Canadese overheid lokt kinderen met gratis ijs naar coronapriklocatie: ‘Walgelijk’


De autoriteiten in Ontario lokten kinderen met ijsjes naar een coronapriklocatie, om zich daar zonder toestemming van hun ouders te laten inenten. Afgelopen zondag werden Pfizer-vaccins toegediend aan kinderen op het Nathan Phillips Square in Toronto.

Kinderarts Saba Merchant beweerde dat kinderen van 12 tot 15 jaar geen toestemming van hun ouders nodig hebben om de coronaprik te halen. “Als het kind geen verstandelijke beperking heeft, is het prima in staat om die beslissing te nemen.”

Het is opmerkelijk dat de overheid kinderen wil vaccineren, aangezien het risico op corona voor hen extreem laag is. Onlangs is het mRNA-vaccin van Pfizer in de Verenigde Staten goedgekeurd voor kinderen van 12 tot 15 jaar.

Naomi Wolf, voormalig adviseur van de Clinton-campagne, reageert: “Walgelijk.”

België en Nederland

Ook in België gaat het vaccineren in één ruk door met kinderen. “Toestemming van de ouders is niet nodig,” zei professor Jan De Maeseneer, lid van de Taskforce Vaccinatie. In eerste instantie wil men 16- en 17-jarigen vaccineren, maar ook de groep van 12 tot 15 jaar ‘komt in de toekomst mogelijk in beeld’ voor een prik.

En ook in Nederland ontkomen kinderen niet aan de coronaprik. Zorgminister Hugo de Jonge zei onlangs: “Het is onze inzet om er daarbij op voorhand van uit te gaan dat we voor de hele bevolking weer twee prikken zullen moeten zetten, dus een volledige vaccinatie zullen moeten doen. Wij gaan ervan uit dat dat vanaf 12 jaar zal zijn, om de rekensommen zo groot mogelijk te maken; vanaf 12 jaar volledig vaccineren, jaarlijks.”

[Infowars]

4
4
stemmen

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

Volgen

waarom?

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *