Pakistaanse politici roepen op tot kernaanval op Israël en vernietiging Europa door moslims – Xandernieuws


Pakistaanse Shaheen-III
raket.(Afbeelding: (5)).

—————————————————————————————————————————————–

Turkse dictator Erdogan wil met internationale ‘vredesmacht’  Jeruzalem ‘bevrijden’

—————————————————————————————————————————————–

We schreven gisteren dat de immer naïeve Europeanen nooit enig benul noch interesse hebben gehad wat voor ideologie ze precies in huis hebben gehaald, en daar nu op almaar hardere wijze mee worden geconfronteerd. Zo heeft de minister van Buitenlandse Zaken gedreigd dat als Europa niet achter ‘Palestina’ gaat staan, de 65 miljoen moslims die hier wonen ons zullen vernietigen. Een Pakistaanse parlementariër riep bovendien letterlijk op om Israël met de kernwapens die zijn land bezit aan te vallen.

‘Hebben wij een atoombom gemaakt om in een museum ten toon te stellen?’ vroeg het Pakistaanse parlementslid Maulana Chitrali zijn collega’s. ‘We hebben geen raketten, atoombommen of een enorm leger nodig als die niet kunnen worden gebruikt om Palestina en Kashmir te bevrijden.’ (1)

Kashmir is de regio waar Pakistan en India al diverse oorlogen over voerden. Regelmatig nemen hun legers in het grensgebied elkaar kort onder vuur. Een Pakistaanse kernaanval om Kashmir te bevrijden zal zonder twijfel gevolgd worden door Indiase kernwapens op Pakistaanse doelen.

Israël zal preventief ingrijpen

Hetzelfde geldt voor Israël, dat zeker 80 kernbommen heeft, maar genoeg nucleair materiaal heeft gemaakt voor (minimaal) 220 nucleaire wapens. Israël zal vanwege zijn kleine omvang bij een existentiële bedreiging met massavernietigingswapens hoogstwaarschijnlijk preventief ingrijpen, omdat er slechts enkele kernbommen voor nodig zijn om de Joodse staat geheel te vernietigen.

De Israëlische regering zette begin april ruim $ 900 miljoen apart voor een militaire aanval op de Iraanse nucleaire installaties. Daar wordt al jaren mee gedreigd, en lijkt nu daadwerkelijk erg dichtbij te komen nu Iran inmiddels uranium tot 63% heeft verrijkt, en ondanks tal van sabotagepogingen steeds dichterbij een eigen kernbom komt.

Ook Iran en Turkije werken aan eigen kernwapens

Pakistan is vooralsnog het enige islamitische land met kernwapens, maar daar zal vermoedelijk op korte termijn verandering in komen zodra Iran voldoende uranium heeft verrijkt. Ook Turkije werkt volgens de Duitse inlichtingendiensten al vele jaren in het geheim aan eigen kernwapens, mogelijk in samenwerking met Iran.

Minister BuZa: 65 miljoen moslims in Europa zullen hen vernietigen

De Pakistaanse dreigementen richten zich ook steeds vaker tegen Europa. De minister van Buitenlandse Zaken Shah Mahmood Qureshi wees in een toespraak in het parlement op het feit dat er 65 miljoen moslims in Europa leven, en dat ‘als Europa Palestina niet steunt, de moslims (andere vertaling: deze moslim) Europa zullen vernietigen.’ (2)

De Turkse dictator Erdogan, wiens grootste doel het herstel van het Ottomaanse wereldrijk vanaf 2023 is, hitst de moslims al jaren op tegen Israël en Europa. Eind 2020 hield hij zijn eigen AK Partij voor dat de Europese leiders ‘de kruistochten willen herlanceren’. In 2014 beschuldigde hij het Westen er al eens van ‘onze kinderen willen te zien sterven. Ze lijken vrienden, maar ze willen ons dood. Hoe lang pikken wij dat nog?’

Naar aanleiding van de recente confrontatie tussen Hamas en Israël riep hij op om met een internationale vredesmacht naar Jeruzalem te gaan (4), de stad waarvan hij al jaren zegt dat deze ‘Turks geboorterecht’ is, en daarom op een dag met militaire macht zal worden ‘bevrijd’.

‘Wij gaan winnen, want wij houden van de dood’

Op basis van de islamitische religie beschouwen niet alleen Palestijnen, maar ook veel andere moslims de gewelddadige jihad tegen de ‘ongelovigen’, maar vooral tegen ‘de Jood’, als de grootst mogelijk eer die je Allah kunt bewijzen (en andersom), waardoor je voor zowel jezelf als je familieleden automatisch een ticket naar de moslimhemel koopt.

‘Wij gaan winnen, omdat zij van het leven houden en wij van de dood,’ vatte Hezbollah terreurleider Hassan Nasrallah in een interview in 2004 deze religieuze ideologie in een handjevol woorden perfect samen. Dat had hij overigens niet zelf bedacht, maar was een herhaling van een uitspraak uit de 7e eeuw, toen de islam is ontstaan. (3)

Europa haalt schouders op, bereidt ‘Great Reset’ voor – komt oorlog wellicht goed uit?

Een minister van een regering van een ander land die een bedreiging met vernietiging naar onze bevolking uit, zou groot nieuws in het Westen moeten zijn. Nationale en EU-politici zouden dit zeer hoog op moeten nemen, maar ook dit schijnt hen niets te interesseren.

Dat zou wel eens kunnen komen omdat vooral sinds vorig jaar is gebleken dat de vrijheid en toekomst van hun eigen kiezers zonder enige scrupules worden opgeofferd op het altaar van de globalistische ‘Great Reset’ klimaat-vaccin agenda, en een oorlog – hetzij WO-3 tegen Rusland (en wellicht ook China), hetzij een Europese burgeroorlog met de alhier wonende migranten, of misschien wel beide – hen erg goed zou uitkomen om hun gewenste totalitaire Europese superstaat-dictatuur erdoor te drukken.

Zo’n grote crisis zou meteen verhullen dat het Europese financiële- en bankensysteem al enige jaren technisch failliet is en op de rand van instorten staat. De echte ‘Great Reset’ die in de Europese hoofdsteden wordt voorbereid zou er daarom wel eens zeer gewelddadig aan toe kunnen gaan, of in ieder geval wijd verspreide chaos en paniek kunnen veroorzaken.

Xander

(1) Hal Turner
(2) Pakistan Tehreek-e-Insaf / YouTube
(3) Brabosh
(4) Israël365News
(5) Afbeelding: WikiMedia Commons, auteur Inter-Services Public Relations (ISPR) , bron https://www.dawn.com/news/1225688 , Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 International license.

Zie ook o.a.:

14-05: ‘Turkije en Hezbollah dreigen Israël met oorlog bij invasie van Gazastrook’
22-04: (/ Iraanse krant riep op tot aanval op Israëlische kerncentrale)
09-04: Deagel verandert in bijgestelde prognose niets aan instorting Westerse beschaving in 2025
05-04: …; Chinese troepen naar Iran, dat raket presenteert die Berlijn kan raken
29-03: NAVO secretaris-generaal Stoltenberg wil agressievere opstelling tegen Rusland en China
28-03: ‘Westen stuurt aan spoedige oorlog om Oekraïne omdat Rusland de Great Reset weigert’
24-03: NAVO commandant generaal Breedlove: Westen moet Oekraïne militair te hulp schieten
04-02: Israël reserveert ruim $ 900 miljoen voor militaire aanval op Iraanse kerninstallaties
27-01: ‘Israël dreigt Iran aan te vallen als Biden terugkeert naar nucleaire deal’
20-01: Staatsgreep voltooid: Biden president, zal VS binnen 2 jaar volledig op zijn kop zetten (/ Pad naar oorlog tegen Rusland zal worden hervat)

2020:
02-11: Erdogan hitst moslims op tegen Europa: ‘Zij willen nieuwe kruistochten’
17-10: (/ Zijn de Chinezen bang voor het duo Harris-Clinton in het Witte Huis, dat vrijwel zeker oorlog met Rusland en China gaat veroorzaken?)
02-10: Turkse dictator Erdogan: ‘Jeruzalem is onze stad’
27-08: Erdogan dreigt Griekenland openlijk met oorlog
23-08: Erdogan verstevigt banden met Hamas, geeft terroristen en moordenaars Turkse paspoorten (/ Turkse dictator zweert opnieuw Jeruzalem te zullen ‘bevrijden’)
08-08: Rusland waarschuwt VS: ‘Iedere op ons afgeschoten raket wordt beantwoord met kernwapens’
15-07: Hagia Sophia veranderd in moskee: Zo worden de Turken klaargestoomd voor oorlog
12-03: ‘Verenigde Staten hebben kernwapens uit Turkije gehaald en naar Polen gebracht’
01-03: Opperbevelhebber NAVO pleitte afgelopen week openlijk voor kernaanval op Rusland

2019:
22-12: Deense imam Akkari waarschuwt dat moslims uit zijn op conflict en Europa willen overheersen (/ ‘Islamisten gebruiken linkse partijen om grip op de samenleving te krijgen’)
16-10: Turkse minister Defensie twittert kaartje met geplande verovering Syrië, Irak, Armenië, Griekenland, Cyprus en Bulgarije
05-09: Erdogan zegt kernwapens te willen, maar werkt daar in het geheim al jaren aan (? Nucleair bewapend Turkije zal op Ottomaanse veroveringstocht door het Midden Oosten, Centraal Azië en Noord Afrika gaan, en ook Europa inlijven)

2018:
19-12: Islamitische Unie Congres; Erdogan in 2023 leider van wereldwijd Kalifaat
13-08: Turkse journalist: Erdogan begint steeds meer op Hitler te lijken
09-07: Turkije enkel op papier nog NAVO lid, stuurt aan op militair conflict met Europa’
14-03: Erdogans krant publiceert Turks plan voor massale moslim aanval op Israël

19-02: Turkije dreigt met invasie Griekse eilanden (/ Herstel Turks-Ottomaanse Rijk door militaire veroveringen steeds dichterbij – Jaren ’30 op herhaling: Europa doet opnieuw niets substantieels tegen almaar agressiever wordende dictator)

(Archief oud-xandernieuws.punt.nl):
2014:
29-11: Erdogan hitst moslims op tegen het Westen: ‘Zij willen ons dood’
21-11: Erdogan kondigt oprichting door Turkije geleid islamitisch wereldrijk aan

2013:
30-06: Hoog lid Erdogans AKP dreigt Berlijn met 3,5 miljoen Turken in Duitsland
23-03: Turkse minister BuZa: Wij zullen weer heersen van Sarajevo tot Damascus
12-03: Duitse geheime dienst: Turkije werkt al jaren aan kernwapens
01-03: Turkse premier Erdogan: Israël en kritiek op islam zijn misdaden tegen mensheid
2012:
18-04: Turkse regering gaat miljoenen Turken in Europa mobiliseren
2011:
12-07: Turkije wil leger verdubbelen naar 1 miljoen man (/ Erdogan impliceert nieuw Ottomaans Rijk inclusief Sarajevo en Jeruzalem)
09-06: Turkse opperrechter: Erdogan is tiran en wil sultan van het Midden Oosten worden
2010:
09-12: WikiLeaks (8): Turkije wil Europa islamiseren via lidmaatschap EU (/’Wraak op Europa vanwege nederlaag bij Wenen’ – Erdogan woeden vanwege onthulling 8 geheime bankrekeningen in Zwitserland)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *