‘Aantal sterfgevallen ging na aftrap coronavaccinatie door het dak’


De Britse begrafenisondernemer John O’Looney heeft aan architect en filmproducent Robin Monotti laten weten hoe hij deze ‘neppandemie’ heeft ervaren. “De sterfte lag op normaal niveau en was zelfs iets lager dan 2019,” schreef hij in een bericht op Telegram.

O’Looney zei dat veel van zijn collega’s rond kerst hun koelkasten uitdeden omdat ‘niemand stierf’. “We begonnen hier op 6 januari te vaccineren, waarna het aantal sterfgevallen vrijwel meteen door het dak ging. Ik heb in 15 jaar als begrafenisondernemer nog nooit zo’n hoge sterfte meegemaakt.”

Hij plaatste dit bericht op YouTube onder een video over corona. Het werd ruim 300 keer geliket waarna zijn YouTube-account zonder waarschuwing werd verwijderd omdat het in strijd zou zijn met het beleid.

begrafenis

Beeld: Screenshot Telegram

Nevenschade lockdown genegeerd

Aan het begin van de ‘coronapandemie’ haalde O’Looney, woonachtig in Milton Keynes, de media toen hij waarschuwde dat lichamen mogelijk in ziekenhuizen zouden blijven liggen omdat nabestaanden een begrafenis of crematie niet konden betalen als gevolg van de lockdown.

Hij zei tegen de BBC dat alle aandacht uitging naar het vergroten van de koelcapaciteit in mortuaria terwijl er geen rekening werd gehouden met mensen die vanwege financiële problemen geen uitvaart konden regelen.

Eric Clapton

Een bericht dat Eric Clapton naar Monotti stuurde, zorgt al enige dagen voor deining. Uit het bericht blijkt dat de zanger en gitarist na zijn coronaprik last kreeg van heftige bijwerkingen.

“De gevolgen waren rampzalig. Mijn handen en voeten waren ijskoud, gevoelloos of gloeiden en ik kon ze twee weken nauwelijks gebruiken. Ik was bang dat ik nooit meer zou spelen. Ik lijd aan perifere neuropathie en had nooit in de buurt van de naald moeten komen. Maar volgens de propaganda was het vaccin veilig voor iedereen,” klaagde Clapton. Het bericht werd uiteindelijk ook opgepikt door de mainstream media.

4.8
51
stemmen

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

Volgen

waarom?

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *