hier ben je altijd welkom, ook zonder test of vaccin


De testsamenleving en het coronapaspoort worden langzaam maar zeker realiteit, wat betekent dat je straks pas toegelaten wordt tot evenementen, sportwedstrijden, theaters en musea als je bent getest of gevaccineerd. Ongevaccineerde mensen dreigen tweederangsburger te worden.

Olaf Weller heeft om die reden Keuzevrijbijmij opgericht, een platform waarop je makkelijk aanbieders vindt waar je altijd welkom bent, ook zonder test of vaccin. De therapeuten, kappers, tandartsen, restaurants en winkels die zich aansluiten, dragen een simpele boodschap uit: ‘Bij ons is iedereen welkom’.

Weller zette eerder het succesvolle platform Ademvrijbijmij op, waarop bedrijven kunnen aangeven dat mensen ook zonder mondkapje welkom zijn. Er hebben zich inmiddels zo’n 1500 bedrijven aangesloten bij dit initiatief.

In onderstaande video gaat Weller in gesprek met Karel Beckman:

Erg veel bijwerkingen

Keuzevrijbijmij gaat ervoor zorgen dat jij straks, ook zonder test of vaccinatie, toegang blijft houden tot de diensten en producten die jij nodig hebt om een fijn leven te leiden. “Door vraag en aanbod samen te brengen zorgen wij voor voldoende mogelijkheden om producten en diensten aan te bieden en af te nemen. Dit helpt ons om samen in vrijheid te blijven leven.”

Huisarts Rob Elens is één van de ambassadeurs van Keuzevrijbijmij. Hij wijst erop dat het ontwikkelen van een vaccin normaal gesproken gemiddeld 10 jaar duurt. “De coronavaccins zijn versneld ontwikkeld en laten erg veel bijwerkingen zien. Waarom vaccineren als er veilige, goedkope behandelingen zijn die bij de huisarts ingezet kunnen worden?” vraagt hij.Vrijheid is ons geboorterecht

Ook journaliste Fiona Zwart is ambassadeur. Zij steunt Keuzevrijbijmij omdat ze gelooft dat er een plek moet zijn waar iedere consument en ondernemer die voor medische vrijheid staat, samengebracht wordt en omdat vrijheid ons geboorterecht is.

Bekijk ook haar videoboodschap:

Wil je helpen om dit platform mogelijk te maken? Dan kun je hier doneren.

5
1
stem

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

Volgen

waarom?

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *