden blootgesteld om hun gedrag te beïnvloeden. (1)

Controleren van uw gedrag in gebied met straling komt dichterbij

Nu anno 2021 mensen massaal onder het mom van ‘vaccinaties’ genetische (mRNA) instructies in hun lichaam krijgen gespoten om een eiwit (het Spike proteïne) aan te maken, is de stap naar het toevoegen van ANDERE instructies aan dit soort vaccins nog maar een hele kleine. De CMO van Moderna legde al in 2017 in een lezing uit hoe met mRNA het DNA van mensen kan worden gewijzigd, waardoor mRNA ‘vaccins’ een platform worden waarmee mensen feitelijk kunnen worden geprogrammeerd.

En dat lijkt dan ook precies te zullen worden gedaan, straks ook met proteïnen die uw gedrag zullen beïnvloeden als u zich in een gebied met bepaalde straling (zoals 5G) bevindt. De mainstream media zullen het ongetwijfeld een ‘complottheorie’ of ‘desinformatie’ noemen – totdat het een voldongen feit is. Dan heeft protesteren geen zin meer, want dat zult u door deze nieuwe technologie dan hoogstwaarschijnlijk niet eens meer kunnen of willen.

WEF topman Klaus Schwab was daarom bloedserieus toen hij vorig jaar aankondigde dat u in 2030 (maar mogelijk al veel eerder) ‘niets zult bezitten, en gelukkig zult zijn.’ U zult namelijk zijn geprogrammeerd om u – ongeacht de omstandigheden – gelukkig te voelen. Sommige mensen schijnen nu al niet te kunnen wachten om hun mens-zijn, onafhankelijke denken en zelfs hun ‘ziel’ op te geven om willoze, geprogrammeerde, gecontroleerde en digitaal bestuurde systeemslaven te worden.

 

Xander

(1) The Guardian

Zie ook o.a.:

12-05: WEF topman Schwab: Binnen 5 jaar verplichte gezondheidspas en geïmplanteerde microchip
10-05: WEF werkt aan digitaal staatsburgerschap voor iedereen; critici krijgen geen toegang meer tot internet
08-05: Prestigieuze pro-vaccinatie Salk Institute impliceert dat de Covid vaccins levensgevaarlijk zijn
05-05: Ook gevestigde wetenschappers waarschuwen nu dat spike eiwit aangemaakt door Covid vaccins zeer schadelijk is en dodelijk kan zijn
21-04: Aartsbisschop Vigano: ‘Vaccinslachtoffers worden geofferd op het altaar van Moloch’ ( ‘Paus predikt het anti-evangelie van de Nieuwe Wereld Orde)
17-04: Bekroonde wetenschapper geeft rechtbank bewijs tegen Pfizer dat Covid vaccins met hulp van Pentagon zijn ontworpen als transhumaan gentherapie wapen ( / Alle mensen moeten komende jaren worden gelinkt aan cyberspace netwerk)
16-04: Pentagon zegt aan alomvattend corona vaccin met geïmplanteerde microchip te werken
12-04: WEF kondigt slimme mondkapjes aan die u instructies geven (/ Volgt na de Smart Mask de Smart Mark, een geïnjecteerde tattoo en/of vaccin met nanochip?)
15-03: Meest gelezen Britse medische auteur geeft ongekende waarschuwing af voor Covid vaccins
30-03: 24 wereldleiders pleiten voor snelle oprichting wereldwijde WHO-vaccindictatuur
22-03: Aartsbisschop Viganò noemt Great Reset de oprichting van ‘het rijk van de Antichrist’
24-02: Peer reviewed studie in Nature: Nano deeltjes vaccins kunnen hersenschade veroorzaken
18-02: Mark Zuckerberg: ‘Vaccins veranderen menselijk DNA, lange termijn gevolgen onbekend
26-01: Britse professor Frank wil dat uitrol 5G wereldwijd wordt opgeschort wegens gezondheidsrisico’s (/ Overheden willen 5G erdoor drukken omdat burgers er 24/7/365 mee kunnen worden gevolgd en gecontroleerd)
18-01: Wetenschappers bezorgd dat Covid vaccins op termijn kanker kunnen veroorzaken
11-01: mRNA vaccins: genetische manipulatie is gevaarlijk omdat het onvruchtbaarheid kan veroorzaken
07-01: Fase 2 van lockdown totale beschaving en technocratische A.I. machtsovername nabij’ (/ Totaalprofiel van iedere burger: NIETS zal meer privé kunnen worden gehouden – Digitaal model van onze hele planeet in de maak)

2020:
18-12: Hooggeplaatste kardinaal Vaticaan: ‘We worden slaven van een goddeloze en moorddadige agenda’
28-11: Visie World Economic Forum voor de wereld na Covid: Een afschuwelijke toekomst
19-11: Klaus Schwab (WEF) wil wereldwijd verplichte hersenscans en implanteerbare microchips (/ Vaccinpaspoort en hersenscan als je grens over wilt – Implanteerbare microchips koppelen mens aan A.I. – Gedachten lezen wordt business model)
26-10: Regering voert agenda Klaus Schwab (WEF) uit: ‘Over 10 jaar bezit u niets meer’
03-09: ‘Implanteerbare 5G nanotech biosensor al vanaf 2021 in Covid-19 vaccins’ (/ Transhumane mens wordt geïntegreerd met wereldwijd digitaal controlesysteem)
10-08: Flashback naar 2009: ‘Wordt het Teken van het Beest ingevoerd via vaccinaties?’
08-08: Agenda 21 samengevat: ‘De opmars naar een nieuwe wereldorde’
06-08: Elon Musks hersenchip die mens aan computers koppelt en emoties controleert bijna klaar (Chip moet mensen al over 5 tot 10 jaar laten samensmelten met A.I. (kunstmatige intelligenties))
29-07: Gezaghebbende New England Journal of Medicine: Ontsla iedereen die vaccin weigert (/ Mensen die ervoor kiezen om hun eigen lichaam te integreren in het Beest-systeem, worden daarmee zelf een stukje ‘Beest’, en kunnen daarom niet anders dan hetzelfde lot ondergaan.)
28-07: West Afrika wordt testgebied voor Bill Gates’ ID-vaccinatie-betalingssysteem
22-07: Team wetenschappers toont aan dat 5G mens in antenne verandert 
13-05: Bill Gates’ geïnjecteerde tattoo brengt enzym genaamd ‘Luciferase’ in menselijk lichaam
09-05: Brandbrief uit Rome: Kardinalen en bisschoppen waarschuwen voor communisme, verplichte vaccinaties en een wereldregering
03-05: Griekse grondtekst over Teken van het Beest 666 wijst duidelijk op injectienaald
18-04: Microsoft patent aanvraag 2020-060606 koppelt menselijk lichaam aan betalingssysteem
09-04: Westerse elite maakt verplichte vaccinatie voorwaarde voor terugkeer normaal leven’
05-04: Bill Gates bevestigt komst van wereldwijd vaccinatiepaspoort
30-01: Hoe de globalisten de corona pandemie kunnen gebruiken voor oprichting wereldregering

2019:
21-12: ‘Global Mega Trends’ consulting rapport voorziet transhumane mensheid in 2030
12-11: 5G toch een wapen? Patent aangemeld voor gedachtecontrole via microgolven
26-09: Gedachtencontrole technologie wordt heimelijk uitgetest op bevolking’
31-05: Techno-tirannie: De ijzeren vuist van de totale digitale controlestaat komt eraan (/ ‘Dit is geen vrijheid, dit is geen vooruitgang, maar een enkele reis naar levenslange opsluiting in een elektronisch concentratiekamp’)

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *