Prinses Michael van Kent (76) ziek door bloedproppen na coronavaccinatie: ‘Verontrustend’


Prinses Michael van Kent is al een maand ziek. Na haar twee doses van het AstraZeneca-vaccin kreeg ze bloedproppen, schrijft The Sun, die zich baseert op een ingewijde. De prinses voelt zich niet lekker en heeft medische hulp ingeschakeld. Voor de mensen om haar heen is het een verontrustende tijd. Het is voor naasten zwaar om haar te zien lijden, zei de ingewijde.

De prinses (76) is getrouwd met prins Michael van Kent, een neef van koningin Elizabeth. Eind vorig jaar raakte ze besmet met het coronavirus. Zij en haar man verbleven daarna in zelfisolatie in Kensington Palace. De prinses voelde zich ‘extreem moe’ en had hoge koorts. Haar woordvoerder zei dat de huishoudster van de prinses ziek was geworden. Eerder testten prins William en prins Charles positief op corona.

Alternatieve coronaprik

Sinds afgelopen maand krijgen mensen onder de 30 jaar in Groot-Brittannië een alternatieve coronaprik aangeboden voor het AstraZeneca-vaccin. De autoriteiten reageerden daarmee op het toenemende bewijs dat er een verband is tussen het vaccin en bloedstolsels.

Afgelopen week kwam prins Michael nog onder vuur te liggen. Volgens de media zou hij zich bereid hebben getoond om zijn koninklijke status tegen een royale vergoeding in te zetten om een buitenlands bedrijf via zijn vermeende connecties bij de Russische president Poetin te promoten. De prins ontkende de aantijgingen. Eerder werd de naam van prins Andrew in verband gebracht met pedofiel Jeffrey Epstein.

[Sputnik]

4.5
16
stemmen

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

Volgen

waarom?

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *