Dominee (44) die coronavaccin promootte sterft ‘onverwachts’ na tweede prik


Een dominee die op tv preekte over de veiligheid van coronavaccins is overleden na de tweede inenting. Kimberly Credit (44) was de eerste vrouwelijke dominee van de Mount Zion Baptist Church in Boonton in de Amerikaanse staat New Jersey.

In februari liet de 44-jarige Kimberly zich tijdens een persconferentie voor de camera’s vaccineren om het experimentele vaccin van Moderna te promoten. Tijdens de publiciteitsstunt werd ze geïnterviewd door de New York Times en een lokale zender.

In een bericht op Facebook sprak de dominee openlijk over vaccins en moedigde ze anderen aan om zich te laten inenten. “Als leider wil ik het goede voorbeeld geven aan met name dominees en de Afro-Amerikaanse gemeenschap. Heb vandaag mijn eerste dosis gehaald,” schreef ze. Kimberly benadrukte dat iedereen zich moet laten vaccineren om ‘hier een einde aan te maken’.

As a leader, I want to lead by example especially for Pastors and the African American community. Got my first vaccine…

Geplaatst door Kimberly Credit op Woensdag 10 februari 2021

 

Plotseling en zonder waarschuwing

In maart kreeg de dominee haar tweede dosis van het Moderna-vaccin, waarna ze opnieuw positieve berichten over haar ervaring op social media plaatste. Een maand later stierf ze onverwachts. Het is niet duidelijk of ze zich ziek voelde.

In haar overlijdensbericht staat dat Kimberly Credit op 5 april 2021 ‘plotseling en zonder waarschuwing’ vredig is heengegaan.

[Daily Expose]

5
2
stemmen

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

Volgen

waarom?

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *