vrouw valt flauw en begint te stuiptrekken in vaccinatiecentrum


Er zijn beelden opgedoken uit Zuid-Amerika waarop naar verluidt te zien is hoe een vrouw flauwvalt en begint te stuiptrekken nadat ze gevaccineerd is. In de video, die viral gaat op social media, zegt een vrouw in het Spaans blij te zijn dat ze de kans heeft gekregen om te worden gevaccineerd. “Hoe voel je je nu?” vraagt de interviewer. “Emotioneel,” antwoordt de vrouw.

Vervolgens valt een vrouw achter haar van haar stoel, waarna haar lichaam begint te schokken terwijl ze op de grond ligt. Meerdere mensen rennen op haar af om haar te helpen.

Er zijn verder weinig details bekend over het incident. Ook andere mensen vielen flauw en begonnen te stuiptrekken nadat ze hun vaccin hadden gekregen.

Tiffany Dover

Eind vorig jaar viel een verpleegkundige uit Tennessee 10 minuten na toediening van het coronavaccin flauw voor de camera. IC-verpleegkundige Tiffany Dover werd na haar vaccinatie geïnterviewd en had het zichtbaar zwaar. Ze hield haar hand tegen haar hoofd en had moeite haar evenwicht te bewaren. Ze verontschuldigde zich tegenover de cameraploeg, draaide weg van de camera en zakte in elkaar.

[Infowars]

4.7
13
stemmen

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

Volgen

waarom?

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *