Overal in Amerika blijven massa-vaccinatiecentra leeg: ‘Geweldig om te zien’


In Amerika is bijna 36 procent van de bevolking volledig gevaccineerd, maar het is de vraag of het percentage zal blijven stijgen. Uit beelden en berichten die rondgaan op social media blijkt dat veel Amerikanen, en ook Canadezen, niet zitten te wachten op de mRNA-‘vaccins’ van Big Pharma.

Voormalig New York Times-verslaggever Alex Berenson vindt het geweldig om te zien:

Het lijkt erop dat het congrescentrum in Washington al enige tijd leeg is:

Overal in het land blijven massa-vaccinatiecentra leeg:

In Toronto is het beeld hetzelfde:

Het wordt steeds lastiger om mensen over te halen. En dus worden er allerlei lucratieve lokkertjes in het vooruitzicht gesteld om mensen over de streep te trekken. Gouverneur van Ohio Mike DeWine heeft bijvoorbeeld een heuse vaccinloterij in het leven geroepen met wekelijkse hoofdprijzen van maar liefst 1 miljoen dollar of een volledige studiebeurs.

[Infowars]

5
5
stemmen

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

Volgen

waarom?

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *