Grootste probleem over 20 jaar is krimpende wereldbevolking – Xandernieuws


De aarde is nog steeds bijzonder
leeg: Vanuit de ruimte zijn er nog steeds amper sporen van de
menselijke beschaving te ontdekken. (Afbeelding: (2)).

—————————————————————————————————————————————–

‘Alle mensen op aarde passen in New York in gebouwen op één verdieping’ – ‘Krijgen van kinderen zou eigenlijk een sociale plicht moeten zijn’ – Tesla topman groot voorstander van programmeren van menselijk RNA en DNA

—————————————————————————————————————————————–

‘Tesla’ Elon Musk staat erom bekend wel vaker uitspraken te doen die tegen het globalistische ‘Nieuwe Wereld Orde’ beeld ingaan. In een recente toespraak zei hij bijvoorbeeld dat over 20 jaar niet overbevolking, maar onderbevolking ons grootste probleem zal zijn. Wij wezen er onlangs nog op dat – in tegenstelling tot wat algemeen wordt gedacht – de Aarde meer dan genoeg ruimte, voedsel, energie en rijkdom heeft om zeker drie keer zoveel mensen een welvarend bestaan te geven. Meteen. Ons echte grootste probleem is dan ook de wereldwijde machtselite, die er juist alles aan doet om zoveel mogelijk mensen te elimineren door ze arm, ziek, hongerig, afhankelijk en dus controleerbaar te houden.

‘Ik wil benadrukken dat de grootste kwestie over 20 jaar de instorting van de bevolking is, en niet een explosie.’ Hij geeft als simpel voorbeeld iemand die willekeurig ergens op aarde vanuit een vliegtuig een bom laat vallen. ‘Hoe vaak raak je dan iemand? Feitelijk nooit. Er valt voortdurend allerlei spul vanuit de ruimte op aarde. Natuurlijke meteorieten, oude raketdelen, maar niemand maakt zich daar zorgen over.’

‘Kinderen krijgen zou bijna een sociale plicht moeten zijn’

‘Alle mensen op Aarde passen in New York, op één verdieping. Je hebt de andere verdiepingen niet eens nodig.’ De mensheid is volgens Musk vanuit de ruimte amper zichtbaar, zó dun zijn wij over de planeet verspreid. ‘We moeten oppassen voor bevolkingsinstorting. Een laag geboortecijfer is een groot risico.’ Onze beschaving kan er wel eens door verdwijnen, waarschuwt hij. ‘Dat zou een triest einde zijn. De gemiddelde leeftijd zou zeer hoog zijn, en de jeugd zou in wezen als slaven voor de ouderen moeten zorgen.’

‘Ik denk dat mensen tot op zekere hoogte het krijgen van kinderen bijna als een sociale plicht moeten gaan zien… Anders zal de beschaving sterven. Letterlijk. Het geboortecijfers is omgekeerd verbonden met welvaart, onderwijs en religie. Hoe religieuzer je bent, hoe meer kinderen je hebt.’ Over enkele decennia zal het zijn ‘alsof iemand de helft van de (toekomstige) bevolking heeft gedood. Er moet echt iets worden omgekeerd.’

‘Zo snel mogelijk af van fossiele energie’

Als e-auto ontwikkelaar en producent zit Musk natuurlijk wel volop aan boord van de groene ‘duurzaamheid’ agenda. Daar is hij optimistisch over, aangezien China volgens hem ook in dit opzicht voorop loopt, en reeds de helft van alle e-auto’s ter wereld fabriceert. De wereld moet volgens hem zo snel mogelijk af van fossiele brandstoffen, en overschakelen op ‘duurzame’ zonne-, wind- en water energie, en in sommige gevallen ook kernenergie.

Bij fossiele energie laat het filmpje beelden zien van grote dagbouwmachines en afgegraven heuvels, maar in hoeverre is dat nu echt zoveel lelijker dan het volgende beeld, namelijk heuvels bomvol draaiende windmolens? Persoonlijk vind ik dit de meest landschapsvervuilende objecten ooit.

De Tesla voorman zegt dat olie, gas en kolen snel opraken, maar vergeet dat dit al bijna 50 jaar wordt geroepen, en er steeds weer nieuwe voorraden worden ontdekt die de mensheid nog zeker een eeuw, en vermoedelijk zelfs vele eeuwen, van goedkope energie kunnen voorzien.

CO2-belastingen, maar waarom?

Tevens beweert hij dat de werkelijke kosten van fossiele energie en CO2 uitstoot niet worden doorberekend aan de samenleving. Hij pleit dan ook voor hoge wereldwijde CO2 belastingen.

Ook hierbij vergeet hij iets belangrijks, namelijk dat er op geologische tijdschaal nog steeds extreem weinig CO2 in de atmosfeer zit (ca. 450 ppm), en dat ondanks alle menselijke CO2 uitstoot (wat slechts een percentage van ver achter de komma bedraagt). Bovendien valt uit al het geologische bewijs op te maken dat het CO2 gehalte pas stijgt nadat de temperatuur omhoog gaat, en niet andersom, zoals al zo lang wordt beweerd. Die leugen wordt volgehouden om de bevolking zover te krijgen akkoord te gaan met almaar hogere belastingen en het afbreken van hun goedkope energievoorziening.

Zelfs al zou de energiebehoefte van de mensheid niet meer stijgen, dan nog heeft onze planeet niet genoeg landoppervlak om voldoende windmolens en zonneparken neer te zetten. Dan hebben het nog niet over de gigantische lading staal en zeldzame metalen die nodig zouden zijn, plus het feit dat vooral windmolens een extreem korte levensduur hebben (max. 20 jaar, de praktijk wijst uit dat de eerste molens al na enkele jaren falen. Het opruimen van kapotte windmolens is daarnaast een zeer kostbare zaak).

Programmeren van mensen door synthetisch RNA en DNA

Musk is tevens groot voorstander van programmeerbaar (synthetisch) RNA en DNA, waar op dit moment een groot deel van de wereldbevolking door de Covid-19 vaccins feitelijk reeds mee is geïnjecteerd. ‘Dat is als een computerprogramma. Je kunt er feitelijk alles mee doen, zoals vermoedelijk het verouderingsproces stoppen en omkeren, als je dat wilt.’

Sinds vorig jaar hebben we in tal van artikelen laten zien dat de werkelijke doelen van het creëren van ‘programmeerbare’ mensen veel duisterder zijn, en hoofdzakelijk gericht lijken te zijn op totalitaire bevolkings- en gedragscontrole, en massale bevolkingsreductie.

Desondanks is het prettig eens een bekende topman te horen die een positief beeld van de mensheid heeft, iets wat van de door Klaus Schwab en Bill Gates aangevoerde globalistische klimaat-vaccin sekte bepaald niet gezegd kan worden.

Xander

(1) DB Business (YouTube)
(2) Afbeelding: WikiMedia Commons, auteur NASA/Tracy Caldwell Dyson , bron http://spaceflight.nasa.gov/gallery/images/station/crew-24/html/iss024e014263.html direct link , This file is in the public domain in the United States because it was solely created by NASA. NASA copyright policy states that “NASA material is not protected by copyright unless noted”. 

Zie ook o.a.:

06-02: Global Cooling zet door: Satellieten constateren scherpe temperatuurdaling atmosfeer
25-01: Duitsland overweegt elektriciteit te rantsoeneren vanwege onstabiliteit door groene energie
12-01: Deutsche Bank: Green Deal EU betekent mega crisis, eco-dictatuur en groot verlies van welvaart
04-01: Global Cooling: Wereldwijde kou en sneeuw record, maar Bill Gates wil zonlicht dimmen 

2020:
08-12: Duizenden jaren oude klimaatcyclus en zonne activiteit markeert begin nieuwe IJstijd
18-10: Wetenschapsblad Energies: Duurzame energie heeft verwoestend effect op milieu en klimaat
31-08: Gobal Cooling bevestigd: Groot Zonne Minimum begon op 8 juni 2020 en duurt tot 2053
03-07: Energietransitie: ‘Nederland wordt één groot industriepark vol windmolens en zonnepanelen’
16-06: ‘Groene Nieuwe Deal’ EU veroorzaakt slechtere oogsten en hoge voedselprijzen’
13-02: (/ Brusselse ‘Green Deal’ verzekert de ‘economische zelfmoord’ van ons ooit vrije en welvarende werelddeel)
25-01: ‘Robuust wetenschappelijk bewijs’ dat klimaat niet door CO2, maar door wolken wordt bepaald
21-01: Klim(h)aatmeisje Greta eist in Davos volledige stop op brandstof terwijl het juist kouder wordt
21-01: (/ Topeconoom Armstrong: ‘De klimaatactivisten zullen de economie vernietigen’ – Donald Trump: ‘De alarmisten eisen altijd hetzelfde: absolute macht om ieder aspect van ons leven te domineren, veranderen en controleren’)

2019:
22-12: Steun ECB aan klimaatagenda EU is onwettig en zal leven burgers fors duurder maken (/ Zwaarste sneeuwstorm in geschiedenis in IJsland)
20-12: Urgenda bedrog: Staat moet op basis van fake science CO2 uitstoot sneller verminderen (/ IPCC erkent eigen foute voorspellingen: opwarming in 10 jaar niet 0,2 maar slechts 0,05 graden C.)
11-12: Extreemlinkse groene klimaatdeal EU kost gezin ruim 5100 euro per jaar
30-11: Oud-hoofdredacteur: Uitroepen klimaat noodtoestand door EU is vergelijkbaar met opkomst Nazi’s
09-11: Zo wordt de komende systeemcrisis gebruikt voor een wereldwijde klimaat dictatuur
12-10: CO2 vrije wereld onmogelijk: Iedere week 10 nieuwe kerncentrales of 10.500 windmolens nodig
24-09: Europese Klimaat Verklaring: 500 wetenschappers stellen dat er geen klimaatcrisis is
09-03: Greenpeace oprichter: Opwarming door menselijke CO2 is totale hoax en bedrog (/ ‘In klimaatagenda is wetenschap vervangen door bijgeloof en een giftige combinatie van religie en politieke ideologie’)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *