Nobelprijswinnaar geneeskunde noemt massa vaccinatie tegen Covid ‘onacceptabele historische fout’ – Xandernieuws


—————————————————————————————————————————————–

Tot vorig jaar was vaccineren tijdens pandemie in de wetenschap nog ‘ondenkbaar’ – Onderzoek gestart naar stijgende aantal besmettingen en doden onder gevaccineerden

—————————————————————————————————————————————–

Luc Montagnier, de Franse viroloog die in 2008 de Nobelprijs ontving voor het ontdekken van HIV, noemt de wereldwijde massa vaccinaties tegen Covid-19 een ‘ondenkbare’, ‘onacceptabele’ en ‘historische fout’. Het zijn juist de vaccinaties die ‘varianten’ creëren, en ertoe leiden dat mensen sterven aan de ziekte.

‘Dit is een enorme fout, nietwaar? Zowel een wetenschappelijke als een medische fout. Het is een onacceptabele fout,’ zei Montagnier in een vertaald interview dat afgelopen dinsdag werd gepubliceerd door de RAIR Foundation USA. ‘De geschiedenisboeken zullen dit aantonen, want het is de vaccinatie die de varianten creëert.’

Veel epidemiologen weten dit, maar houden hun mond, ook over bekende problemen zoals ‘antibody-dependent enhancement’: ‘Het zijn de antilichamen die door het virus worden geproduceerd die ervoor zorgen dat de infectie erger kan worden,’ zei Montagnier in een interview met Pierre Barnérias van Hold-Up Media eerder deze maand.

Hoewel varianten (mutaties) ook in de natuur optreden (maar dan echter vrijwel uitsluitend steeds minder dodelijk en dus minder gevaarlijk worden), zijn het nu de Covid vaccinaties de belangrijkste aandrijvers van dit proces. ‘Wat doet het virus? Sterft het, of vindt het een andere oplossing? Het is duidelijk dat de nieuwe varianten dankzij de tussenkomst van geselecteerde antilichamen worden gecreëerd.’

Tot vorig jaar was vaccineren tijdens pandemie in de wetenschap nog ‘ondenkbaar’

Vaccineren tijdens een pandemie was tot vorig jaar in de wetenschap nog ‘ondenkbaar’, omdat vaststaat dat dit het aantal zieken en doden juist verhoogt. ‘De nieuwe varianten zijn het product en resultaat van de vaccinaties. Dat zie je in ieder land, het is overal hetzelfde. In ieder land volgen er doden na de vaccinaties.’

In een video werd op basis van data van het Institute for Health Metrics and Evaluation van de Universiteit van Washington getoond hoe het aantal doden in alle landen waar begonnen is met vaccinaties, sterk stijgt. Montagnier wees op officiële data van de WHO waaruit blijkt dat sinds de vaccins vanaf januari werden toegediend, niet alleen het aantal doden, maar ook het aantal nieuwe besmettingen en zieken explosief is gestegen, ‘vooral onder jonge mensen’.

Onderzoek naar besmettingen en doden na vaccinaties

De Nobelprijswinnaar wijst onder meer op het ontstaan van trombose (bloedproppen), de reden waarom diverse landen zijn gestopt met het AstraZeneca vaccin. Tevens verricht hij op dit moment onderzoek naar degenen die besmet worden met het coronavirus nadat ze zijn gevaccineerd. Volgens de CDC zou dit tot april al zeker 5800 Amerikanen zijn overkomen; 396 van hen belandden in het ziekenhuis, en 74 stierven.

‘Ik zal u aantonen dat ze varianten creëren die resistent zijn tegen het vaccin.’ In april 2020 haalde Montagnier de krantenkoppen met zijn overtuiging dat het SARS-CoV-2 virus in een laboratorium moet zijn ontwikkeld. ‘De aanwezigheid van HIV elementen en kiemen van malaria in het genoom van het coronavirus is zeer verdacht. Deze kenmerken van het virus kunnen niet op natuurlijke wijze zijn ontstaan.’ In juli 2020 publiceerde hij vervolgens een paper die zijn theorie ondersteunde.

Een massaal slow-motion euthanasie programma?

Het lijkt steeds meer gerechtvaardigd te stellen dat de Covid-19 vaccinaties eerder een soort slow-motion euthanasie programma zijn, die op de korte tot middellange termijn zou kunnen uitmonden in regelrechte genocide op een ongekende schaal. Mensen die net gevaccineerd zijn en zeggen ‘nergens last van te hebben’, vergeten dat het weken, maanden en soms zelfs jaren kan duren voordat (ernstige) vaccinatieschade optreedt.

Omdat het virus volgens sommigen nog nergens ter wereld is geïsoleerd, zou ook het ‘nieuwe coronavirus’ zelf één grote hoax kunnen zijn, die enkel bedoeld is om mensen met deze experimentele gen-therapie te injecteren. Zo wordt de basis gelegd voor een transhumaan RNA-DNA programmerend platform waarmee iedereen die deze vaccins heeft gekregen voorgoed kan worden veranderd en gecontroleerd – of uitgeschakeld.

 

Xander

(1) LifeSiteNews

Zie ook o.a.:

19-05: Update officiële EU-statistieken: 11.519 vaccinatiedoden en 307.130 niet hersteld
18-05: Werkgevers aansprakelijk voor gezondheidsschade als ze vaccinaties verplicht stellen
17-05: Steeds meer artsen in VS weigeren mensen die ziek worden door Covid vaccins te behandelen
08-05: Prestigieuze pro-vaccinatie Salk Institute impliceert dat Covid vaccins levensgevaarlijk zijn
05-05: Ook gevestigde wetenschappers waarschuwen nu dat spike eiwit aangemaakt door Covid vaccins zeer schadelijk is en dodelijk kan zijn
01-05: Is het wel Covid-19? Dodengolf India kort na start vaccinaties
29-04: Steeds meer berichten van ongevaccineerden die ziek worden na contact met gevaccineerden
28-04: Officiële EU-cijfers 17 april: 7766 vaccinatiedoden en ruim 330.000 gewonden
06-04: Terwijl mensen blijven sterven verandert AstraZeneca naam vaccin in Vaxzevria
03-04: Oud-vicepresident Pfizer bevestigt dat coronavaccins massale depopulatie kunnen veroorzaken
29-03: Covid vaccins richten volgens officiële EU statistieken slachting aan in Europa
15-03: Meest gelezen Britse medische auteur geeft ongekende waarschuwing af voor Covid vaccins
13-03: Toeval? Zogenaamd gevaarlijke corona mutaties komen uit 3 landen waar vaccin AstraZeneca is getest
12-03: Groep topwetenschappers dringt bij EU en EMA aan op intrekken toestemming Covid vaccins
07-03: ‘Zij die sterven groeten u’; Hoogleraar Capel vergelijkt werking Covid vaccins met een plofkraak
05-03: ‘Deze vaccins zijn het beste wat ons kon overkomen’ – een bloemlezing
03-03: Artsen VS constateren dat vrouwen borstkanker symptomen ontwikkelen na vaccinaties
02-03: Frans universitair onderzoek constateert ‘tientallen tot honderden keren hogere sterfte door Pifzer vaccin’
01-03: Nederlandse staat acht zich niet verantwoordelijk voor schade door vaccinaties en schuift schuld af op zorgverleners
24-02: Peer reviewed studie in Nature: Nano deeltjes vaccins kunnen hersenschade veroorzaken
13-02: Oud-directeur spoedhulp afdeling VS verwacht over 4 tot 14 maanden ernstige gevolgen vaccinaties
05-02: (/ Research wijst op het risico dat juist vaccins levensgevaarlijke mutaties corona virus kunnen veroorzaken)
03-02: Professor Pierre Capel: ‘Vaccinatie 3.0 is Vaccinatie 3 keer NIKS’
25-01: Helsinki Comité voor Mensenrechten suggereert dat Pfizer vaccin ontwettig medisch experiment is’
22-01: Staat de V van Vaccin voor Victorie of Verdoemenis?’
18-01: Wetenschappers bezorgd dat Covid vaccins op termijn kanker kunnen veroorzaken
11-01: mRNA vaccins: genetische manipulatie is gevaarlijk omdat het onvruchtbaarheid kan veroorzaken
09-01: Professor Schetters noemt Nederlandse vaccinatiebeleid ‘hoogst onverantwoordelijk’

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *