de weg richting de androgyne androïde mens – Martin Vrijland


Veel alternatieve en zelf mainstream media bespreken inmiddels het onderwerp transhumanisme. Ook Klaus Schwab van het World Economic Forum (WEF) is gewoon open over dit toekomstbeeld waarbij de mens moet samensmelten met AI (lees verder onder het filmpje):

Als je alle toespraken van Klaus Schwab van de afgelopen jaren op YouTube terugkijkt, kun je niet anders dan concluderen dat hij wist dat er iets zou gaan komen dat die vierde industriële revolutie moest gaan bespoedigen als een tsunami (letterlijk zijn woorden). Schwab zat dan ook zeer zelfingenomen in zijn stoel toen hij de bekende woorden “The coronavirus pandemic gives a great window of opportunity” sprak; duidelijk blijk gevend van dat het allemaal al lang van te voren gepland was.

Schwab en het WEF zou je kunnen beschouwen als de nieuwe wereldregering, met Klaus als president. Natuurlijk kan die wereldregering zich pas echt stevig vestigen als er nog een flinke vernietigende derde wereldoorlog komt, waardoor je het ‘Ordo ab Chao’ proces nog even kunt versnellen. De coronavirus nep-pandemie heeft echter de basis gelegd voor de afbreuk van de oude economie en de basis gelegd voor de transhumanisering van de mensheid via de vaccinatieagenda. Dat er nog zo’n nep-pandemie zou komen voorspelde ik al in 2014 en nog eens expliciet in mijn boek (van voor de pandemie). Daarnaast zei ik op 30 december 2019 dat 2020 het jaar zou zijn.

Die voorspellingen kon ik doen, omdat het duidelijk was wat de agenda is. Natuurlijk hoop je dat je onderbuik er naast zit, maar Klaus Schwab en het WEF, plus alle ontwikkelingen van afgelopen jaar tot nu toe, hebben duidelijk gemaakt dat het geen boze droom was, maar keiharde realiteit.

Als je de agenda (het masterscript) herkent, kon je de afgelopen jaren al voorzien dat een virusuitbraak gebruikt zou worden als alibi om een wereldwijde vaccinatieverplichting door te voeren. Om te begrijpen dat dit een heel geraffineerd en vals alibi is, moet je eerst begrijpen wat een virus feitelijk is.

De media en politiek volgen wereldwijd een-en-dezelfde agenda, want het is gestuurde door het WEF via de World Health Organisation (met Bill Gates als hoofdsponsor). Die agenda is gebaseerd op een vals gecreëerd beeld dat al decennia (tot ruim een eeuw) hoog gehouden wordt, namelijk dat virussen besmettelijk zijn. De media en haar propaganda hebben in samenspel met omgekochte wetenschappers die zich virologen plegen te noemen, het beeld gecreëerd van pandemie uitbraken; allen gebaseerd op de besmettingsleugen. Helaas moet worden geconstateerd dat ook YouTube kanalen als BLKBX, Café Weltschmertz en vele anderen niets doen om die besmettingsleugen te ontkrachten.

Als u kritiek wilt leveren op de garage waar u uw auto gekocht heeft en de discussie wordt afgeleid naar de kras in de lak, terwijl feitelijk de gehele motor ontbreekt, gaat de discussie niet waarover die zou moeten gaan. In de volksmond zeggen we dan vaak “Je haalt de angel niet uit de discussie”. Als de kritiek op de coronavirus nep-pandemie continu gaat over aerosolen, opgeklopte cijfers, de PCR-test die slecht bewijs levert, enzovoort, dan haal je de angel niet uit de discussie. Die angel is dat er geen motor in de auto zit. Een virus is een dood proteïne dat niets meer dan een (door het lichaam zelf aangemaakt) “zeep” is; een zeep dat afval uit het lichaam opruimt en NIET BESMETTELIJK is. Dat is hetgeen wat al die alternatieve media niet noemen en daarmee tonen ze aan dat ze staats-gecontroleerde oppositie zijn.

U vindt meer dan ruimschoots bewijs dat virussen niet besmettelijk zijn, alhoewel het natuurlijk zwaar gecensureerd wordt. Doet u echter even de moeite. Dan ontdekt u ook hoe mensen collectief ziek konden worden. Lees bijvoorbeeld eens deze artikelenreeks hier op de website of dit artikel op de wakkeren.nl website. U mag natuurlijk ook achterover leunend naar de prachtige filmpjes van de genoemde gecontroleerde oppositie sites blijven kijken, maar besef dan dat zij u zoet houden met discussies over de kras in de lak.

Het masterscript dat ik hier al jaren op de website beschrijf (en nog eens heb samengevat in mijn boek), is samen te vatten als de weg richting wereldregering onder één centraal bestuur, waarbij de mens androgyn (hermafrodiet) en androïde gemaakt is. In het boek onderbouw ik ook dat dit slechts de tussenfase richting de volledige afwerping van het biologische lichaam en het opgaan in de (door Google’s topman Ray Kurzweil beschreven valse) singulariteit is.

Hoe de androygne mens al heimelijk gerealiseerd is via IVF (met vermoedelijk oud minister Ronald Plasterk in de hoofdrol) en vaccinaties van baby’s (nu zelfs via de 22 wekenprik in de baarmoeder), heb ik in dit artikel toegelicht. In dat artikel licht ik tevens toe hoe vaccinaties gebruikt worden om u transhumaan te maken.

Dat is iets wat niet lichtzinnig opgevat moet worden en hoewel de alternatieve media het onderwerp wel zullen raken, zal ook hier gelden dat zij de angel er niet uithalen. Gecontroleerde oppositie wordt betaald om uw nieuwsgierigheid en uw zoektocht naar de waarheid af te vangen om u bij de echte waarheid vandaan te houden.

Het is essentieel om kennis te nemen van zowel de besmettingsleugen als van het masterscript. Daarom is het ook essentieel om kennis te nemen van mijn boek of in ieder geval de gelinkte artikelen eens grondig te bestuderen. Als u namelijk eenmaal de injectienaald accepteert hangt u in the cloud en bent u online te programmeren. Verdiep u ook in propaganda en hypnose technieken en zoveel meer wat ik in mijn boek beschrijf. No time to waste.

In 2012 zegde ik mijn baan op en zette ik alles op het spel om mensen te gaan waarschuwen voor het op de loer liggende fascisme en de totalitaire slavernij die ons boven het hoofd hing. Dit is geen kattenpis en ook niet een tijdelijk dipje in de samenleving, waarna alles weer terugkeert naar normaal. Nee, de transformatie is gepland, is zeer ingrijpend en zal de mensheid in de totale digitale slavernij drijven, waarbij de invasie van lichaam en geest reeds begonnen is. Verdiep u erin nu u nog zelfstandig kunt denken en kiezen. Nu kan het nog.

uw boek

Bron linkvermeldingen: wakkeren.nlSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *