Covid-vaccin veroorzaakt acute hartontsteking bij tieners en jong volwassenen – CommonSenseTV


Ze komen voor onze kinderen

Ze komen voor uw kinderen en het gaat fout. Mensen die hier niet (vaak) komen, ons wellicht verachten en zichzelf en hun familie (gaan) laten vaccineren en dit toevallig lezen:

Is het normaal Russisch Roulette te spelen met de levens van u en uw kinderen? Is dat verantwoordelijk als ouders zijnde?

Denk logisch na en besef dat al deze informatie van de overheden zelf komt. We proberen u recht uit ons hart al anderhalf jaar lang te waarschuwen over wat hier daadwerkelijk speelt aan de hand van officiële informatie en feiten. Niks complottheorieën. De vaccinatieplicht is echt en we werden uitgelachen toen we waarschuwden.

We geven om onze landgenoten. Om onze medemens. We doen dit niet voor ons plezier. Wij willen vrij zijn, net als u. Een rustig leven.

Wij zijn niet op deze planeet gezet om met een mondkap op te lopen en afstand van elkaar te houden. Afwachtend totdat we doodgaan. Wij zijn mensen en die korte tijd die we hier hebben gaan we toch niet invullen met pure en aantoonbare irrationele angst?

Laat u niet vaccineren. En uw kinderen al helemaal niet. Als er zoveel wetenschappers, experts en mensen die het wereldnieuws op de voet proberen te volgen het van de daken schreeuwen. Als een militair doorgedraaid is van de frustratie omdat hij het doorziet. Dan is er iets aan de hand. En buiten de rest van deze hysterie om gaat het hier over een beslissing over uw eigen lichaam en dat van uw kinderen die u maar één keer kunt maken en Het is iets onomkeerbaars en u bent, vooral als u kinderen heeft, op zijn minst verplicht tegenover uzelf u in ieder geval goed te laten informeren en logisch na te denken wanneer het over zoiets ingrijpends gaat.

Vaccineren? Waarom zou u? Waarom?

U is angst aangepraat terwijl alle informatie na ruim een jaar “corona” bekend is. Zo klaar als een klontje. Verzwegen door de mensen naar wie u luistert.  Het wordt aantoonbaar collectief verzwegen. Covid19? Gaat u rustig slapen. Er niets aan de hand is. Er is niemand meer dood gegaan en al helemaal geen jonge mensen dan andere jaren. Het is zelfs nog een mild jaar geweest als we spreken over hoeveel mensen er aan een virus zijn overleden. 2018 kostte ruim 10.000 mensen het het leven. De waarheid is nooit te weerleggen.

En al neemt u het niet aan, niets kan de tirannie van vandaag de dag goedpraten.

En er is zeker iets aan de hand met deze vaccins en de dwang die men u oplegt om u te laten injecteren.

Vraag uzelf af waarom men u wil dwingen iets in uw lichaam te spuiten wat nooit meer weggaat voor een ziekte waaraan alleen ouderen overlijden, vaak met ernstige andere aandoeningen op de achtergrond zoals hartziektes, kanker of longproblemen.

Kom los van de mainstream media, laat uw verstand spreken en wees bewust van wat er gaande is in de wereld. De vaccindoden zijn echt. De bijwerkingen, waar u nooit over geïnformeerd bent door uw arts of door uw overheid en die media verzwijgen, zijn echt en dit goedje gaat nooit meer uit uw lichaam. Denk eens na wat dit op langere termijn kan betekenen. De censuur op ieder kritisch tegengeluid is echt al is de kritiek terecht. Mensen gaan dood. Mensen worden gedwongen. De plannen die ze met ons hebben, waar wij hier zo veel over schrijven zijn ook echt.

Neem in ieder geval eens de moeite om uit te zoeken wat een mRNA vaccin is, wat er mee gedaan kan worden en wat ze tot nu toe al hebben aangericht. De waarheid zal u nooit op een presenteerblaadje worden gebracht op televisie.

Als het nu al mis gaat, als we nu al weten dat dit vaccin meer doden en gewonden heeft veroorzaakt dan alle andere vaccins bij elkaar, dan moet eens het moment komen bij iedereen dat er een bel gaat rinkelen. En we zijn pas een paar maanden bezig.

Dit is echt. Zie de video onderaan dit artikel of zoek het op. Zet dat naast het minuscule risico dat u loopt om te overlijden aan corona of de griep en trek uw conclusie wat slim is om te doen.

Ook dit artikel is gebaseerd op informatie va de Amerikaanse overheid zelf. (bron)

Word wakker! U staat op het punt een beslissing te nemen waar u spijt van zult krijgen.

Vaccin veroorzaakt acute hartontsteking bij tieners en jong volwassenen

De nadelige bijwerkingen van de covidvaccins stapelen zich op. Nu blijkt dat het mRNA vaccin myocarditis (Myocarditis is een ontsteking van de hartspier) veroorzaakt.

Het Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC) zegt onderzoek te doen naar meldingen van myocarditis. (bron)

CDC doet het af als “relatief weinig meldingen” en “milde gevallen” maar men weet al precies wanneer dit optreedt. Zo´n 4 dagen na de tweede shot. Dan hebben ze een redelijke sample om dit naar buiten te brengen.

We kunnen op onze vingers natellen dat het CDC zoveel mogelijk gevallen onder het tapijt gaat schuiven met wat hulp van de media en andere belanghebbenden in deze miljarden-business.  Ze stellen hun eigen onderzoekscommissie in om te onderzoeken wat hier gebeurt. (bron)

Het bureau zei dat vaccins die de mRNA-technologie gebruiken – van de farmaceutische bedrijven Pfizer en Moderna – het probleem lijken te veroorzaken.

Vaccins die mRNA gebruiken, die relatief ongebruikelijk zijn, gebruiken messenger-ribonucleïnezuur (RNA) om een ​​eiwit te creëren dat een immuunrespons opwekt, is het officiële verhaal.

Wel ja, probeer maar uit op mensen en we zien wel, he? Dat is exact wat hier gebeurt. We zijn proefkonijnen. Ze steken het niet eens onder stoelen of banken.

De meldingen van myocarditis zijn voornamelijk bij tieners en jongvolwassenen gedaan en zouden vaker voorkomen bij mannen. De symptomen verschijnen  na de tweede dosis, ongeveer vier dagen na vaccinatie,  zei de, door de CDC zelf samengestelde Adviescommissie voor immunisatie van de CDC in een verklaring van 17 mei.

“De meeste gevallen lijken mild te zijn, en de follow-up van gevallen is aan de gang”, zei het bureau in de verklaring, eraan toevoegend dat de “leden van het adviesbureau vonden dat informatie over meldingen van myocarditis aan zorgverleners moet worden doorgegeven”.

Er werd niet vermeld hoeveel personen er getroffen waren en er werd verder onderzoek aanbevolen maar het is vrij logisch dat het aantal groot genoeg is omdat men stellig en met precisie verklaart dat dit optreedt 4 weken na de 2e dosis.

“Verdere informatie moet worden verzameld door middel van medische dossiers over mogelijke gevallen van myocarditis die bij VAERS zijn gemeld”, aldus de CDC, verwijzend naar het Vaccine Adverse Event Reporting System, ofwel VAERS.

VAERS houdt de vaccindoden en gewonden bij. Maar VAERS is in het verleden al zo vaak beschuldigd van het achterhouden van informatie. De video onderaan dit artikel is inmiddels een maand oud maar een goed om te bekijken. Doe daarna wat research en je ziet (nadat je door een muur van Google-censuur heen moet) exact klopt.

 “Informatie over deze mogelijke bijwerking moet aan clinici worden verstrekt om vroege herkenning en gepaste behandeling van personen die myocarditis symptomen ontwikkelen na vaccinatie te verbeteren.”, aldus het CDC.

Een niet kloppende manipulerende zin van deze overheidsinstantie.

We spreken niet over “mogelijke bijwerkingen”. We spreken over echte bijwerkingen. Feiten die met man en macht door overheden en de media worden verzwegen of gedownplayed.

En daar zit je dan met je goede vertrouwen in de overheid en de farma-industrie met een hartontsteking, een gezichtsverlamming, één van de andere tientallen bijwerkingen die vaak chronisch zijn of u overlijdt een aantal uren of dagen na de injectie.

Pfizer en Moderna is om commentaar gevraagd door meerdere media maar voorlopig gaan ze niet in op deze nieuwe feiten. (bron)

Korte video: Een uitgenodigde expert uit de farmaceutische industrie met 25 jaar ervaring op het gebied van onderzoek en ontwikkeling van vaccins tegen Dr. Fauci over dwangvaccinaties bij kinderen. Dit is de frustratie van mensen die weten wat er speelt maar hun medemens niet wakker krijgen

video