apotheker ontdekt dat bijsluiter Janssen-vaccin volledig blanco is!


Op social media circuleert een filmpje waarin een apotheker de verpakking van een coronavaccin van Johnson & Johnson opent. Te zien is dat de bijsluiter volledig blanco is. Onderstaande beelden zijn op Twitter gezet door Grace van het YouTube-kanaal reallygraceful.

Normaal gesproken staan er ‘veel gegevens over veiligheid en effectiviteit in de bijsluiter’, zegt de apotheker. Ze voegt toe dat de bijsluiter doorgaans ook informatie over ingrediënten bevat.

Terwijl ze de bijsluiter helemaal openvouwt, blijkt het een blanco vel papier te zijn. Wat is hier aan de hand?

Hygiëne ver onder de maat

Eind vorige maand werd een Amerikaanse medicijnfabriek stilgelegd waar grondstoffen voor het Janssen-vaccin worden gemaakt. Volgens de Amerikaanse toezichthouder FDA was de hygiëne in de fabriek ver onder de maat, waardoor vaccins mogelijk zijn vervuild.

De vloeren en muren in de fabriek waren smerig en medewerkers hielden zich niet aan de hygiënevoorschriften. Eind maart kwam de fabriek ook al negatief in het nieuws, omdat de ingrediënten van AstraZeneca en Janssen met elkaar waren vermengd.

Vanwege bijwerkingen stopten de Verenigde Staten vervolgens enige tijd met het vaccineren met Janssen. Nederland heeft in totaal 11,3 miljoen doses van de prik besteld. Denemarken besloot het Janssen-vaccin helemaal uit het vaccinatieprogramma te schrappen.

[Infowars]

4.6
42
stemmen

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

Volgen

waarom?

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *