Koninklijk familielid prinses Michael van Kent vecht tegen bloedstolsels na COVID-prik


Volgens een rapport heeft een lid van de koninklijke familie te maken met bloedstolsels na ontvangst van twee doses van het COVID-19-vaccin.

Prinses Michael van Kent, 76, die getrouwd is met de neef van vaderskant van koningin Elizabeth, kreeg eerder dit jaar twee doses van de Oxford / AstraZeneca-prik – en is nu volgens The Sun al een maand ziek.

“De prinses is ziek geweest en heeft medische hulp ingeroepen. Het was een verontrustende tijd voor de mensen om haar heen. Het was moeilijk voor haar naasten om haar te zien lijden. Ze heeft het echt meegemaakt”, vertelde een bron aan de outlet.

Het AstraZeneca-vaccin geeft al weken aanleiding tot bezorgdheid over bloedstolsels.

Prinses Michael werd in november besmet met COVID-19.

Nieuws over de gezondheid van de prinses kwam slechts een week nadat haar man, prins Michael, ervan werd beschuldigd zijn koninklijke status te gebruiken om toegang te verkopen tot de Russische president Vladimir Poetin. De prins ontkende de aantijging.

Bronnen: Page Six

Indien u dit artikel nuttig, leerzaam of leuk vond, overweeg dan ons te steunen met een kleine donatie

ReageerLees ReactiesVolg OnsSteun ons

Altijd het laatste onafhankelijke nieuws lezen?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *