Amerikanen krijgen te maken met brandstof tekorten, daarna is voedsel aan de beurt – Xandernieuws


—————————————————————————————————————————————–

Is dit de generale repetitie voor de geplande massale cyberaanval op het Westen?

—————————————————————————————————————————————–

De cyber aanval op de belangrijkste brandstof pijpleiding in de Verenigde Staten had volgens experts al na enkele uren opgelost kunnen zijn, en draagt dan ook alle kenmerken van een ‘false flag’ operatie, bedoeld om het Amerikaanse volk totaal op de knieën te dwingen voor de in oprichting zijnde communistische VN/WEF klimaat-vaccin dictatuur. De eerste benzinepompen staan inmiddels droog, en degenen die nog wel voorraad hebben, verhogen fors hun prijzen. Brandstof gaat mogelijk langdurig op rantsoen, en zodra dit een feit is, volgt onverbiddelijk ook voedsel.

Volgens een IT expert had de Colonial Pipeline van Houston (Texas) naar Linden (New Jersey) al na enkele uren weer kunnen functioneren, omdat beschadigde hardware snel vervangen had kunnen worden, en de meeste computerservers tegenwoordig Virtuele Machines zijn (VM’s). Als alleen de software was aangetast, dan had de storing slechts minuten hoeven duren. De pijpleiding had dus in alle opzichten meerdere backups.

Aangezien een eventueel herstel pas voor het einde van de week is aangekondigd, is de conclusie van deze IT expert dat de brandstoftekorten moedwillig worden veroorzaakt. Trucks hebben nog diesel, maar niet meer voor lang. Zodra die vandaag of morgen stil komen te staan, zullen de supermarkten snel leeg raken, en dreigt er totale paniek en chaos. Na een week staat het land stil, na twee weken loopt ook de drinkwatervoorziening gevaar, en na vier weken is het over en uit met de beschaving.

De gouverneur van North Carolina heeft inmiddels de noodtoestand uitgeroepen, en brandstof tijdelijk (?) op rantsoen gezet. Ook de pompen van de grote maatschappijen zoals Shell en BP ondervinden nu leveringsproblemen. (2)

Generale repetitie voor aangekondigde massale cyber aanval?

De reeds begonnen run op de laatste resten benzine zal daarom gevolgd worden door een run op de supermarkten – tenzij de overheid de pijpleiding binnen enkele dagen weer op gang brengt. Het is namelijk zeer goed mogelijk dat deze ‘false flag’ een test-run, een generale repetitie was voor de grote, door het WEF reeds aangekondigde cyber-crisis, die het hele Westen – dus ook Europa – moet platleggen, zodat de laatste resten verzet tegen de communistische machtsovername van onze landen wordt gebroken.

En passant zullen natuurlijk de Russen van alles de schuld krijgen, en dat is zoals onze lezers weten bedoeld om het nog immer onbenullige volk achter de eveneens geplande Derde Wereldoorlog tegen Rusland (en mogelijk ook China) te krijgen.

Klagen? Niet als u op dit systeem hebt gestemd

Vooral VVD, D66 en CDA stemmers mogen NIET klagen, want deze partijen staan – overigens net als bijna alle linkse oppositiepartijen – openlijk achter de Great Reset / Build Back Better / Agenda-21/2030 agenda, en stellen al velen jaren alles in het werk om deze toekomst voor u en uw (klein)kinderen te realiseren.

Natuurlijk henzelf uitgezonderd, want zoals historisch in alle communistische en fascistische dictaturen zal de machtselite er ook voor zorgen zelf nooit door hun eigen keiharde vrijheids- en welvaartsvernietigende maatregelen te worden geraakt.

 

Xander

(1) Hal Turner
(2) Zero Hedge
(3) Hal Turner

Zie ook o.a.:

04-05: Bank of America kondigt hyperinflatie aan
20-04: US STRATCOM houdt nu officieel rekening met onvoorspelbaar uitbreken kernoorlog
20-04: Amerikaanse inlichtingenexpert: Onze superioriteit is gebouwd op leugens, wij kunnen geen enkele oorlog meer winnen
19-04: Op rand van financiële systeemcrisis: IMF waarschuwt dat staatsschuld nog nooit zo hoog was
10-04: ‘World Economic Forum oefent op komende cyberaanval om Westen genadeklap te geven’
09-04: Deagel verandert in bijgestelde prognose niets aan instorting Westerse beschaving in 2025
21-03: ECB zet volgende stap naar onvermijdelijke vernietiging van de euro en uw koopkracht
26-02: Nieuw Nürnberg tribunaal in voorbereiding tegen WEF en politieke veroorzakers Covid-19 crisis
22-02: 2021=1921: Wall Street tophandelaar waarschuwt voor plotselinge ‘Weimar’ hyperinflatie
12-01: Deutsche Bank: Green Deal EU betekent mega crisis, eco-dictatuur en groot verlies van welvaart
07-01: ‘Fase 2 van lockdown totale beschaving en technocratisch A.I. machtsovername nabij’ (Totaalprofiel van iedere burger: NIETS zal meer privé kunnen worden gehouden – Digitaal model van onze hele planeet in de maak)

2020:

28-11: Visie World Economic Forum voor de wereld na Covid: Een afschuwelijke toekomst

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *