‘Derde golf’ van ziekte en dood zal worden gedomineerd door degenen die volledig zijn gevaccineerd


De volgende grote golf van COVID-infecties, die staten als Michigan al treft, zal worden gedomineerd door mensen die volledig zijn gevaccineerd.

Dit werd voorspeld door de auteurs van een wetenschappelijke studie gepubliceerd in een Brits medisch tijdschrift.

Volgens de studie, Summary of Further Modelling of Easing Restrictions, gepubliceerd op 31 maart door de London School of Hygiene & Tropical Medicine, zal tussen 60 en 70 procent van de “derde golf” COVID-sterfgevallen en ziekenhuisopnames afkomstig zijn van mensen die volledig zijn gevaccineerd.

Dit kan op zijn minst gedeeltelijk verklaren waarom ziekenhuizen in Detroit en omgeving vollopen met COVID-patiënten.

Maar je zult van niemand in de reguliere media over deze invalshoek in het verhaal lezen. Ze rapporteren het verhaal gewoon als een nieuwe golf van COVID-ziekenhuisopnames en sterfgevallen veroorzaakt door een in het VK gevestigde variant van het virus die niets te maken heeft met het hoge aantal vaccinaties.

Mainstream-nieuwsuitzendingen moeten nog het kleinste beetje nieuwsgierigheid uiten waarom de grote piek in COVID plaatsvindt, zelfs nu grote percentages van het publiek zijn gevaccineerd [Michigan is een van de meest gevaccineerde staten in de VS met bijna 30 procent van Michiganders die de prik hebben ontvangen]. In feite geven gezondheidsfunctionarissen de schuld aan  vaccins aarzelaars” voor de nieuwe golf, een duivelse vervalsing van wat er in Michigan gebeurt, bedoeld om meer druk uit te oefenen op de mensen die de onbewezen experimentele injectie weigeren.

Blijkbaar hebben die gezondheidsfunctionarissen de nieuwe Britse studie niet gelezen, waarin staat:
“De heropleving van zowel ziekenhuisopnames als sterfgevallen wordt gedomineerd door degenen die twee doses van het vaccin hebben gekregen, respectievelijk ongeveer 60% en 70% van de golf. Dit kan worden toegeschreven aan de hoge opname in de meest risicovolle leeftijdgroepen, zodanig dat mislukte immunisatie de oorzaak is van ernstigere ziekten dan niet-gevaccineerde individuen. ” [Zie pagina 10, samenvattend punt nr. 32].
En wat zeggen de Britse wetenschappers die de studie hebben geschreven, het antwoord op dit dilemma van de volledig gevaccineerde die met COVID op de proppen komt? Natuurlijk, meer vaccins en meer lockdowns!

En Big Pharma voldoet hier graag aan. Pfizer CEO Albert Bourla kondigde aan dat een “derde dosis” van zijn vaccin nodig zal zijn binnen 12 maanden na de tweede dosis en waarschijnlijk elk jaar daarna een nieuwe dosis. Zoals we hadden voorspeld, waren de globalisten al die tijd van plan om COVID te gebruiken om mensen bang te maken om jaarlijkse injecties te nemen. Niemand weet wat er in deze injecties zit of hoe ze de menselijke gezondheid op middellange en lange termijn zullen beïnvloeden.

Het scenario dat vorm begint te krijgen, begint te lijken op het scenario waarvoor dr. Geert Vanden Bossche ons begin maart waarschuwde. Op basis van zijn jarenlange ervaring in de vaccinindustrie riep Vanden Bossche op tot stopzetting van de massale vaccinatieprogramma’s “midden in een pandemie”. Hij zei dat als de prikken niet werden gestopt, ze zouden leiden tot de creatie van sterkere en sterkere varianten van het virus totdat een “supervirus” de overhand krijgt en enorme aantallen mensen wegvaagt.

In een gesprek met ChurchMilitant.com merkte de academische en geestelijke gezondheidsethicus Niall McCrae op dat “de voorspelling van het rapport dat 70% van de COVID-19-sterfgevallen zal zijn van dubbel gevaccineerde mensen, behoorlijk verrassend is.”

“Het is duidelijk dat deze pseudowetenschappelijke modelbouwers willen dat we tot in het oneindige worden opgesloten, maar weten ze iets dat regeringen en volksgezondheidsautoriteiten ons niet vertellen?” Vroeg Dr. McCrae.

De academicus veroordeelde de ‘Alice-in-Wonderland-logica’ van de studie en volgde de wetenschap ‘in een konijnenhol’ omdat ‘het rapport stelt,’ dit komt omdat de vaccinopname zo hoog is in de oudste leeftijdsgroepen ‘, en dat’ dit niet het gevolg is van het feit dat vaccins niet effectief zijn, maar dat de opname zo hoog is. ”

McCrae lichtte toe:
“We weten al dat bejaarden en kwetsbare mensen twee tot drie weken na de injectie een verhoogd risico lopen op ernstige luchtweginfecties als gevolg van een verminderde immuniteit. Daarom was er een toename van het aantal sterfgevallen na de uitrol van vaccinaties, met het meest grimmige bewijs. in landen met de hoogste vaccinatiecijfers, zoals Hongarije, Israël, Servië, Gibraltar en de Verenigde Arabische Emiraten. ”
Nog zorgwekkender is de waarschuwing in het rapport voor een risico op langere termijn voor gevaccineerden. Zullen ze vatbaarder zijn voor COVID-19-varianten of voor andere virussen, zoals Vanden Bossche suggereerde?

McCrae antwoordde als volgt:
“In de oude grap wanneer iemand een Ier om de weg vraagt ​​en hij zegt: ‘Ik zou niet vanaf hier beginnen’, vrees ik voor degenen die de prik namen en dachten dat de weg die voor ons lag veilig en ongecompliceerd zou zijn.”

Bronnen: leohohmann.com

Indien u dit artikel nuttig, leerzaam of leuk vond, overweeg dan ons te steunen met een kleine donatie

ReageerLees ReactiesVolg OnsSteun ons

Altijd het laatste onafhankelijke nieuws lezen?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?



Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *